واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران خانوادههای ایثارگران را توانمندترین بخش جامعه در مقابله با جنگ نرم دانست و گفت: عناصر جهادی و روحیه انقلابی در خانواده بزرگ ایثارگران وجود دارد و این خانوادهها از جایگاه شایسته اجتماعی، استعدادها و قابلیتهای زیادی برخوردارند. به گزارش ایسنا، سردار محسن انصاری در دومین روز همایش کشوری جانبازان قطع پای کانادین که در مجتمع فرهنگی تفریحی ایثار کردان کرج در حال برگزاری است با ابراز خرسندی از حضور در جمع این جانبازان گفت:برگزاری چنین جلساتی توسط تشکلهای ایثارگری در بین جامعه ایثارگران باعث تولید ارزشافزوده، همافزایی، تولید نشاط و تقویت روحیه ایثارگران و خادمین آنان میشود. وی یکی از مهمترین موضوعات حال حاضر کشور را مسئله جنگ نرم دشمنان دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودهاند «امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم دشمن است». اهمیت این موضوع به این دلیل است که جنگ نرم در حال حاضر در اولویت فعالیت های دشمنان بر علیه ما قرار دارد، در قرن حاضر نظام سلطه برای رسیدن به اهداف خود از راههای نظامی شکست خورده است و 8 سال دفاع مقدس ما شاهد این موضوع است.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امروز نظام سلطه به جای جنگ سخت به جنگ نرم روی آورده است و ابزارها و سلاح های قدیمی جنگ سخت را با ابزارها و سلاح هایی چون رسانه، تبلیغات و اینترنت جایگزین کرده است.
سردار محسن انصاری اهمیت جنگ نرم را به دلیل حضور ابزارهای آن در جامعه عنوان کرد و گفت: در جنگ های سخت ابزار و سلاح ها در مرز کشورها مستقر می شوند، اما ابزار جنگ نرم در درون جامعه و بین مردم پخش می شود و دشمن با این ابزار بر فرهنگ جامعه، زیر ساخت های دینی و اعتقادی و اخلاق تأثیر می گذارد.
وی خانواده ایثارگران را همچنان به عنوان پاسداران ارزش های انقلاب و اسلام توصیف کرد و گفت: امروز نیز دشمن همان چیزهایی را هدف گرفته که ایثارگران و شهدا برای دفاع از آنها فداکاری و جانبازی کردند.
دکتر انصاری قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی را باعث زمینگیر شدن نیروهای سلفی و داعشی در منطقه دانست و گفت: در جنگ نرم، توان نرم باعث پیروزی می شود.
وی یکی دیگر از زمینه های جنگ نرم را استفاده دشمن از آسیب های اجتماعی و اقتصادی عنوان کرد و گفت: دشمن همواره تلاش می کند تا این آسیب ها را در جامعه افزایش دهد و از آن استفاده کند. سردار انصاری راهکار حضور در عرصه جنگ نرم را مقابله به مثل دانست و گفت: باید از توان نرم جمهوری اسلامی که همان فرهنگ ایثار و شهادت است در این مقابله به مثل استفاده کرد. عناصر جهادی و روحیه انقلابی در خانواده بزرگ ایثارگران وجود دارد و این خانواده ها از جایگاه شایسته اجتماعی، استعدادها و قابلیت های زیادی برخوردار هستند پس با توجه به چنین ویژگی هایی خانواده بزرگ ایثارگران توانمندترین بخش جامعه در مقابله با جنگ نرم هستند.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از صحبتهای خود رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران را ایجاد بسترهای مناسب پزشکی و رفاهی برای تمام ایثارگران به خصوص جانبازانی که دارای محدودیت حرکتی هستند، عنوان کرد و گفت: بنیاد همواره در حال تلاش برای افزایش این امکانات است.
وی در پایان از تشکلهای ایثارگری به عنوان فرصتی مناسب برای انقلاب و نظام یاد کرد و گفت: از تکثر، گسترش و توسعه فعالیت تشکلهای ایثارگری اعم از جانبازان و خانواده های شهدا که منجر به افزایش توان نرم جمهوری اسلامی ایران می شود استقبال می کنیم. در ادامه این همایش سردار انصاری از اجرای طرح پایش سلامت جانبازان و خانواده های آن ها که توسط تیمی 30 نفره شامل روانپزشک، فیزیوتراپ، متخصص ارتز و پروتز، پزشک داخلی، شنوایی سنج و بینایی سنج در مجتمع کردان کرج در حال انجام است، بازدید کرد.
انتهای پیام
شنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۵ / ۰۸:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]