تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826610687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا جشنواره مقاومت در حد نامش برگزار نشد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چرا جشنواره مقاومت در حد نامش برگزار نشد
جشنواره مقاومت نقطه اميدي محسوب مي‌شد تا با توجه به عنوانش به شكلي تمام عيار بازتاب سينماي انقلابي در سطح جهان باشد، اما...
نویسنده : جواد محرمي 


جشنواره مقاومت نقطه اميدي محسوب مي‌شد تا با توجه به عنوانش به شكلي تمام عيار بازتاب سينماي انقلابي در سطح جهان باشد، اما برگزاري تقريباً بي‌حال اين جشنواره و انعكاس ضعيف رخدادهاي آن در رسانه‌ها و همچنين رويكرد هيئت داوران در اختصاص جوايز تا حد زيادي دلسرد‌كننده بود.

در همه دنيا مردم پاي كار اصلي برگزاري جشنواره‌ها هستند. در واقع جشنواره‌ها سعي مي‌كنند با مشاركت مردمي و با استفاده از انرژي حضور مردم به جشنواره‌ها رونق بدهند؛ ظرفيتي كه در كشور ما وجود دارد اما جشنواره فيلم مقاومت هيچ تمهيدي براي بهره‌بردن از آن نينديشيده بود. پرديس ملت مكان نامطلوب و دور از دسترسي براي برگزاري جشنواره بود. بنرها و بيلبوردهاي تبليغاتي شهرداري تهران هم كمكي به رونق جشنواره نكرده و سبب نشده بود مردم اين رويداد را به عنوان مسئله‌اي كه مربوط به زندگيشان مي‌شود، قلمداد كنند و فكرشان را درگير كند. گويي اين مسئله كه قرار است جشنواره ربطي به مردم نداشته باشد از ابتدا براي مسئولان برگزاري جشنواره امري مفروض قلمداد شده بود.

جدي قلمداد نكردن جشنواره مقاومت از سوي مسئولان برگزاري، مسئله‌اي نيست كه اثبات آن مشكل باشد. هر جشنواره‌اي با آثاري كه قرار است در آن به نمايش درآيد، اعتبار مي‌يابد. اين اعتبار به تدريج ايجاد مي‌شود و يك شبه تحقق نمي‌يابد. انجمن سينماي دفاع مقدس به عنوان يكي از مراكز زير مجموعه بنياد روايت، با اينكه ماه‌ها پيش خبر اتمام فيلمبرداري تنها اثر توليدي‌اش با نام «ماه‌گرفتگي» در رسانه‌ها مخابره شده بود و انتظار مي‌رفت شاهد رونمايي آن در جشنواره مقاومت باشيم با اين‌حال با بي‌رغبتي عوامل فيلم اين اتفاق را رقم نزد. شنيده‌ها حاكي است، كارگردان فيلم با وجود اصرار مديرعامل انجمن براي رساندن فيلم به جشنواره كه با توجه به اتمام فيلمبرداري طي ماه تير امري ميسر بود، از اين مسئله سرباز ‌زده است و معتقد بوده كه رونمايي از فيلم در جشنواره فجر به مراتب مي‌تواند بازتاب‌هاي بيشتري داشته باشد.

اين نشان مي‌دهد كه كارگردان ارزشي معتقد به سينماي انقلاب نيز از ارائه مطلوب فيلمش در جشنواره مقاومت نگراني دارد و شايد اين نگراني تا حدي هم قابل درك باشد؛ چرا كه بازتاب جشنواره حتي در رسانه‌هاي انقلابي و صداوسيماي جمهوري اسلامي هم در حد و اندازه نام اين جشنواره نبود. پخش افتتاحيه و اختتاميه اين رويداد از شبكه فرعي نمايش و بي‌اعتنايي مطلق برنامه هفت به نشست خبري دبير و افتتاحيه جشنواره كه با فرعي خواندن جشنواره در سخنان مجري نيز نمودي بارز داشت، نشان مي‌داد كه جشنواره مقاومت براي آنهايي كه بايد جدي قلمداد شود هم زياد جدي گرفته نشده است.

اين بي‌اعتنايي رسانه‌اي در حالي صورت گرفت كه بدون شك امكانات رسانه‌اي جبهه فرهنگي انقلاب از صداوسيما گرفته تا خبرگزاري‌هاي مختلف به قدري هست كه بتواند به حد كفايت جشنواره‌اي چون مقاومت را مناسب نامش در صدر اخبار بنشاند.

نكته ديگر ناهماهنگي و همكاري نكردن عجيب رسانه‌هاي انقلاب با جشنواره مقاومت است. بهروز افخمي روز گذشته طي مطلبي در روزنامه «هفت صبح» كه با ادبياتي به شدت تند و غيرمحترمانه نگارش شده تلويحاً درخواست وجه براي پوشش جشنواره مقاومت را رد نكرده و با مخاطب قرار دادن دبير جشنواره آورده است: «بايد بدانيد اگر تلويزيون براي ترويج و تبليغ پروژه‌هاي پرخرج و ناقص و ابتر شما هزينه مطالبه كند، كار درستي كرده و اصلاً بسياري از برنامه‌هاي صداوسيما با حمايت مالي سازمان‌ها و نهادهاي دولتي و خصوصي، بخشي از هزينه‌هاي خود را تأمين مي‌كنند.»

وقتي مجري برنامه هفت تصميم براي پوشش دادن يا ندادن جشنواره مقاومت را حق طبيعي خود مي‌داند و دبير جشنواره بايد براي اين منظور به مديران التماس كند، تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل. چه كسي فكر مي‌كرد جشنواره فيلم مقاومت نيز مانند مردان عرصه مقاومت با وجود امكانات و شعارهاي دهان پر كن تا اين حد مهجور و مظلوم واقع شود.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن