تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871293771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دور چهارم جشنواره ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی کاربردی‌تر برگزار می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دور چهارم جشنواره ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی کاربردی‌تر برگزار می‌شود
نشست خبری چهارمین دو سالانه همایش و جشنواره ارتقای کیفیت محصولات و فعالیت‌های فرهنگی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با حضور چند تن از مسئولان و کارکنان برگزار شد.


به گزارش خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری چهارمین دو سالانه همایش و جشنواره ارتقای کیفیت محصولات و فعالیتهای فرهنگی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با حضور چند تن از مسئولان و کارکنان برگزار شد.


سید مجید کمالی رئیس مرکز مطالعات فرهنگی هنری شهرداری تهران در ابتدای نشست گفت: در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی برای چهارمین همایش ارتقای کیفیت محصولات و فعالیتهای فرهنگی هستیم که در اوایل اردیبهشت ماه 96 برگزار خواهد شد. اولین همایش با مشارکت تمامی دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که نتیجه آن تولید پیش نویس سند ارتقای کیفیت محصول بود که همه دستگاههای فرهنگی را در تولید محصولات فرهنگی به وحدت رویه می‌رساند.


وی افزود: امسال ارکان همایش شامل شورای سیاست گذاری، کمیته علمی، کمیته جشنواره، کمیته هماهنگی  و اجرا و کمیته اطلاع رسانی است که با هماهنگی هم در حال انجام امورات محوله هستند. مقام معظم رهبری در سال 93 فرمودند: «ارتقای کمی و کیفی مصرف  و تولید محصولات و کالاهای فرهنگی جز با سیاست‌های درست و اقدام جدی  و به صحنه آوردن همه ظرفیتهای ملی ممکن نیست.» این همایش و ارکان و ساختار آن برای تحقق اهدافی است که در بیانات رهبری می‌بینیم.


کمالی تصریح کرد: در چهارمین همایش جشنواره دو سالانه سه بخش عمده وجود دارد. بعد علمی همایش که از مدتها پیش زیر نظر کمیته علمی سفارش مقالات پژوهشی آغاز شد و در روز همایش شاهد ارائه مقالات خواهیم بود. نمایشگاه جانبی هم خواهیم داشت که در آن شرکت‌کنندگان محصولات شاخص را ارائه خواهند داد و امید داریم امسال توسعه و توفیق بیشتری داشته باشیم. برای نخستین بار با تدابیر کمیته علمی و شرایط سیاست‌گذاری، همایش از ادبیات نظری صرف خارج می‌شود و بیشتر به سمت نگاه انضمامی، مصداقی و کاربردی تر می‌رویم.


در بخش بعدی این نشست مهدی ناظمی اردکانی دبیر کارگروه مدیریت کلان دستگاه‌های فرهنگی شورای انقلاب فرهنگی ضمن تسلیت ایام محرم گفت: موضوع همایش و همایش‌هایی که در سالهای قبل بوده، ارتقای کیفیت کالا و محصولات فرهنگی است. در حوزه کالا و محصولات فرهنگی در کشورمان نظام ارتقای کیفیت و دستگاههایی که معیار تعیین می‌کنند، وجود دارند. طبق گزارش‌های سازمان بین‌الملل نرخ رشد سلامت انسانی در کشور ما بالاترین نرخها را دارد و این نشانه آن است که نظام جمهوری اسلامی ایران باعث سلامتی بیشتر مردم شده است. اما رسالت اصلی در حوزه فکری و فرهنگی است.


وی افزود: در دنیا کالاهای فرهنگی متعددی تولید می‌شود و هر جامعه بر اساس قوانین و ضوابط و فرهنگ خود این کالاها را ارزیابی و به جامعه اعلام و بعضا اعمال می‌کند. قدم‌های موثری در این زمینه برداشته شده و این قدم‌ها باید استمرار داشته باشد که به نتیجه برسد.


ناظمی تصریح کرد: در همایش اول گفتمان سازی در قالب این موضوع مورد توجه بود و مقالاتی از دانشگاهها و حوزه و دستگاهها به دست آمد. در همایش دوم موضوع تخصصی‌تر شد و دستگاههای مختلف فرهنگی موظف به انجام این کار شدند. در همایش سوم تمرکز بیشتری در حوزه تخصصی شکل گرفت و در این همایش که همایش چهارم است، تمرکز و توجه بیشتری شده که دستگاههای فرهنگی در بحث ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی تجربیات خود را ارائه کنند. محورهای همایش چهارم از این قرار است: محور اول مفاهیم، مبانی نظام ارتقای کیفیت آثار و محصولات و فعالیت‌های فرهنگی که این یک کار بنیادی و اساسی است و در آن اساتید حوزه و دانشگاه و مراکز علمی- پژوهشی باید مسئولیت بپذیرند؛ چه بسا در آینده دوره های تحصیلات تکمیلی در حوزه ارتقای کیفیت محصولات فرهنگی داشته باشیم.


ادامه دارد/







۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن