تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بى نيازى و عزّت به هر طرف مى گردند و چون به جايگاه توكل دست يافتند در آنجا قرار مى گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828830790




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصویرهای عاشورایی زبان ارتباطی فراگیر دارد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تصویرهای عاشورایی زبان ارتباطی فراگیر دارد
داور بخش تصویرسازی و نقاشی دهمین سوگواره هنر عاشورایی گفت: زبان فراگیر ارتباطی تصویرهای عاشورایی و قابلیت ارتباط با یك طیف وسیع از ویژگی‌های این‌گونه آثار است.

تصویرهای عاشورایی زبان ارتباطی فراگیر دارد
به گزارش حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛، اكبر نیكان‌پور داور بخش تصویرسازی و نقاشی دهمین سوگواره هنر عاشورایی با بیان اینكه كارهایی كه در این دوره از سوگواره دیدم بسیار به موضوعی كه در فراخوان اعلام شده بود وفادار بودند، اظهار كرد: در بعضی از آثار، تكنیك‌های متمایزی به چشم می‌خوردند كه آزادی خاصی داشتند و آنچنان شوقی در اثر بود كه در عین نو بودن، استفاده از سنت‌ها را هم مورد توجه قرار داده بود.


وی ادامه داد: تیم داوری در انتخاب آثار تصویرسازی و نقاشی، سعی داشت تا با طراحی، روح دمیده شده در اثر و تكنیك كار، در كنار هم در نظر گرفته شوند و ملاكی جامع را برای ارزیابی آثار داشته باشیم.


نیكان‌پور خاطرنشان كرد: قبل از حضور در مقام داوری این جشنواره فكر می‌كردم المان‌های مشابه زیادی را ببینم، ولی وقتی با آثار روبه‌رو شدم، نگاه های متفاوت و فرم های معنا داری را در این آثار دیدم كه حاكی از اندیشه و ذوق سرشار هنرمند نسبت به موضوع بود.


این هنرمند گرافیست با تاكید بر اینكه در هنر معاصر، ریشه هنر سنتی و معنوی كماكان ادامه دارد، گفت: به نوعی نقطه ثقل هنر امروزی ما را شكل می‌دهد. بسیاری از آثار در خود معنای شوریدگی دارند. شاید حسی كه در تصویرهای عاشورایی وجود دارد زبان فراگیر ارتباطی آن‌ها باشد. زبانی كه در خود قابلیت ارتباط با یك طیف وسیع را دارد. می‌تواند از مردم هم تأثیر بگیرد و هم تأثیر بگذارد. حتی در بعضی از آثار دوره دهم سوگواره هنر عاشورایی به حدی هنرمند با اصل موضوع ارتباط گرفته بود كه می‌توان روایت عشق و شیدایی خاصی را در آثار شاهد بود.


وی همچنین گفت: تك تك كارهایی كه در این سوگواره انتخاب شد در درون خود یك نوع فكر و اندیشه داشت كه توانست آن ها را در نگاه داوران متمایز كند و به راحتی كارهایی با پشتوانه فكری را از آثار بدون اندیشه تمیز دهد.


نیكان‌پور تصریح كرد: اگر در آموزش های ما بازنگری وجود داشته باشد و به بنیادی ترین چیزها توجه كنیم، مسئولان و سیاست‌گذاران هنر ارتباط با نسل جدید و جوان را مبنا و اساس كاری خود قرار دهند، می توان امیدوار بود كه در آینده شاهد درخشش هنر باشیم.  باید كسی كه به عنوان مدرس هنر به كار تعلیم مشغول است خودش در این مقام شاهد تولیدات بسیاری بوده باشد تا در درون هنرجویان جرقه فكری ایجاد كند و نهایت اعلی هنر را در آثار آن ها متجلی كند.


وی درباره نكاتی كه می‌تواند به ریشه‌ای تر شدن هنر معاصر كمك كند، گفت: توجه بر روی پژوهش یكی از این نكات است كه باید به تقویت آن بپردازیم. بدون پشتوانه كار كردن در هنر نه تنها هیچ خروجی ندارد بلكه ما را دچار توهمات شخصی می كند و مسیر پیشرفت را به تأخیر می اندازد. استفاده از پرچم های مذهبی و نقاشی های قهوه خانه ای در جامعه كه از زمان خلق آن ها سال ها می گذرد نشانگر توجه به پژوهش و عشق خاص هنرمند آن ها به موضوع است كه توانسته آن ها را در دنیای معاصر از جایگاه پر اهمیتی برخوردار سازد.





۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن