تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):خدا را بسيار ياد كنيد و هميشه به ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828851843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صداوسیما بودجه‌اش را خرج فیلم‌های «معنویِ خنده‌دار» می‌کند!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:
صداوسیما بودجه‌اش را خرج فیلم‌های «معنویِ خنده‌دار» می‌کند!
برنامه سینمایی «هفت» که به عنوان برنامه محوری سینمایی تلویزیون پخش می‌شود، شب گذشته به شدت به عملکرد سینما و تلویزیون در تولید برخی آثار که به زعم سازندگان این برنامه صرفاً عنوان معنوی را در بر داشتند، تاخت و رسانه ملی را برای پخش برخی از این برنامه‌ها به نقد کشید؛ نقدی بی‌سابقه که این پرسش را پیش آورده آیا آنچه مطرح شد و از زیر دست ناظر پخش عبور کرده، موضع صداوسیما است و در واقع مدیران رسانه ملی این موضع را قبول دارند یا آنچه فراستی و افخمی به آن خندیدند، صرفاً موضع «هفت» است؟!
 
به گزارش «تابناک»؛ برنامه سینمایی «هفت» شب گذشته با اجرای بهروز افخمی و مشارکت مسعود فراستی به بررسی مولفه های فرمی سینمای دینی پرداخته شد اما بیش از موضوع این بحث، عمدتاً کشمکشی میان این دو و سایر حاضران بر سر اصالت فرم یا اصالت محتوای اثر شکل گرفت و در نهایت پس از یک کشمکش بی‌حاصل که از حوصله مخاطب عام -آن هم در واپسین ساعات جمعه شب- خارج بود، این بحث بدون هیچ حاصل و حتی جمع‌بندی مشخص به پایان رسید اما در میانه همین بحث بی‌حاصل یک اتفاق غیرمنتظره رخ داد.
 
در جریان مناظره بی‌حاصل، افخمی بینندگان را دعوت کرد تا میانه برنامه‌ای درباره فیلم‌های «به ظاهر دینی» پخش شود و فراستی نیز گفت باعث می‌شود تا کمی بخندیم! در این میان‌برنامه علاوه بر حمله به شماری از آثار سینمای ایران، در اقدامی کم‌سابقه در تاریخ تلویزیون، به شماری از تولیدات تلویزیون نظیر سریال «تنهایی لیلا» به عنوان نمونه های غیرواقعی تولیدات دینی حمله شد و مدیریت‌های وقت که برخی سریال‌های عرفانی را پخش کردند و برخی آثار نظیر «کلید اسرار» را نیز دوبله کردند و نمایش دادند، به شدت زیرضرب قرار گرفتند. 
 

صداوسیما بودجه‌اش را خرج فیلم‌های «معنویِ خنده‌دار» می‌کند!

 




 
نقد تولیدات رسانه ملی در تلویزیون اقدام مهمی است که معمولاً رخ نمی‌دهد اما اینکه این تولیدات و مدیران سیاست گذار در تولید آثار این گونه به چالش کشیده شوند و «خنده دار» خوانده شوند، اتفاق عجیبی است. با توجه به افزایش حساسیت‌ها نسبت به برنامه «هفت» و حضور ناظر پخش در زمان پخش این برنامه، پرسش اساسی مطرح شده این است که آیا مواضع برنامه هفت درباره تولید آثار «معنویِ خنده‌دار» موضع این برنامه است یا موضع کلان رسانه ملی است که از دریچه این برنامه عیان می‌شود؟
 
اگر بپذیریم «هفت» در حال بیان موضع رسانه ملی است، درباره مجموعه‌ای از تولیدات تلویزیون در بیش از یک دهه اخیر که واجد کیفیت مورد اشاره برنامه «هفت» هستند، چتلش جدی مطرح می‌شود و باید پرسید این تولیدات با کدام عقبه فکری تولید شده‌اند و چرا اعتبارات محدود این سازمان برای پروژه‌ای هزینه شده که فاقد کارکرد موثر است و اکنون به این عدم اثرگذاری و کاریکاتوری بودن با طعنه بر روی آنتن زنده تلویزیون اشاره می‌شود؟
 
در مقابل در صورتی که بپذیریم آنچه فراستی و افخمی درباره کارنامه تلویزیون در تولید آثار دینی مطرح کرده‌اند و از میان تولیدات تلویزیون تنها «یوسف پیامبر» را ننواختند، نظر شخصی‌شان بوده و فاقد نگاه کارشناسی است، این نقد مطرح است که آیا آنتن زنده تلویزیون محلی برای طرح نظرات شخصی فاقد عقبه کارشناسی است؟ آیا «هفت» که روز بیش از پیش محفلی‌تر می‌شود و حلقه تنگ دوستان افخمی حضور پررنگ‌تری در آن می‌یابند، قرار است قرائتی را به خورد مخاطب عام دهد که حتی با سیاست‌های صداوسیما نیز همخوانی ندارد؟!
 
 










۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن