تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855347713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه تعداد کودک 6 ساله‌ وارد مدرسه نمی‌شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس آمار‌ها حدود یک و نیم درصد از کودکان ۶ ساله وارد مدرسه نمی‌شوند.

علی باقرزاده؛ درباره عملکرد سازمان نهضت سوادآموزی، با استناد به آمار سایت سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو) اظهار داشت: براساس اعلام این سایت و اطلاعات ثبت شده در سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ پیشرفت شاخص سواد را داشتیم؛ در گروه سنی ۱۵ تا ۲۴ سال که تحت عنوان جوانان از آن یاد می‌شود، با رشدی حدود نیم درصدی روبه رو بوده‌ایم و تقریباً به مرز ۹۸ درصد باسواد در این گروه رسیده‌ایم. در گروه سنی ۱۵ تا ۶۵ سال نیز میزان جمعیت باسواد ما ۲ و ۶۴ صدم درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: برآورد ما این است که در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال که گروه هدف برنامه هستند، درصد باسوادی از ۹۳ درصد در سرشماری سال ۹۰ تقریباً به ۹۶ درصد برسد، البته باید منتظر نتایج سرشماری امسال باشیم و امیدواریم که مردم اطلاعات درستی از سطح سوادشان وارد کنند. خواهشی که داریم این است که هر کس خواندن و نوشتن بلد است، ولو اینکه مدرک ندارد و دوره متوسطه و دانشگاه را سپری نکرده است؛ خود را بی‌سواد اعلام نکند و بالعکس هر فردی که واقعاً خواندن و نوشتن نمی‌داند؛ ولو اینکه یک مدرک تحصیلی هم در دست دارد، خود را باسواد اعلام نکند. بدون تردید این اطلاعات دقیق است که می‌تواند؛ ما را برای پیشرفت کار آماده کند.

باقرزاده در ادامه ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته برای ریشه کنی بی‌سوادی در کشور، افزود: در وزارتخانه یک برنامه ۳ ساله تدوین کردیم؛ مبنی بر اینکه هر ولی دانش‌آموزی که بی‌سواد است در مدرسهٔ فرزندش، آموزش داده شود. بر همین اساس از مجموع حدود ۴۰۰ هزار عضو خانواده بی‌سواد، اکنون کمتر از ۱۵۰ هزار نفر بی‌سواد هستند که این موفقیت بزرگی است.

وی با اشاره به اینکه آموزش افراد جوان‌تر و آن‌ها که می‌توانند؛ زمان بیشتری را در جامعه فعالیت کنند، بعنوان یک اولویت در سازمان مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: طرح ویژه‌ای برای گروه سنی ۱۰ تا ۱۹ سال تهیه شده است که سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد. علاوه بر این اقدامات، طرح ملی انسداد مبادی ورودی بی‌سوادی نیز در وزارت اموزش و پرورش در حال اجراست. به این معنا که تمام دستگاه‌ها، نهاد‌ها و گروه‌های سهیم و موثر، به خصوص خانواده‌ها، کنار همدیگر قرار می‌گیرند تا کودکی خارج از مدرسه باقی نماند. هرچند علیرغم همه این تلاش‌ها متاسفانه هنوز شاهد هستیم که بچه‌هایی هستند که وارد مدرسه نمی‌شوند یا اینکه قبل از اتمام دوره ابتدایی از صحنه آموزش خارج می‌شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که امسال چه تعداد از تحصیل در مدارس بازمانده‌اند، گفت: بر اساس آمار‌ها حدود ۱ و نیم درصد از کودکان ۶ ساله وارد مدرسه نمی‌شوند؛ هرچند ممکن است؛ بخشی از آن‌ها سال بعد وارد شوند. از طرف دیگر حدود ۱ و ۲ دهم یا ۱ و ۳ دهم درصد نیز در دوره ابتدایی وارد مدرسه نمی‌شوند، اما از آنجا که می‌خواهیم؛ جنبه مثبت را ببینیم، وقتی این عدد را با ۵ یا ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم و متوجه می‌شویم که روند پوشش تحصیلی کشور یک روند رو به رشد است که امتیازی خوب محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران در ارزیابی‌های سند جهانی آموزش برای همه، در پایان سال ۲۰۱۵ موفقیت‌های قابل قبولی هم در پوشش تحصیلی و هم در افزایش نرخ سواد بدست آورد، گفت: برای تحکیم سواد و یادگیری مادام‌العمر هم طرح‌های خوبی تصویب شده که در شرف اقدام است، البته بخشی از آن اجرا شده است. یکی از این طرح‌ها، طرح خواندن با خانواده است که برای افراد تحت پوشش تهیه شده و حدود ۵۰ هزار نفر تحت پوشش آن هستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: این طرح به این شکل است که ۳ تا ۶ کتاب به تناسب نیاز و سطح مهارتهای افرادِ تحت پوشش در اختیار آنها قرار می‌گیرد. این کتاب‌ها را با اعضای خانواده خوانده و در موردش گفت‌و‌گو می‌کنند، پیامهای کتاب را که عمدتاً پیرامون موضوعات روز و مبتلابه زندگی مردم است؛ مورد بحث و بررسی قرار داده و در کلاس ارائه می‌شود. با این روش مهارتهای گفت‌و‌گو، خواندن و هم مهارتهای ارتباط اعضای خانواده و اعضای کلاس با یکدیگر تقویت می‌شوند. در واقع افراد علاوه بر سواد آموزی آنها برای مواجهه با بعضی از موضوعات روز آماده می‌شوند.

باقرزاده افزود: طرح حلقه‌های کتاب و کتاب خوانی نیز یکی دیگر از برنامه هاست که به تدریج در حال اجرا است. این طرح البته ویژه افرادی که تحت پوشش برنامه‌های سواد آموزی نیستند، طراحی شده است و عمدتاً شامل افرادی می‌شود که تحصیلات ابتدایی دارند، اما در حال حاضر مشغول به تحصیل نیستند و همچنین بزرگسالانی که در حد ابتدایی درس خوانده‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این طرح قرار است؛ حداقل ۱۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار بدهد، گفت: در این راستا هم اکنون گروه‌ها به تدریج در حال شکل‌گیری هستند. علاوه بر این هر ساله ۲ – ۳ مرحله مسابقه کتابخوانی نیز داریم و اخیراً هم یک مسابقه کتابخوانی با عنوان «کتاب خانواده سلامت» را برگزار کردیم که حدود ۳۰ هزار نفر در آن شرکت کردند و تا پایان سال هم کتاب ویژه‌ای برای شعار سال تهیه کرده‌ایم. ضمن اینکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در مسابقه انشاءنویسی هر سال شرکت می‌کنند که عمدتاً در محور پرسش مهر آقای رییس جمهور است.




۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن