تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801635216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشخیص کالای قاچاق با سامانه جامع امور گمرکی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تشخیص کالای قاچاق با سامانه جامع امور گمرکی
ملاک تشخیص کالای قاچاق در قانون، اطلاعات الکترونیکی مندرج در سامانه است و به جای پروانه سبز کاغذی، هم‌اکنون کدهای رهگیری الکترونیکی صادر می‌شود .

تشخیص کالای قاچاق با سامانه جامع امور گمرکی
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، از ابتدای راه‌اندازی سامانه جامع امور گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی در گمرک ایران، جلوگیری از جعل و تقلب در پروانه‌های کاغذی و حذف کاغذ همواره جزو اولویت‌های اصلی این سامانه بوده است.



در حال حاضر و با سیستمی شدن رویه‌ها در گمرکات سراسر کشور یک کد رهگیری که جایگزین برگ سبز شده است در اختیار واردکنندگان کالا قرار می‌گیرد که می‌توانند به وسیله آن اقدام به رهگیری وضعیت کالای خود در مراحل مختلف کنند.



بنابراین گزارش با توجه به اینکه در سامانه جامع گمرکی کلیه اطلاعات پته‌های عبوری براساس اطلاعات تأیید شده ذخیره می‌شود، با توجه به قابلیت‌های این سامانه برای شناسایی کالای قاچاق از غیر قاچاق و به منظور استعلام سریع و دقیق اسناد گمرکی، سیستم پیام کوتاه راه‌اندازی شده است، به این صورت که نیروی انتظامی و سایر سازمان‌های نظارتی و کنترلی براساس دسترسی‌های مشخص می‌توانند با استفاده از سامانه پیام کوتاه اقدام به ارسال شماره پته یا شماره خودرو نمایند.



بر این اساس به صورت آنی پاسخ استعلام به دستگاه‌های ذی‌ربط داده می‌شود و در صورت صحت و اصالت، اطلاعات مربوطه به نوع خودرو، نوع کالا و مشخصات کالا به تفکیک نمایش داده شده و در صورت عدم صحت اطلاعات پیغام هشدار ارسال می‌گردد.



این گزارش می‌افزاید، گمرک ایران از کلیه اصناف درخواست کرده که از فروش هرگونه کالای قاچاق خودداری کنند و از اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نیز خواسته است به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، در صورت داشتن اسنادی مبنی بر تخلف در اسرع‌وقت مراتب را به دفاتر نظارتی گمرک ایران جهت پیگیری اطلاع دهند.



در توضیح گمرک تأکید شده است: گمرک جمهوری اسلامی ایران حق پیگیری برخی مسائل و اتهامات مطرح شده از طریق مراجع ذی‌صلاح را برای خود محفوظ می‌داند.



شایان ذکر است اگر اصناف از خرید کالای وارده از مسیرهای غیرقانونی و قاچاق خودداری کنند، امکان عرضه و فروش آنها فراهم نخواهد بود. همچنین اگر اصناف برمبنای قانون از عرضه و توزیع کالای خارجی فاقد شناسنامه معتبر گمرکی خودداری نمایند، بسیاری از مشکلات موجود درخصوص مبارزه با قاچاق برطرف خواهد شد.



هچنین در ماده 117 قانون امور گمرکی آمده است: اسناد مثبته گمرکی که در موارد احتمالی قاچاق می‌توان به آن استناد نمود، عبارتند از پروانه‌های ورود گمرکی، پته گمرکی، قبض سپرده موجب ترخیص کالا و سایر موارد مندرج در این ماده است و مشخصات مذکور در این اسناد باید با مشخصات کالا تطبیق نمایند.



در این ارتباط بند (ژ) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز بر همان اسناد مثبته گمرکی تأکید دارد، بدین ترتیب عدم ثبت اطلاعات ورود یک کالا در گمرک نشان‌دهنده قاچاق بودن آن است و کلیه اصناف کشور باید از فروش هرگونه کالای قاچاق امتناع نمایند. به عبارت دیگر فاکتور صادر شده درخصوص یک کالای وارداتی زمانی درست و قابل قبول است که وقتی به ید ماقبل همان کالا برگردیم، اصالت واردات آن کالا از گمرک براساس اطلاعات مندرج در سامانه جامع گمرکی مشخص شود.










۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن