تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827435106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقایسه «موراکامی» با «دی‌کاپریو»!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: چندین سال است «هاروکی موراکامی» را یکی از شانس‌های جایزه نوبل ادبیات می‌دانند اما  آکادمی نوبل این دوره ‌هم با انتخاب «باب دیلن»، هواداران این نویسنده ژاپنی را دلسرد کردو آن‌ها را به واکنش در فضای مجازی واداشت.

«باستل» نوشت: از «هاروکی موراکامی» امسال هم به عنوان یکی از شانس‌های کسب نوبل ادبیات نام برده می‌شد. وب‌سایت «لدبروکس» شانس او را یک به چهار می‌دانست، اما آکادمی سوئدی نوبل «باب دیلن» خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی را به عنوان برنده سال ۲۰۱۶ مهم‌ترین جایزه‌ ادبی جهان برگزید. دوست‌داران نویسنده «کافکا در کرانه» در واکنش به این خبر، او را «دی‌کاپریو» نوبل ادبیات خواندند.
 

مقایسه «موراکامی» با «دی‌کاپریو»!



طی دو روز گذشته چهره‌های سرشناس عرصه‌های مختلف سیاست، هنر و ادببیات نسبت به برگزیده شدن «باب ‌دیلن» به عنوان برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۶ واکنش‌های متضادی نشان داده‌اند؛اما بی‌شک بخشی از مخالفان این انتخاب، هواداران «هاروکی موراکامی» ژاپنی هستند که هر سال پس از تعلق نگرفتن نوبل ادبیات به نویسنده محبوبشان، صفحه‌های اجتماعی را از اعتراض‌های خود پر می‌کنند.

معروف‌ترین توییت طرفداران «موراکامی» از آنِ دختری هندی است که نوشته: «هاروکی مورکامی» آخر «لئوناردو دی‌کاپریو» ‌نوبل ادبیات می‌شود.

این جمله اشاره دارد به موفق نشدن طولانی‌مدت «‌دی‌کاپریو» در کسب جایزه اسکار. بازیگر «تایتانیک»‌ و «بازگشته» سرانجام در سال جاری میلادی پس از ۲۰ سال  صبر و چهاربار نامزد شدن، موفق شد تندیس اسکار را در دست بگیرد.
 

مقایسه «موراکامی» با «دی‌کاپریو»!



برخی از کتاب‌دوستان شباهت‌های دیگری هم بین  «موراکامی» و «دی‌کاپریو» پیدا کرده‌اند؛ هر دو آن‌ها در کارشان ریسک می‌کنند، آقای نویسنده به سراغ سبک رئالیسم جادویی رفته و «دی‌کاپریو» از ایفای هیچ نقشی هراس ندارد. هنرپیشه‌ «الماس‌ خونین» نقش شخصیت‌های تاریخی چون «جی‌. ادگار هوور» و «هوارد هیوز» را بازی کرده و «موراکامی» طی ۲۵ سال نویسندگی، به سراغ تم‌های تاریخی و فلسفی رفته است.

مهم‌ترین شباهت آن‌ها هم شاید این باشد که «‌دی‌کاپریو» پیش از کسب اسکار، چندین جایزه مهم بین‌المللی را در کارنامه‌اش ثبت کرده و هواداران «موراکامی» بر این باورند که این اتفاق پس از کسب جایزه‌های مختلف باید درباره او و نوبل ادبیات رخ بدهد.

یکی دیگر از طرفداران این داستان‌نویس در توییترش نوشته: ‌همین الان این جمله را روی کمرم تتو کردم: «هاروکی موراکامی» کسب جایزه نوبل را به تو تبریک می‌گویم.

 همان‌طور که «ایروین ولش» و «جیمز وودز» از تعلق گرفتن نوبل ادبیات به «باب دیلن» متعجب و عصبانی شدند، یکی از هواداران «موراکامی» هم اعتراض خود را این‌گونه بیان کرد: نوبل ادبیات برای «باب دیلن»؟ مردی که در واقع یک شخصیت در رمان «هاروکی موراکامی» است؟ «موراکامی» کی باید نوبل را ببرد؟

«هاروکی موراکامی» ۶۷ ساله بیش‌تر کتاب‌هایش را به سبک سوررئال به نگارش درآورده‌ است و آثارش تاکنون به بیش از ۵۰ زبان برگردانده شده‌اند. هر سال نام این نویسنده به عنوان یکی از نامزدهای نوبل ادبیات بر سر زبان‌ها می‌افتد، اما او هنوز موفق به کسب این افتخار نشده است. از معروف‌ترین کتاب‌های «موراکامی» که یکی از مطرح‌ترین نویسندگان معاصر است می‌توان به «کافکا در کرانه»، «جنگل نروژی» و جدیدترین اثرش «سوکورو تازاکی بی‌رنگ و سال‌های زیارتش» اشاره کرد.




۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن