واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: در زمان های قدیم کودکان سرگرمی شان تنها اسباب بازی بود و با با اسباب بازی هایشان زندگی میکرند،اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی دیگر کودک اگر تلفن همراه دستش باشد دیگر سراغ اسباب بازی هایش نمیرود،چرا که در تلفن همراه میتوان کارتون تماشا کرد،بازی کرد و … .حالا سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که روزانه کودکان میتوانند چقدر از تلفن همراه استفاده میکنند؟
موبایل کودکاندر زمان های قدیم کودکان سرگرمی شان تنها اسباب بازی بود و با با اسباب بازی هایشان زندگی میکرند،اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی دیگر کودک اگر تلفن همراه دستش باشد دیگر سراغ اسباب بازی هایش نمیرود،چرا که در تلفن همراه میتوان کارتون تماشا کرد،بازی کرد و … .حالا سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که روزانه کودکان میتوانند چقدر از تلفن همراه استفاده میکنند؟انجمن اطفال آمریکا به تازگی اطلاعیهای را مبنی بر مدت زمان مناسب استفاده کودکان از ابزارهای دیجیتال مثل تلفن همراه و رایانه منتشر کرده است.
انجمن اطفال آمریکا (AAP) در سال ۲۰۱۶ بیانهای را مبنی بر مدت زمان مناسب استفاده کودکان از دستگاه های دیجیتال و مدت خیره شدن آنها به صفحه های نمایش منتشر کرد و در اختیار عموم مردم به خصوص والدین قرار داد.
در این اطلاعیه مدت زمان خیره شدن به صفحه نمایش از دوران نوزادی تا سن بلوغ اعلام شده است.
این انجمن به خانواده ها توصیه کرد: والدین باید در مورد میزان و روش استفاده از دستگاه های دیجیتال و مدت تماشا و بازی با فرزندانشان صحبت کرده و چگونگی استفاده درست را به آنها آموزش دهند.
در این اطلاعیه به عدم مصرف کودکان زیر ۱۸ ماه از این تجهیزات الکترونیکی تاکید شده زیرا بر کیفیت و میزان خواب کودکان در این رده سنی به شدت تاثیر مخربی می گذارد.
نحوه و زمان استفاده از صفحه نمایش های الکترونیکی با هم متفاوت است. بر اساس اطلاعیه انجمن اطفال آمریکا میزان استفاده بر اساس رده سنی به شرح زیر است:
۱. استفاده از ابزارهای دیجیتال برای سنین کمتر از ۱۸ ماهگی ممنوع است مگر اینکه برای چت ویدئویی در زمان کوتاه صورت گیرد.
۲. والدین نوزادان ۱۸ تا ۲۴ ماه در زمان استفاده فرزندانشان از صفحه نمایش های الکترونیکی در کنار آنها باشند و ترتیبی دهند که از برنامه هایی با کیفیت بالا استفاده شود.
۳. در رده سنی ۲ تا ۵ سال، مدت زمان استفاده از صفحه نمایش های الکترونیکی یک ساعت در روز است و والدین باید با فرزند خود فیلم ها و تصاویر را تماشا کرده و مفاهیم آنها را برای کودکشان توضیح دهند.
۴. در کودکان شش سال به بعد والدین باید مدت استفاده را محدود کرده و طوری این میزان را برنامه ریزی کنند که خللی در ساعات خواب و میزان تحرک و فعالیت کودک وارد نشود.
همچنین توصیه شده است که پدر و مادرها زمان هایی مانند زمان شام و یا خواب را برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی و فضای مجازی ممنوع کنند. باشگاه خبرنگاران جوانمطالب مرتبط :آیا داشتن موبایل برای کودکان ضرورت دارد؟موبایل با کودکان ما چه میکند ؟بازیگر کودک:تا 24 سالگی اجازه خریدن موبایل ندارم+عکسایا امواج موبایل روی بدن اثر مخرب دارد؟!کی به کودک اجازه استفاده از تلفن همراه بدهیم
دوشنبه 3 آبان 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]