تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827262732




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هنرآنلاین: فلسطین، لهستان، آفریقای جنوبی، ترکیه، مقدونیه، اردن و بنگلادش جزو آخرین کشورهایی هستند که نمایندگان خود را به آکادمی اسکار معرفی کرده‌اند.

 در حالی که مهلت معرفی فیلم‌های خارجی‌زبان به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی، سوم اکتبر 2016 (12 مهر) به پایان می‌رسد، تاکنون طبق اخبار رسمی 80 کشور نمایندگان خود را معرفی کرده‌اند.

فلسطین فیلم "آیدل / بت" (The Idol)، تازه‌ترین ساخته هانی ابو اسعد را به عنوان نماینده خود در جوایز اسکار امسال به آکادمی معرفی کرد.

این فیلم اولین بار سال گذشته در بخش نمایش‌های ویژه جشنواره فیلم تورنتو به نمایش درآمد و با استقبال گرم منتقدان سینما روبرو شد.

"آیدل" داستان واقعی محمد عساف برنده مسابقه خوانندگی عرب آیدل 2013 را به تصویر می‌کشد. او به عنوان یک پسر جوان در غزه آرزو دارد در سالن اپرای قاهره بخواند تا دنیا صدای او را بشنود. او هر طور شده خود را به قاهره می‌رساند و برای حضور در مسابقه عرب آیدل که محبوب‌ترین برنامه استعدادیابی در منطقه است، امتحان می‌دهد، اما در مراحل بعد باید با ترس‌های خودش برای اینکه کنترل سرنوشتش را به عهده بگیرد و امید و خوشحالی را به کل منطقه بیاورد، روبرو شود.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"آیدل / بت"


ابو اسعد برای "عمر" (2013) و "اینک بهشت" (2005) نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان بوده است. فیلم دوم جایزه گلدن گلوب این بخش را برد. فلسطین تا پیش از این هشت بار فیلم به آکادمی معرفی کرده و با دو فیلم ابو اسعد نامزد شده است.

لهستان با فیلم "پس‌تصویر" (Afterimage) تازه‌ترین ساخته آندری وایدا کارگردان کهنه‌کار لهستانی که امسال 90 ساله شد، در اسکار شرکت می‌کند. این فیلم درباره یک هنرمند است که مورد آزار و اذیت مقامات عصر کمونیسم قرار می‌گیرد.

لهستان تا پیش از این هشت فیلم وایدا را به نمایندگی از خود به آکادمی معرفی کرده است. او چهار بار با فیلم‌های "سرزمین موعود" (1975)، "خدمتکاران ویلکو" (1979)، "مرد آهنین" (1981) و "کاتین" (2007) نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان شده است. "والسا، مرد امید" فیلم قبلی وایدا نیز در 2013 نماینده لهستان در اسکار بود.

"پس‌تصویر" که اولین بار در دنیا ماه پیش در جشنواره فیلم تورنتو روی پرده رفت، بازتاب علاقه همیشگی وایداست تا با کندوکاو در لایه‌های زیرین زندگی در لهستان، گذشته پرآشوب و یا مسائل معاصر کشورش را منعکس کند.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"پس‌تصویر"


فیلم جدید وایدا روایت زندگی وادیسلاف چمینسکی هنرمند آوانگارد است که مقامات لهستانِ پس از جنگ جهانی دوم، او را به این خاطر که حاضر نبود هنرش را در خدمت اهداف کمونیستی به کار بگیرد، آزار می‌دادند. فیلم وایدا بر چند سال آخر زندگی چمینسکی متمرکز است، زمانی که دانشجویان متعهد در موسسه هنر که چمینسکی در آن تدریس می‌کرد، با وجود تهدیدها حاضر نشدند او را رها کنند.

کمیته اسکار لهستان در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه "پس‌تصویر" شانس خوبی برای دریافت جایزه اسکار فیلم خارجی‌زبان دارد، گفت: فیلم جدید آندری وایدا یک داستان جهانی تاثیرگذار درباره تخریب یک فرد توسط حکومت تک‌حزبی است. کارگردان، دنیایی را به ما نشان می‌دهد که در آن زیبایی، هنر و انسجام هنری مورد آزار قرار می‌گیرد.

لهستان از 1963 که با "چاقو در آب"، اولین فیلم رومن پولانسکی وارد رقابت اسکار شد، تاکنون 48 بار در این رقابت حضور داشته است. این کشور تاکنون 10 بار نامزد شده و یک بار – در 2014 با "ایدا" به کارگردانی پاول پاولیکوفسکی – پیروز شده است.

فیلم جنایی "به من بگو دزد" (Call Me Thief) به کارگردانی دارین جاشوا به نمایندگی از آفریقای جنوبی در اسکار شرکت می‌کند. وقایع فیلم در دهه 1960 در کیپ تاون روی می‌دهد و داستان واقعی مردی جوان است که به اشتباه به جرم قتل محکوم به اعدام با طناب دار می‌شود.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"به من بگو دزد"


آفریقای جنوبی از 1989 تا سال پیش 12 بار فیلم به آکادمی معرفی کرد. این کشور در 2005 برای فیلم "سوتسی" به کارگردانی گاوین هود جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان را برد و یک بار هم در 2004 برای فیلم "یستردی" به کارگردانی دارل رود نامزد بوده است.

ترکیه فیلم "Cold of Kalandar" به کارگردانی مصطفی کارا را به نمایندگی از خود به آکادمی معرفی کرد.

این فیلم داستان خانواده‌ای است که در یک دهکده کوهستانی نزدیک دریای سیاه، زندگی سختی را می‌گذرانند. فیلم از 16 سپتامبر در سینماهای ترکیه اکران شده است.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"Cold of Kalandar"


"Cold of Kalandar" اولین بار در جشنواره فیلم توکیو به نمایش درآمد و جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردان را برد. این فیلم در جشنواره‌های سینمایی جوایز دیگری هم دریافت کرده است؛ از جمله جایزه چهار جایزه در جشنواره فیلم آنتالیا، چهار جایزه در جشنواره فیلم استانبول و یک جایزه در جشنواره فیلم لاله سرخ در هلند.

ترکیه تا سال پیش 22 بار در رقابت اسکار فیلم خارجی‌زبان شرکت کرد، اما تاکنون نامزد دریافت این جایزه نشده است. سال 2008 فیلم "سه میمون" به کارگردانی نوری بیلگه جیلان به فهرست کوتاه راه پیدا کرد، اما در نهایت نامزد نشد.

"آزادی اسکوپیه" (The Liberation of Skopje) به کارگردانی راده شربجیا و دانیلو شربجیا نماینده مقدونیه در بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار خواهد بود. این فیلم تولید مشترک مقدونیه، کرواسی و فنلاند است.

"آزادی اسکوپیه" با اقتباس از نمایشنامه دوشان یووانوویچ ساخته شده است. داستان در دوران جنگ جهانی دوم در اسکوپیه در مقدونیه تحت اشغال سربازان آلمانی و بلغاری روی می‌دهد. خشونت جنگ، فقر، زجر و اشغال از نگاه پسر بچه‌ای هشت ساله به نام زوران روایت می‌شود که پدرش عضو نیروی مقاومت است و مادرش عاشق یک افسر آلمانی شده است. این مثلث عاشقانه اتفاقاتی فاجعه‌بار به همراه دارد.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"آزادی اسکوپیه"


راده شربجیا، یکی از کارگردانان "آزادی اسکوپیه"، کروات است و در هالیوود برای بازی در فیلم‌هایی چون "مامورت غیرممکن 2"، "چشمان کاملا بسته" و "پیش از باران" شهرت دارد. او این فیلم را با پسرش دانیلو کارگردانی کرده که فیلم "72 روز" به کارگردانی او در 2012 نماینده کرواسی در اسکار بود. "آزادی اسکوپیه" اولین فیلم راده شربجیا در مقام کارگردان است.

اردن با فیلم "3000 شب" (3000 Nights) به کارگردانی می مصری در اسکار شرکت می‌کند.

اولین فیلم بلند داستانی می مصری که یک مستندساز است، داستان یک زن جوان فلسطینی است که معلم مدرسه است و در حالی که دوران محکومیت را در یک زندان اسرائیلی می‌گذراند، بچه‌اش را به دنیا می‌آورد.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"3000 شب"


اردن امیدوار است با "3000 شب" موفقیت سال گذشته خود در اسکار را تکرار کند. این کشور پارسال با فیلم "ذیب" به کارگردانی ناجی ابو نوار، برای دومین بار در رقابت اسکار شرکت کرد و "ذیب" توانست به فهرست نامزدهای اسکار بخش فیلم خارجی‌زبان راه پیدا کند، هرچند در نهایت برنده نشد.

"3000 شب" تولید مشترک اردن، فلسطین، فرانسه و امارات متحده عربی، قطر و لبنان است. این فیلم اولین بار در بخش سینمای جهان جشنواره فیلم تورنتو به نمایش درآمد و بعد در جشنواره فیلم تائورمینا، جشنواره بین‌المللی فیلم آنونه، جشنواره بین‌المللی وایادولید و چند جشنواره دیگر جوایزی دریافت کرد.

بنگلادش با فیلم "بی‌نام" (The Unnamed) به کارگردانی توکیر احمد در اسکار شرکت می‌کند. این فیلم داستانی درباره واقعیت اجتماعی کارگران مهاجر بنگلادشی است. "بی‌نام" امسال در بازار فیلم جشن کن نمایش داده شد و در جشنواره فیلم مستقل خلیج ناپل در ایتالیا، جشنواره فیلم‌ جنوب آسیا در واشنگتن دی.سی و جشنواره فیلم گادس آن د ترون در کوزو جوایزی دریافت کرد. بنگلادش تا سال گذشته 11 بار در رقابت اسکار شرکت کرد، اما نامزد نشد.


تعداد رقبای اسکار فیلم خارجی‌زبان به 80 رسید

"بی‌نام"


فلسطین، لهستان، آفریقای جنوبی، ترکیه، بنگلادش، اردن، مقدونیه، فرانسه، ایتالیا، کانادا، لتونی، اسلواکی، بولیوی، هند، اسرائیل، اندونزی، مونته‌نگرو، پاکستان، تایوان، هنگ کنگ، بریتانیا، ایسلند، روسیه، آلبانی، دانمارک، قرقیزستان، پاناما، تایلند، اسلوونی، ایران، یونان، پرو، اروگوئه، ویتنام، جمهوری چک، استونی، کوزوو، مکزیک، سنگاپور، بلغارستان، لبنان، شیلی، کلمبیا، نیوزیلند، برزیل، لیتوانی، فیلیپین، پرتغال، جمهوری دومینیکن، عراق، الجزایر، لوکزامبورگ، مراکش، نپال، نروژ، اوکراین، افغانستان، اسپانیا، فنلاند، ژاپن، هلند، اتریش، ارمنستان، صربستان، تونس، مصر، سوئد، بوسنی و هرزگوین، مجارستان، بلژیک، کره جنوبی، آلمان، عربستان، کرواسی، استرالیا، رومانی، کوبا، ونزوئلا، گرجستان و سوئیس، کشورهایی هستند که تاکنون نماینده خود در جوایز اسکار امسال را انتخاب کرده‌اند.

رأی‌گیری برای انتخاب نامزدهای اسکار فیلم خارجی‌زبان در دو مرحله انجام می‌شود. ابتدا 9 فیلم به فهرست کوتاه راه پیدا می‌کنند و در نهایت پنج فیلم به عنوان نامزدهای نهایی معرفی می‌شوند که اسامی آن‌ها 24 ژانویه 2017 (5 بهمن) همراه نامزدهای دیگر بخش‌های جوایز اسکار اعلام خواهد شد.

برندگان هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار 26 فوریه (بامداد دوشنبه 9 اسفند به وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در لس آنجلس معرفی می‌شوند.

سال گذشته 80 فیلم در بخش اسکار فیلم خارجی‌زبان رقابت کردند و در نهایت جایزه این بخش به درام هولوکاستی "پسر شائول" به کارگردانی لاشلو لمس از مجارستان رسید. دو سال پیش 83 کشور نمایندگان خود را به آکادمی معرفی کردند که یک رکورد جدید در تاریخ جوایز اسکار بود.




۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن