تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869110945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترغیب هنرمندان به ساخت آثار متفاوت ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ترغیب هنرمندان به ساخت آثار متفاوت ضروری است
بازیگر فیلم سینمایی «کتاب قانون»، گفت: انسان موجودی است که تشویق کردن را دوست دارد و تقدیر در جشنواره فیلم یاس برای هنرمندان لذت بخش خواهد بود.

ترغیب هنرمندان به ساخت آثار متفاوت ضروری است
فریده سپاه‌منصور در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛درباره تاثیر برگزاری جشنواره یاس بر ارتقاء کیفیت شبکه نمایش خانگی، اظهار داشت: رقابت یکی ازابزارهای مهم برای بالا رفتن کیفیت در هر صنف بوده است و سینما و نمایش خانگی نیز از این قاعده مستثنی نیست و مهمترین فضا برای ایجاد رقابت در حوزه تصویر برگزاری جشنواره است.

وی درباره اهمیت رسانه نمایش خانگی، گفت: این رسانه را دوست دارم چون مردم با میل خود آثار آن را انتخاب و خریداری می کنند و خوشبختانه در سال های اخیر آثار خوبی هم در این رسانه تولید شده است.

بازیگر سریال «شاهگوش» در پاسخ به این سوال که در جشنواره امسال شاهد تقدیر از سازندگان سریال در شبکه نمایش خانگی هستیم و این مهم چقدر به ترغیب فیلم سازان برای ورود به این عرصه کمک خواهد کرد، تصریح کرد: انسان موجودی است که تشویق کردن را دوست دارد و به طبع این کار هم برای هنرمندان لذت بخش خواهد بود و مطمئن هستم هنرمندان دیگر هم ترغیب خواهند شد که کارهای متفاوت تر و بهتری از آن چه تا به حال ساخته شده است را ارائه دهند.

سپاه‌منصور، افزود: قطعاً این جشنواره به فیلم سازان جوان نیز کمک می کند تا با انگیزه بیشتری فعالیت کنند.

وی درباره سریال‌های مورد علاقه‌اش در نمایش خانگی، گفت: «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری یک اتفاق خاص بود زیرا تا پیش از آن مردم شاهد سریال به این شکل و شمایل نبودند برای همین هم استقبال خوبی از آن شد. علاوه بر آن سریال های «شهرزاد» و «شاهگوش» هم مورد علاقه‌ام است.

بازیگر فیلم سینمایی «کتاب قانون»، در ادامه در مورد اینکه شبکه نمایش خانگی چقدر با مخاطبانش صادق بوده است، بیان داشت: این رسانه به دلیل صادق بودنش به نوعی سلیقه مردم را تغییر داده است و حالا هم انتظار مردم از آثار نمایش خانگی بالا رفته است. بهرحال امیدوارم این رسانه در سال های بعد پیشرفت های خوبی داشته باشد و کارگردان های خوبی که در حال حاضر بیکار هستند در این رسانه آثار دیدنی ای تولید کنند.

سپاه منصور در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید به واسطه کدام نقش‌تان به مردم معرفی شدید، گفت: نقش خانم دهقان در سریال «عقیق» بسیار در زمان خودش مطرح شد، طوری که وقتی می‌خواستم برای بچه‌هایم شیر بخرم نمی‌توانستم زیرا بقال‌ها در آن زمان فکر می‌کردند واقعا من خودم 90 تا گاو دارم و می‌گفتند تو چرا می‌خواهی شیر بخری وقتی خودت گاوداری داری.
چهارمین جشنواره بین المللی فیلم یاس از ۹ تا ۱۳ آبان به دبیری سید مصطفی ابطحی در استان مازندران برگزار می شود.






۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن