واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تأکید کرد: حضور بانوان در مجلس شورای اسلامی باید منجر به تصویب قوانین جدید برای کاهش آسیبهای اجتماعی شود. به گزارش ایسنا، مریم بیدخام در نشست مشاور بانوان دستگاههای اجرایی استان با حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی که ظهر امروز در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: دهه کرامت یادآور مهر و وفای خواهر نسبت به برادر است و میلاد حضرت معصومه(س) در این دهه قرار گرفته است که باید دختران ما بجای الگوگیری از غرب از ایشان الگوبرداری کنند.
وی ضمن اشاره به نقش زنان خاطرنشان کرد: نیمی از جامعه را زنان تشکیل میدهند که وظیفه دارند نیمی از جامعه را تربیت کنند و امام خمینی(ره) در سخنان خود فرمودند"زن، مربی انسان است".
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با بیان اینکه امروز زنان ما نقش مهمی در پیشرفت کشور دارند، یادآور شد: زنان همواره در تمامی عرصهها حضور قعالی داشتند و اگر همراهی و همدلی زنان در 8 سال دفاع مقدس نبود، آن حماسه بزرگ رخ نمیداد.
بیدخام خاطرنشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی زنان توانستند در جامعه نقشآفرینی کنند که از جمله آن میتوان به در مدارس، بیمارستانها کسب و کار الکترونیک اشاره کرد.
وی گفت: در حال حاضر هنوز هم تبعیضهایی نسبت به زنان وجود دارد که باید تلاش کنیم آنها را رفع کنیم و در این خصوص باید از حضور نمایندگان مجلس در این عرصه استفاده کنیم که این حضور میتواند منجر به تصویب قوانینی برای کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین، از برنامههای روز دختر به برگزاری همایش روز دختر در فرهنگسرای بانو حضرت زهرا(س) و نمایشگاه مهارتها اشاره کرد. قوانین مربوط به زنان بهدرستی اجرا نمیشود رئیس کارگروه بانوان شورای اسلامی شهر قزوین هم گفت: یکی از مشکلات مربوط به زنان مشکلات قضایی است و امروز همه نگاهها به مجلس است تا برای بررسی قوانین مربوط به زنان وقت بگذارد، چراکه قوانین مربوط به زنان یا اجرانشده است و یا بهدرستی اجرا نمیشود.
شهلا عطایی در این نشست اظهار کرد: با توجه به مجموعه اقداماتی که برای بهبود وضعیت زنان اتفاق افتاد، نشان میدهد که نگرش جامعه نسبت به جایگاه زنان تغییر کرده، ولی آنچه اتفاق افتاده لازم است ولی کافی نیست.
رئیس کارگروه بانوان شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: مشکل بعدی جامعه زنان، عدم آگاهی از حقوق زنان است و مطالعه حقوق زنان در اسلام دردی را دوا نمیکند، چراکه آقایان باید این حقوق را مطالعه کرده و بدان عمل کنند.
وی تصریح کرد: همچنین زنان نیز باید نسبت به حقوق مردان آگاهی داشته باشند و به همین منظور بایستی یک واحد درسی در دوران تحصیل دانشآموزان راجع به آشنایی با حقوق زنان و مردان گنجانده شود و در این راستا بایستی کمیسیون فرهنگی مجلس نیز وارد میدان شود.
عطایی بابیان اینکه موضوع اصلی زنان، حقوق آنان است که در این راستا آموزش حرف نخست را میزند، اضافه کرد: بر اساس آمارهای ارائهشده تقریباً به ازای هر خانواده ایرانی یک پرونده قضائی وجود دارد که 80 درصد آنها به دلیل عدم آگاهی از حقوق خانوادگی، شهروندی و یا معاملاتی است.
وی در خصوص دوچرخهسواری بانوان خاطرنشان کرد: بنده بهعنوان عضو شورای اسلامی شهر در جایگاهی نیستم که برای دوچرخهسواری بانوان فتوا دهم، باید زیرساختهایی فراهم شود تا بانوان از این وسیله نقلیه ارزان، استفاده کنند، همچنین نگاه ما ورزشی و سلامت نیست و باید راهکاری مناسب برای اقدام فراهم شود.
رئیس کارگروه بانوان شورای اسلامی شهر قزوین تأکید کرد: مشکل زنان جامعه ما سوارشدن دوچرخه نیست، بلکه مشکلاتی از قبیل طلاق و اعتیاد در جامعه وجود دارد و تعداد آنان در حال افزایش است و حقوق و سلامت روحی و روانی زنان از دوچرخهسواری مهمتر است.
در قوانین مربوط به بانوان با خلأ قانونی مواجهیم در این دیدار نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس نیز در خصوص قوانین مربوط به زنان تأکید کرد: در برخی از موارد خلأ قانونی داریم و باید برخی از قوانین باید حذف و یا اصلاح شود.
به گزارش ایسنا حمیده زرآبادی اظهار کرد: عدالت اجتماعی و عدالت جنسیتی در جامعه مطرح است که عدهای با عدالت جنسیتی مخالف هستند.
وی افزود: عدالت جنسیتی بد نیست، چراکه این عدالت به معنای بکارگیری و مشارکت زن و مرد است.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس در خصوص تحکیم بنیان خانواده خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد حضور بانوان در جامعه را نقطه مقابل تحکیم بنیان خانواده مطرح میکنند که این اشتباه است، چراکه حضور بانوان در جامعه بنیان خانواده را تحکیم میکند.
انتهای پیام
پنجشنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۴:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]