واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی گفت: دستورالعمل بیمه اعتیاد به پیشنهاد بهزیستی در حال بازبینی است و تاکنون این دستورالعمل برای مراکز دولتی، سرپایی و متادون درمانی تصویب شده بود که با رایزنیهای صورت گرفته، الگوها در حال تغییر است. به گزارش ایسنا، محسن روشن پژوه در نشست خبری امروز سازمان بهزیستی کشور که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد در خصوص بیمه اعتیاد گفت: در طرح قبلی، ۷ هزار نفر تحت پوشش بیمه اعتیاد قرار گرفتهاند.
وی در ادامه ضمن بیان آنکه بر اساس دستورالعمل قبلی، الگوی درمان سرپایی با اولویت کودکان و زنان اجرا و بر این اساس ۷ هزار نفر تحت پوشش بیمه اعتیاد قرار گرفتند، اما در سال جدید این دستورالعمل بازبینی خواهد شد گفت: در نظر داریم با بازنگری این دستورالعمل افرادی که نیازمندی بیشتری دارند و همچنین کم بضاعتها و معتادان تحت پوشش مراکز اقامتی بهزیستی بتوانند از این بیمه برخوردار شوند.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی ادامه داد: پروتکل تداوم بهبود، جامعه پذیری و توانمندسازی معتادان بعد از بهبود از مراکز بازپروری تدوین و به صورت پایلوت نیز اجرایی شده است و پس از خروج افرادی که نیاز به سرپناه دارند، به خانههای بین راهی ارجاع داده می شوند.
وی در مورد اعتبار تخصیص یافته به مرکز درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان معتاد در سیستان و بلوچستان نیز گفت: از سه مرجع قرار بود این اعتبار تخصیص داده شود، بهزیستی و ستاد مواد مخدر اعتبار لازم را تخصیص دادند اما شاید از حوزه معاونت رفاه وزارتخانه این کمک ها انجام نشده باشد.
به گزارش ایسنا،معاون توانبخشی سازمان بهزیستی نیز در ادامه با تشریح آخرین جزئیات بازنگری قانون جامع معلولان گفت: سعی داریم با رفع ایرادات این قانون، شرایط تصویب هرچه سریعتر آن را فراهم کرده و آماده اجرا کنیم.
حسین نحوی نژاد در ادامه گفت: قانون باید ضمانت اجرایی کافی داشته باشد بر همین اساس، در بازنگری قانون جامعه معلولان یکی از مواردی که به آن اضافه شد، ضمانت اجرایی بود.
وی افزود: در دو سال گذشته فعالیت هایی در دولت برای گسترش و جمع بندی نظرات کارشناسان و تشکل های غیردولتی انجام گرفت که در نهایت بازنگری به هیات دولت ارسال شد و هیات دولت بندهایی از آن را به صورت مصوبه و مابقی را به صورت لایحه به مجلس ارسال کرد، مجلس نیز با تشکیل کارگروهی مصر بر تصویب آن بود.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی افزود: ایجاد صندوق فرصت های شغلی، مناسب سازی اماکن و معابر، آموزش رایگان، پرداخت حداقل دستمزد به معلولان شدیدی که کار ندارند و... از جمله نکات مثبت قانون بازنگری است.
وی در پایان گفت: به قانون بازنگری، شورای نگهبان ایراداتی گرفته و مجددا به مجلس بازگردانده شده است و با رایزنی و صحبت هایی که با نمایندگان مجلس جدید انجام شده، سعی داریم که به سرعت نقاط ضعف برطرف و این قانون برای اجرا آماده شود زیرا با تصویب قانون بسیاری از مشکلات معلولان حل می شود.
انتهای پیام
سهشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]