تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832493324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای رهایی از دزدهای مدرن چه راهی پیش پای مردم وجود دارد؟!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

«شما برنده ... شده‌اید»؛ اگر جای خالی را با کلماتی مانند گوشی همراه، سکه بهار آزادی، ساعت و غیره پرکنید، جمله ای حاصل خواهد شد که برای همه مان آشناست. هم آشنا و هم دردناک!

به گزارش «تابناک»، داستان پیامک‌های تبلیغاتی و ممکن نبودن فرار از آنها، داستانی قدیمی برای مشترکان تلفن همراه در کشورمان است. آنقدر قدیمی که همه با آن به نوعی کنار آمده اند و با پذیرش این نکته که راه گریزی از آنها ندارند، حتی زحمت اعتراض به مسئولان را هم به خود نمی‌دهند.

البته تجربه اعتراضات رقم خورده در این خصوص نیز در این رویکرد بی تاثیر نبوده است. اینکه به یاد می‌آوریم به رغم وعده های مسئولان مختلف و عتاب و خطاب قرار دادن اپراتورها در خصوص مراقبت از مشترکانشان در این خصوص، نه تنها این معضل رفع نشد، بلکه نوع رسمی آن نیز گریبانگیر مردم شد.

همان پیامک هایی که با نام «سرویس ارزش افزوده» خوانده می‌شوند، هیچ عایدی‌ای برای جامعه هدف خود یعنی مشترکان تلفن های همراه ندارند و به هیچ عنوان قابل حذف کردن نیستند. پیامک هایی که بابت دریافت یا ارسالشان، مبالغ گزافی به صورتحساب مشتریان افزوده می‌شود و در عین حال، غیرقابل اعتراض به نظر می‌رسند.

اما آنچه اشکالات آزاد بودن ارسال پیامک به شماره‌های مردم را زیادتر می‌کند، کلاهبرداری هایی است که به این شیوه صورت می‌گیرد و به پرونده‌های فراوان قضایی منجر می‌شود. به این صورت که برخی سودجویان با ارسال پیامک های مختلف به مردم، از میان افراد ناآگاه و کمتر آگاه، برخی را شکار کرده و به اصطلاح سرکیسه می‌کنند.


برای رهایی از دزدهای مدرن چه راهی پیش پای مردم وجود دارد؟!
نمونه آشکار این اتفاق، پیامک های چوپان دروغگوست که هنوز به وفور به دست مشترکان می‌رسد و حکایت از آن دارد که هنوز با استفاده از آن، شمار زیادی از مردم را می‌شود فریفت و اموالشان را غارت کرد. آن هم در حالی که اگر راهی برای معرفی این شیادان به مسئولان انتظامی و قضایی و تحت پیگرد قرار دادن ایشان وجود می‌داشت، وضع این گونه نمی بود.

در چنین شرایطی عجیب نیست که ببینیم برخی از کلاهبرداران و سودجویان با راه اندازی سامانه های پیامکی، در مقیاس انبوه تر برای جیب مردم کیسه بدوزند و تلاش کنند در برهوت نظارت در این عرضه، اموال مردم را به یغما ببرند. اتفاقی که با توجه به لو رفتن اطلاعات مشترکان تلفن همراه، شکل خطرناک تری یافته است.

به این صورت که برخی سودجویان، با سواستفاده از اطلاعات مشترکان تلفن همراه، اقدام به ارسال پیامک هایی حاوی نام و نام خانوادگی این افراد برای ایشان کرده و از مشترکان می‌خواهند آدرس محل سکونتشان را در پاسخ به پیامک، ارسال نمایند. به این بهانه که برنده چند جایزه شده‌اند و با ارسال آدرس خواهند توانست وایز خود را دریافت نمایند.

پیامکی وسوسه برانگیز که فهرست جوایز درج شده در آن می‌تواند هوش از سر هر کسی ببرد، تا جایی که بپذیرد به ازای دریافتشان، مبلغ گزافی به پستچی بپردازد. آن هم در حالی که اقلام درج شده در پیامک به عنوان جایزه، همه بی کیفیت و به نوعی بنجول هستند و با نرخی بسیار بسیار کمتر از هزینه پستی، قابل خریداری می‌باشند.

 اما براستی چه کسی پشت پرده این کلاه برداری ها نشسته و پول مردمِ بی خبر را به جیب می‌زند؟ اصلا از کجا می‌شود فهمید شماره های سامانه های مختلف پیامکی متعلق به چه فرد یا نهادی است و در صورت بروز مشکل، به کجا می‌توان شکایت برد؟ آیا مرجعی برای پاسخگویی در این زمینه وجود دارد؟ برای مشورت و راهنمایی طلبیدن چطور؟ به نظرتان چرا برخی با مراجعه به موتورهای جست‌وجوی اینترنتی تلاش دارند در این باره تحقیق نمایند؛ برای آنکه مرجعی در این خصوص وجود ندارد یا به دلیل دیگری؟
 

با جست‌وجوی شماره ارسال کننده پیامک در موتور جست‌وجوی گوگل درخواهیم یافت شمار زیادی از هموطنانمان که در معرض این کلاهبرداری واقع شده‌اند، تلاش کرده اند تا درباره منبع ارسال این پیامک ها اطلاعاتی به دست آورند. راهکاری بی فایده که برخی از سر ناچاری به آن پناه می‌آورند.
با جست‌وجوی شماره ارسال کننده پیامک در موتور جست‌وجوی گوگل درخواهیم یافت شمار زیادی از هموطنانمان که در معرض این کلاهبرداری واقع شده‌اند، تلاش کرده اند تا درباره منبع ارسال این پیامک ها اطلاعاتی به دست آورند. راهکاری بی فایده که برخی از سر ناچاری به آن پناه می‌آورند.




۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن