تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827337913




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد نخبه‌پروری حلقه گمشده در توسعه استان ایلام


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهدنخبه‌پروری حلقه گمشده در توسعه استان ایلام
خبرگزاری فارس: نخبه‌پروری حلقه گمشده در توسعه استان ایلام
نخبه‌پروری حلقه گمشده توسعه در استان ایلام می‌باشد چرا که مدیریت تعامل‌گرا به جای تقابل‌گرا راه توسعه در استان را هموار می‌کند و در این صورت ما می‌توانیم امیرکبیرهای فراوانی را تربیت کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، "مدیریت" علم و هنری است که اگر در مسیر صحیح و مناسب ریل‌گذاری شود می‌تواند ره‌آورد رشد و توسعه باشد و می‌تواند در دنیای کنونی نقش بسزایی در رشد و بالندگی مردم و کشورها را داشته باشد.
 
استان ایلام با توجه به برخورداری از ذخائر فراوان نفت و گاز، آب و خاک و کشاورزی و پتانسیل‌های مناسب در عرصه‌های مختلف و علی‌رغم برخورداری از نسبت کم‌جمعیتی اما فشار اقتصادی بر دوش مردم سنگینی می‌کند.
 
حال با توجه به مطالب ذکر شده سوالاتی در ذهن متبادر می‌شود از جمله اینکه نقش مدیریت در رشد و توسعه، کاهش محرومیت، عملیاتی کردن طرح‌ها، جذب اعتبارات و بهره‌وری چگونه خواهد بود؟
 
یک کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی معتقد است: مدیریت در سه سطح عملیاتی، میانی و کلان تعریف شده است که هر کدام از این سطوح در جایگاه خود دارای تأثیراتی است. احمد جاندرمیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: مدیریت در سطح عملیاتی دارای اهمیت فراوانی است زیرا خلاقیت، اجرا و پیاده‌سازی طرح‌ها را بر عهده دارد اما تخصص و تعهد در این سطح از مدیریت از ارزش بالایی برخوردار است که نمود این سطح از مدیریت در ارائه مشاوره‌های فنی و تخصصی به پیمانکاران، راه‌اندازی صنایع تبدیلی و وابسته متناسب با اقلیم و ظرفیت‌های منطقه، بومی‌گرایی در اشتغال و جلوگیری از مهاجرت است. وی ادامه داد: مدیران میانی که خط واصل مدیران عملیاتی و کلان هستند از اهمیت بالایی برخوردار بوده چون انتقال و انعکاس صحیح وضعیت و داده‌های آماری به مدیران سطح کلان تأثیر بسیار فراوانی در جهت تصمیم گیری، تصمیم سازی و تخصیص اعتبارات و همچنین تعریف طرح‌های لازم و متناسب با پتانسیل های منطقه را دارا است و در واقع مدیران میانی می‌توانند مطالبه گر مناسبی برای جذب اعتبارات از مدیران کلان باشند.
 
این کارشناس اضافه کرد: مدیران سطح کلان هم با مشاوره‌ها و داده‌های مناسب می‌توانند در تخصیص مناسب اعتبارات و تقسیم صحیح و عادلانه ثروت در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم گام بزرگی در جهت همگام‌سازی رشد و توسعه در این مناطق بردارند.
 
استان ایلام که دارای اقلیمی متفاوت و متنوع، پتانسیل و ذخائر فراوان و نیروی انسانی کارآمد است نمی‌توان واژه "محروم" را در مقابل نام این استان درک کرد که این مهم می‌طلبد به بررسی علل و عوامل این واژه پرداخت.
 
استان ایلام که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی به دلیل هم مرز بودن با کشور عراق مورد تهاجم قرار گرفت و دچار خسارت‌های فراوانی شد، فرصت رشد و توسعه را در آن دوران از دست داد و جوانان دیروز این استان سنگر علم و تحصیل را رها کردند و راهی جبهه‌های نبرد با رژیم بعثی شدند.
 
اما پس از جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و در دوران "بازسازی" به دلیل شتابزدگی و عدم توجه به زیرساخت‌های استان در حوزه راه، صنایع و توسعه مناطق روستایی این مهم فراموش شد.
 
اما نکته فراموش شده دیگر در سطوح عملیاتی مدیریت، عدم توجه به سرمایه‌گذاران و جوانان تحصیلکرده و مستعد استان در جذب آنان و استفاده نکردن از ظرفیت‌های نخبگان بومی در سطوح پایین مدیریتی بود که این موضوع باعث شد تا به دلیل عدم شناخت کافی از منطقه عدم انعکاس صحیح و مناسب توانمندی ها و کمبودهای استان با مشکلاتی مواجه شویم.
 
همچنین مدیران سطح کلان نیز در سطوح بالا به علت عدم تخصیص اعتبارات لازم به این مناطق و همچنین عدم توزیع مناسب ثروت در تمام حوزه‌ها و استان‌ها و نبود مدیرانی از این مناطق در سطوح کلان مدیریتی عامل بسیار تأثیرگذاری در این راستا بود.
 
اگر استان ایلام به نخبگان و مدیران بومی خود توجه بیشتری کند می‌تواند در سه سطح عملیاتی، میانی و کلان مدیریتی از حضور مدیران هم استانی بهره‌مند شود چرا که برای برخورداری و سهیم بودن از ثروت می‌بایست به هرم قدرت نزدیک بود.
 
یکی از مهمترین عوامل توسعه و رشد در حوزه استان ایلام توجه به جوانان بومی و نخبه پروری و جذب آنان در سطوح مدیریتی و توجه به مدیریت تعامل‌گرا و خلاق به همراه صداقت و تعهد است.
 
در حقیقت نخبه‌پروری حلقه گمشده توسعه در استان ایلام است چرا که مدیریت تعامل‌گرا به جای تقابل‌گرا راه توسعه در استان را هموار می‌کند و در این صورت ما می‌توانیم امیرکبیرهای فراوانی را تربیت کنیم. انتهای پیام/2246/ط40

95/04/16 :: 00:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن