تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827427280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاچاق دامن گیر تمامی مناطق کشور است و صرف مناطق آزاد نیست - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
کاظم جلالی
رییس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه قاچاق دامن گیر تمامی مناطق کشور است و صرف مناطق آزاد نیست، گفت: قاچاق کالا معضلی است که از همه نقاط کشورصورت می گیرد و باید فکری ریشه ای و اساسی برای از بین بردن آن اندیشید. به گزارش ایسنا، نشست بررسی لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی پیرو جلسات قبلی از جمله نشست با نمایندگان برخی شهرستان‌های مشمول این لایحه با حضور کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس،  مجید خدابخش استاندار استان اردبیل، محمدرضا مروارید استاندار استان ایلام، مصطفی سالاری استاندار استان بوشهر، علی اوسط هاشمی استاندار استان سیستان‌وبلوچستان امروز در محل مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

جلالی در این نشست با اشاره به زمان ایجاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دهه 70 در کشور، گفت: ایجاد مناطق آزاد اقتصادی در بسیاری از کشورهای با نتایج خوب و مثبتی همراه بوده است که باید تلاش کنیم تا در ایران نیز ایجاد و گسترش این مناطق با حصول اهداف تعیین شده همراه شود.

وی افزود: در ایران نیز در برخی مناطق ویژه و آزاد اقتصادی برخلاف انتظارات با مشکلاتی روبرو بوده است که البته این مشکلات بیشتر ناشی از سوءمدیریت‌ها بوده است.

جلالی با اشاره به قانون مناطق ویژه و آزاد اقتصادی، تصریح کرد: این قوانین با توجه به نیازها و آسیب‌شناسی این مناطق، نیازمند بازنگری و اصلاح هستند.

وی با اشاره به مرزهای آبی و خاکی گسترده اطراف ایران، خاطرنشان کرد: مرز مزیتی ذاتی و سرمایه‌ای برای کشور است که باید به بهترین شکل ممکن از آن استفاده و بهره‌برداری کرد.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، توضیح داد:استان‌های مرزی هرکدام باتوجه به شرایطی که دارند از مزیت‌های رقابتی خاصی برخوردار هستند که باید مورد حمایت، توجه و برنامه‌ریزی قرار گیرد.

وی در ادامه به موضوع قاچاق و تبعات آن اشاره کرد و گفت: موضوع قاچاق کالا و مبارزه با آن موضوع مهم و قابل توجهی در حمایت از تولید داخل است که باید مورد توجه قرار بگیرد .

 جلالی خاطرنشان کرد: باید توجه شود که قاچاق کالا تنها از مناطق آزاد صورت نمی‌گیرد بلکه این معضل دامن گیر تمامی مناطق کشور است و نمی توان گفت قاچاق کالا تابعی از مناطق آزاد است. قاچاق کالا معضلی است که از همه نقاط کشورصورت می گیرد و باید فکری ریشه‌ای و اساسی برای از بین بردن آن اندیشید.

در ادامه مصطفی سالاری در این نشست با بیان اینکه نباید قاچاق کالا را به مناطق آزاد نسبت بدهیم گفت: چسباندن برچسب قاچاق کالا به مناطق آزاد امری نادرست است چرا که هم اکنون بیشترین قاچاق کالا ازاستان بوشهر صورت می گیرد در حالیکه این استان منطقه آزادی ندارد.

وی افزود: بوشهر استانی است که بیشترین مناطق کمتر برخوردار را در دل خود جای داده است و وضعیت اشتغال نامناسبی دارد، از همین رو می توان از ظرفیت مناطق آزاد در توسعه آن استفاده کرد.

سالاری در ادامه یادآور شد: همانگونه که قشم و کیش و چابهار موجب توسعه و اشتغال قابل توجهی در مناطق خودشان شدند می توان ازظرفیت های منطقه آزاد برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان بوشهر استفاده کرد.

وی توضیح داد: استان بوشهر در پرورش میگو مقام اول کشور را دارد و یکی از با کیفیت‌ترین خرماهای جهان را تولید می‌کند ولی به خاطر عدم وجود منطقه آزاد و فقدان جذابیت سرمایه گذاری با مشکل صنایع تبدیلی روبرو هستیم.
استاندار استان بوشهر در پایان تاکید کرد: قطعا در مناطق آزاد جدید در استان بوشهر رویکرد ما صادرات محور در جهت رسیدن به توسعه متوازن خواهد بود.

همچنین مجید خدابخش استاندار استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه در این استان مزیت‌های اقتصادی کمی داریم، گفت: برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان اردبیل نیازمند ایجاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی و به دنبال آن جذب سرمایه گذار هستیم.

وی افزود: عدم وجود اشتغال و زیرساخت‌های متناسب با جمعیت استان، موجب مهاجرت بخش قابل توجهی از جمعیت استان اردبیل به تهران و دیگر شهرها شده است.

استاندار استان اردبیل خاطرنشان کرد: پتانسیل‌های بالقوه استان اردبیل برای صادرات به روسیه، آذربایجان، ارمنستان و گرجستان به طور قابل توجهی در حوزه صنایع تبدیلی وجود دارد که در صورت سرمایه گذاری قابل حصول خواهد بود.

محمدرضا مروارید استاندار استان ایلام نیز در این نشست با اشاره به اهمیت ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در این استان، گفت: منطقه آزاد اقتصادی مهران می‌تواند بستر مناسبی برای صادرات به عراق و در اختیار گرفتن بازار این کشور باشد.

وی با بیان اینکه استان ایلام جزء محروم‌ترین استان‌های کشور است و نیاز مبرمی به توسعه و اشتغال دارد، تصریح کرد: با مشکلات امنیتی موجود در کشور عراق، شرکت‌های بین‌المللی زیادی متقاضی هستند تا در صورت ایجاد منطقه آزاد در استان ایلام، تجهیزات و تاسیسات سرمایه‌ای خود را در ایران مستقر نموده و از ایران برای صادرات به عراق استفاده کنند.

علی اوسط هاشمی استاندار استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با معرفی چابهار با عنوان یکی از موفق‌ترین مناطق آزاد اقتصادی کشور، گفت: با توسعه ارتباطات اقتصادی با هند، پاکستان و افغانستان نیاز مبرمی به گسترش منطقه آزاد چابهار و ایجاد منطقه آزاد جدید در استان سیستان و بلوچستان داریم.

وی افزود: فرصت‌های ایجاد شده در ارتباط با افغانستان و با دیگر کشورهای حاشیه اقیانوس هند، پتانسیل‌های بی‌بدیلی برای همکاری، سرمایه‌گذاری و توسعه ایجاد کرده است.

هاشمی خاطرنشان کرد: تغییرات اقلیمی در ایران، ساحل نشینی و ایجاد شهرهای جدید در حاشیه دریای عمان و خلیج فارس، استقرار صنایع سنگین در شعاع این سواحل را توجیه می‌کند.

وی ادامه داد: تراز تجاری مثبت و قابل توجهی با افغانستان و پاکستان داریم که گسترش مناطق آزاد استان سیستان و بلوچستان کمک شایانی به رشد این تراز خواهد کرد.

استاندار استان سیستان و بلوچستان در پایان تاکید کرد: تجربه سال‌های اخیر نشان داده است هر چه از ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان بیشتر استفاده کنیم و این استان را بیشتر توسعه دهیم از قاچاق مواد مخدر کاسته خواهد شد. انتهای پیام
 


دوشنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن