واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مهر گزارش میدهد؛
خرمآباد همچنان در حسرت تالار مرکزی/ روند «لاکپشتی» اجرای پروژه
شناسهٔ خبر: 3788788 - پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴
استانها > لرستان
.jwplayer{ display: inline-block; } خرمآباد - تالار مرکزی شهر خرمآباد که قرار بود تا سال ۹۳ به بهرهبرداری برسد همچنان با آغاز و پایانهای نافرجام در نقطه ۳۰ درصدی متوقفشده است. خبرگزاری مهر - گروه استانها: مرکز استان لرستان در حالی همچنان از زیرساختهای فرهنگی و هنری رنج میبرد که پروژه تالار مرکزی شهر خرمآباد بهعنوان پروژهای حیاتی در این شهر تاکنون بهرغم گذشت حدود یک دهه از آغاز عملیات اجرایی همچنان روند لاکپشتی دارد. در حال حاضر خرمآباد بهعنوان مرکز استان لرستان یک تالار بزرگ برای برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری ندارد تا این وضعیت بارها موردانتقاد فعالان این حوزه و هنرمندان لرستانی قرار گیرد. آغاز پروژه در سالی که باید تمام میشد این وضعیت در حالی است که پروژه تالار مرکزی شهر خرمآباد مصوبه سفر هیئت دولت قبلی به لرستان بوده که طی حدود ۱۰ سال گذشته درجا زده و هنوز به سرانجام نرسیده است.
ماجرای این تالار آنجا جالب میشود که علیرغم تأکید مصوبه هیئت دولت مبنی بر آغاز پروژه در سال ۸۷ و اتمام آن در سال ۹۰، این پروژه زیرساختی تازه از سال ۹۰ شروع شد و مطابق اعلام نظر مسئولان قرار بود تا سال ۹۳ به بهرهبرداری برسد؛ موضوعی که به نظر میرسد با این روند پیشرفت پروژه محقق نشود. این در حالی است که رکود این پروژه بارها موجب شد که هوشنگ بازوند استاندار لرستان از روند احداث مجتمع فرهنگی و تالار مرکزی خرمآباد انتقاد کند تا این بار وی در گفتگو با خبرنگار مهر بگوید: این مجموعه از پروژههایی است که روند ساخت آن در سالهای گذشته بسیار کند بود بهطوریکه سالی یک درصد پیشرفت داشت. بازوند نبود تالار مرکزی را یکی از خلأهای جدی استان دانست و افزود: طی دو سال اخیر پیشرفت پروژه تالار مرکزی خرمآباد افزایشیافته و به بیش از ۳۰ درصد رسیده است. ضعف زیرساختهای فرهنگی در لرستان وی بابیان اینکه یکی از مشکلات ساخت این پروژه این بوده که این پروژه را به ما تفویض اختیار نمیکنند، اضافه کرد: در صورت تفویض اختیار پروژههایی مانند تالار مرکزی خرمآباد خیلی راحتتر آنها را انجام میدهیم و اکنون هم اگر پیمانکار این پروژه ازنظر مالی توانمند باشد میتوان با در اختیار قرار دادن اسناد خزانه به این پروژه هر چه زودتر آن را به اتمام رساند.
بههرروی ضعف زیرساختهای فرهنگی در استان بهگونهای است که تاکنون فرصتهای ارزشمندی که میتوانست با برپایی گردهماییها و سمینارهای ملی در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و هنری در استان خلق شود به دلیل عدم وجود حداقل یک تالار بزرگ مرکزی و فقدان سالنهای همایش استاندارد با گنجایش و امکانات مناسب، یکی پس از دیگری ازدسترفته است. از سوی دیگر رکود و تعطیلی سینماهای عمده شهرستانهای استان، کمبود مجتمعهای فرهنگی و هنری در استان، نبود تالارهای بزرگ برای اجرای برنامههای فرهنگی، نبود فرهنگسراها، کمبود فضای کتابخانهای و دهها زیرساخت فرهنگی و هنری دیگری که میتواند جامعه را به سمت نشاط فرهنگی پیش ببرد مردم، فعالان فرهنگی و هنرمندان را از وضعیت زیرساختها ناراضی کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]