تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868668900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتان هاوک نتوانست فیلم آپاچی‌ها را بسازد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه بانی فیلم: بازیگر «هفت دلاور» در میان بحثی ادامه دار درباره گوناگونی نژادی در صنعت فیلم، حرف های جالبی درباره پروژه بزرگش که مجبور شد آن را کنار بگذارد زده است.

به نقل از ایندپندنت، اتان هاوک آشکار کرده که بعد از اینکه متوجه شد ساختن فیلمی که «ستاره سفیدپوست نداشته باشد» غیرممکن است، مجبور شد فیلمی که می خواست درباره آپاچی‌ها بسازد را به کل کنار بگذارد.
 

اتان هاوک نتوانست فیلم آپاچی‌ها را بسازد



این بازیگر هالیوودی یکی از نویسندگان رمان گرافیک «آیندِه: داستان جنگ‌های آپاچی» است که داستانش حول محور یک مبارز آپاچی می گردد که درگیر نبردی با سفیدپوستان در آمریکای سده نوزدهم می شود. با این حال قرار بود این کتاب در اصل یک فیلمنامه باشد.

او روز پنج شنبه در کمیک کان نیویورک گفت: «من یک مدرک ۹۰۰ صفحه‌ای داشتم. تخمین زده بودم که بودجه اش چیزی حدود ۲۴۰ میلیون دلار می شود. بعد ناگهان متوجه شدم که این پروژه به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد؛ فیلمی ۲۴۰ میلیون دلاری که ستاره سفیدپوست نداشته باشد.»

هاوک ۴۵ ساله تا حدودی بعد از این به فکر نوشتن این داستان افتاد که به بازیگران فیلم سال ۱۹۹۳ «جرانیمو: یک افسانه آمریکایی» از جمله جین هکمن، رابرت دووال، مت دیمون، جیسون پاتریک و وس استودی بازیگر چروکی نگاه کرد. او می گوید: «یادم می‌آید با خودم فکر کردم خدایا، آیا هرگز آ‌ن‌ها فیلمی با عنوان «مالکوم ایکس» خواهند ساخت که بازیگرانش جین هکمن، رابرت دووال، مت دیمون، جیسون پاتریک… و دنزل واشنگتن باشند؟ چنین چیزی ممکن نیست و گفتم واقعا در حال حاضر این قابل قبول است که این داستان را منتشر کنیم.»

این صحبت های بازیگر «روز تمرین» در میان بحثی ادامه دار درباره گوناگونی نژادی در صنعت فیلم از راه می رسند. آکادمی اسکار هم دو سال پشت سر هم بازیگر رنگین پوستی را نامزد دریافت جایزه بازیگری نکرده و به همین خاطر مورد انتقاد قرار گرفته است.

هاوک می گوید: «تخصیص فرهنگی دردهای زیادی به وجود آورده است. این شخصیت‌ها حالا بخشی از تاریخ آمریکا هستند. ما به عنوان آمریکایی ها مسئولیتی برای تعریف کردن داستان‌ها داریم. جرانیمو و ویکتوریو شخصیت‌هایی هستند که بخشی بزرگ از تاریخی واقعی آمریکایی بودن را شکل می‌دهند. اگر ما داستان را تعریف نکنیم، آن ها در خطر از دست رفتن قرار می گیرند. اما در عین حال خطرناک است که به خودتان اجازه بدهید این کار را بکنید. من کاملا مطمئن بودم که از سر عشق می خواهم این کار را انجام بدهم. احساس می‌کردم خود آنها من را هدایت خواهد کرد.»

تحقیقات اخیر نشان داده که بازیگران اقلیت‌های نژادی تنها ۱۲٫۹ درصد از نقش های اول ۱۶۳ فیلم برتر سال ۲۰۱۴ را به خود اختصاص دادند که نسبت به ۱۶٫۷ درصد سال ۲۰۱۳ کاهش هم داشته است. حالا باید نشست و دید که فیلم هایی از جمله «تولد یک ملت»، «یک امپراتوری متحد» و «لاوینگ» می توانند روند «#اسکار خیلی سفید است» را سال آینده بشکنند یا خیر.




۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن