تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836828539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دعوت سرمایه‌ گذاران از تریبون سازمان ملل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، روز پنج‌شنبه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از بدعهدی و تعلل آمریکا دراجرای کامل برجام انتقاد کرد و اهمال نسبت به اجرای کامل برجام را از سوی آمریکا، تخلفی بین‌المللی توصیف کرد. او همچنین بابیان اینکه تعلل ایالات‌متحده در اجرای تعهدات قانونی‌اش در ماه‌های گذشته، اشتباهی راهبردی است، خواستار جبران فوری آن از سوی این کشور شد.

البته گلایه رئیس‌جمهوری از آمریکا تنها به سخنان او در جمع سران کشورهای شرکت‌کننده در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد محدود نشد. او روز پنج‌شنبه در نشست خبری‌اش در نیویورک نیز در جمع خبرنگاران، یک باردیگر نحوه اجرای برجام از سوی دولت آمریکا را مورد انتقاد قرارداد و گفت:گله‌ای که ما از ایالات‌متحده در نحوه اجرای برجام داریم، این است که شاهد تاخیر در اجرای تعهداتش و در برخی موارد اهمال و عدم شفافیت هستیم.

حسن روحانی همچنین در این نشست‌خبری به شکایت ایران از آمریکا به کمیسیون مشترک وزرای خارجه برجام اشاره کرد و اعلام کرد که همه کشورها دراین نشست تاکید کرده‌اند که آمریکا باید دقیقا به تعهدات خود عمل کند. رئیس‌جمهوری با انتقاد از عدم همکاری بانک‌های بزرگ با ایران دردوران پسابرجام گفت: این آمریکایی‌ها هستند که با صراحت و شفافیت به بانک‌های بزرگ نمی‌گویند که موضع‌شان در قبال همکاری این بانک‌ها با ایران چیست. ما نسبت به این موضوع معترض هستیم و براساس سازوکارهای اعتراض در حال پیگیری اعتراض خود هستیم.

ساعتی پس از طرح این انتقادات از سوی حسن روحانی، وزارت خارجه آمریکا با اشاره به دیدار جان کری وزیر خارجه این کشور با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرد که جان کری صراحتا به ظریف گفته که آمریکا به «همه» تعهداتش پایبند بوده است. همزمان به گزارش خبرگزاری فارس،«سحر نوروززاده» سخنگوی فارسی‌زبان جدید وزارت خارجه آمریکادر گفت‌وگویی بر اجرای آمریکا بر همه تعهداتش تاکید کرد. از سوی دیگر فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از گفت‌وگوی طرف‌ها برای برداشته شدن موانع و مشکلات بانک‌ها و موسسات مالی برای تجارت با ایران در نشست وزرای خارجه 1+5 و ایران در مقر سازمان ملل خبر داد.

اما انتقاد از بدعهدی آمریکا در اجرای تعهداتش دراجرای برجام، تنها محور سخنان حسن روحانی در نیویورک نبود. او در سخنرانی‌اش در هفتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از دولت عربستان سعودی نیز خواست تا از ادامه سیاست‌های تفرقه‌افکنانه، ترویج ایدئولوژی نفرت و تعرض به حقوق همسایگان باز ایستد و مسوولیت خود نسبت به حیات و حرمت زائران را بپذیرد و روابط خود را بر پایه احترام متقابل و مسوولیت‌پذیری در قبال ملت‌های منطقه تنظیم کند. رئیس‌‌جمهوری در نشست خبری خود با رسانه‌های جهان نیز گفت: مشکل عمده ما با عربستان مسائل منطقه‌ای است و در مباحث دوجانبه مشکل خاصی با این کشور نداریم. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، او همچنین افزود: نقض قوانین و مقررات و جنایات بین‌المللی و همچنین نحوه رفتار با زائران خانه خدا از جمله مواردی است که دو کشور ایران و عربستان با یکدیگر اختلاف دارند. در کنار این گلایه‌ها حسن روحانی روز پنج‌شنبه در سخنرانی‌اش در سازمان ملل با اشاره به برجام و معرفی ایران به‌عنوان امن‌ترین و پربازده‌ترین مقصد سرمایه‌گذاری و مشارکت در منطقه، گفت: قصد داریم با انجام اصلاحات اقتصادی و رعایت انضباط پولی و مالی، با حفظ دستاورد کاهش نرخ تورم، ثبات و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی را افزایش داده و از این طریق زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری بیشتر در اقتصاد شویم. او افزود: در بهار امسال به رشد بالای 4 درصد، تورم تک‌رقمی و نزدیک شدن به تولید و صادرات نفت در دوران پیش از تحریم‌ها رسیده و شاهد شکوفایی بیشتر اقتصادی، علمی و فناوری در ایران خواهیم بود. او همچنین تصریح کرد که رشد اقتصادی ایران تا پایان سال 2016 به حدود 5 درصد خواهد رسید و براساس همه پیش‌بینی‌های داخلی و بین‌المللی، ایران در سال جاری از بالاترین رشدهای پیش‌بینی‌شده برای کشورهای نفتی برخوردار خواهد بود.

نفی رقابت‌های خصمانه در منطقه

رئیس‌جمهوری چهارشنبه هفته پیش برای سخنرانی درهفتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد آمریکا شد و در نخستین روز از حضورش در نیویورک، با نخست‌وزیر بریتانیا و ایتالیا و روسای‌جمهوری فرانسه و ترکیه دیدار و گفت‌وگو کرد. او سپس روز پنج‌شنبه عصر به وقت ایران برای چهارمین‌بار در سازمان ملل سخنرانی کرد و درحاشیه آن نیز با مقامات بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله بان‌کی‌مون دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار داشت. رئیس‌جمهوری در این سخنرانی رویکرد اصولی ایران را مشارکت سازنده با همسایگان برای تحقق نظم پایدار مبتنی بر امنیت جمعی اعلام کرد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، در این سخنرانی به ماجرای حملات یازده سپتامبر اشاره کرد و گفت: بیش از 15 سال از فاجعه تروریستی دردناکی می‌گذرد که در همین شهر اتفاق افتاد. فاجعه‌ای که ابعاد انسانی آن، همگان را تحت‌تاثیر قرار داد. در آن روز کسی تصور نمی‌کرد که این واقعه، خود زمینه‌ساز فجایعی بزرگ‌تر و مسبب جنگی ویرانگر در خاورمیانه و گسترش ناامنی در جهان شود. این جنگ، بذر تروریسم بدون مرز را در جای‌جای کره زمین کاشت. روحانی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: قرنی که با ترور و خشونت در نیویورک آغاز شد نباید با رقابت‌های خصمانه و آتش‌افروزی فزاینده در خاورمیانه ادامه یابد.

بی‌اعتباری بیشتر آمریکا در جهان

روحانی سپس به تجربه برجام و گفت‌وگو میان ایران و کشورهای 1+5و رسیدن به توافق هسته‌ای اشاره کرد و گفت: (برجام) نمونه‌ای موفق از سیاست اعتدال و تعامل سازنده و روی‌آوردن به گفت‌وگو است که با اتخاذ رویکرد برد – برد به یک بحران غیرضروری اما پیچیده و طولانی پایان داد. او همچنین گفت: برجام فقط یک توافق سیاسی نیست، بلکه یک رویکرد جدید و روشی خلاقانه برای تعامل سازنده به‌منظور حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بحران‌ها و چالش‌ها است. رئیس‌جمهوری در ادامه سخنانش با اشاره به تاخیر و تعلل آمریکا در اجرای برجام گفت: ایالات‌متحده به خوبی می‌داند که برجام، اکنون یک سند پذیرفته شده چندجانبه است و اهمال نسبت به اجرای آن از سوی آمریکا، تخلفی بین‌المللی تلقی خواهد شد و اعتراض جامعه جهانی را برخواهد‌انگیخت. هر گونه بدعهدی در اجرای برجام، به بی‌اعتباری بیشتر ایالات‌متحده در سطح جهان می‌انجامد. متاسفانه این‌گونه اقدامات غیرقانونی مسبوق به سابقه است و آخرین نمونه آن رای دیوان عالی آمریکا در تایید دست‌اندازی به میلیاردها دلار اموال ملت ایران در سال‌های گذشته است.

مانع بر سر فروش هواپیماهای مسافربری

رئیس‌جمهوری همچنین روز پنج‌شنبه درادامه برنامه‌هایش در نیویورک، در نشست خبری با رسانه‌های جهان با اشاره به موضوع تحریم‌ها، از رفع کامل تحریم‌ها در زمینه انرژی خبرداد و در عین حال گفت که در موضوع روابط بانکی، مسائلی است که لازم است طرف توافق با ما به‌صورت کامل تعهدات خود را درباره آن عملی کند. این موضوعی بود که روحانی در نخستین روز سفرش به نیویورک در دیدارهایش با نخست‌وزیران بریتانیا و ایتالیا و رئیس‌جمهوری فرانسه به آن اشاره کرده و خواستار رفع موانع بانکی از سوی اروپا شده بود.

رئیس‌جمهوری سپس در این نشست خبری از آمریکا به دلیل ایجاد مانع در فروش هواپیماهای مسافربری به ایران گلایه کرد و گفت: مطابق برجام باید پس از آغاز این سند فروش هواپیماهای مسافربری به ایران بدون هیچ مانعی آزاد باشد و با توجه به اینکه از زمان حصول برجام تا آغاز اجرای آن فرصت کافی برای تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی آن وجود داشت، قابل قبول نیست که امروز ما شاهد تاخیر در اجرای این توافق باشیم. تاخیرها عمدتا از ناحیه آمریکا است و بقیه کشورها برای اجرای برجام تلاش کردند. رئیس‌جمهوری با بیان اینکه مشکل ما با دولت آمریکا است و نه کمپانی‌ها، مردم، دانشگاهیان یا بخش‌های دیگر آمریکا، افزود: مسوولان ایرباس و بوئینگ سفرهای متعدد و مذاکرات مفصلی با مسوولان ایرانی برای فروش هواپیما داشته‌اند و ما هیچ مشکلی برای همکاری با کمپانی‌های آمریکایی نداریم و اگر این کمپانی‌ها مشکلی در داخل آمریکا دارند، باید خودشان مشکل‌شان را حل کنند.

بازگشت اصل پول با سود

روحانی درخصوص دست‌اندازی به اموال ایران در آمریکا اظهار کرد: تصرف اموال بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بهانه‌های واهی، کاری بسیار خطرناک است و مساله عجیبی در حقوق آمریکا اتفاق افتاد که کنگره در یک مورد دادگاهی ورود و قانون‌گذاری کرد. رئیس‌جمهوری ادامه داد: در کمتر کشوری سراغ داریم که تفکیک قوا پذیرفته شده باشد، اما قوه مقننه در کار دادگاه مداخله کند و ما این دست‌اندازی به اموال ایران را به‌عنوان یک دزدی بین‌المللی محکوم کرده و به دادگاه لاهه شکایت بردیم و قطعا ضمن محکومیت آمریکا پول کشورمان را با سود برمی‌گردانیم.

در خلیج‌فارس جنگی وجود ندارد

رئیس‌جمهوری در پاسخ به سوالی در مورد تجمع نیروهای آمریکایی در خلیج‌فارس گفت: امروز در خلیج‌فارس جنگی وجود ندارد و اگر هم جنگی باشد، حملات عربستان به مردم مظلوم یمن است که متاسفانه آمریکایی‌ها به آنها کمک می‌کنند. روحانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران قصد ماجراجویی، برخورد و تنش ندارد، ‌اظهار کرد: نیروهای آمریکایی باید به همه قوانین بین‌المللی احترام بگذارند و تنش در شرایط پیچیده کنونی خاورمیانه به نفع کسی نیست.

زندانی کارت نیست

رئیس‌جمهوری در پاسخ به سوالی در مورد رایزنی نخست‌وزیر انگلیس با وی درخصوص برخی زندانیان دو تابعیتی در ایران و اینکه گفته می‌شود ایران از این افراد به‌عنوان کارت برنده در برابر برخی کشورهای غربی استفاده می‌کند، گفت: زندانی هرگز کارت نیست و ما امیدواریم هیچ‌کس از مقررات کشورها تخلف نکرده و دستگیر و زندانی نشود و این تعبیر اصلا درست نیست، چرا که عده‌ای ایرانی هم امروز در زندان‌های آمریکا به سر می‌برند و ما نیز می‌توانیم چنین تعبیری را متقابلا داشته باشیم. رئیس‌جمهوری اظهار کرد: براساس قانون، یک ایرانی که هنوز تابعیت ایرانی دارد، تبعه کشور دیگر به حساب نمی‌آید و طبق مقررات داخلی به‌عنوان یک ایرانی با او رفتار خواهد شد و همه باید به این نکته توجه داشته باشند.

پیگیری بازداشت‌ها

روحانی در پاسخ به این سوال که آیا برخی اقدامات در ایران و دستگیری برخی افراد با هدف تضعیف شما در ایران انجام می‌شود، گفت: در ایران هم مثل همه جوامع دموکراتیک، اختلاف‌نظر وجود دارد و دولت در کنار موافقان خود، مخالفان و منتقدانی نیز دارد که ما گلایه‌ای نسبت به این موضوع نداریم، چرا که این طبیعت جوامع آزاد است. رئیس‌جمهوری اضافه کرد: در موضوع دستگیری افراد نیز رسیدگی به آن در قوه قضائیه روال مشخصی دارد که در بسیاری از موارد این دستگیری‌ها و بازداشت‌ها تا مرحله دادسرا جریان دارد و فقط بعضی موارد هستند که به دادگاه ارجاع می‌شوند. روحانی اظهار کرد: به‌عنوان رئیس‌جمهور تلاش می‌کنم در همه ارکان چه در قوه قضائیه و چه در بخش‌های امنیتی، قانون به‌ویژه قانون اساسی به خوبی اجرا شود. چرا که طبق نص قانون اساسی اجرای این میثاق، صرفا بر عهده رئیس‌جمهوری است و بنده مسوولیت دارم آن را اجرا کنم و طبق وظایف خود مسائل را دنبال کنم، اما معنی این حرف آن نیست که بنده هر کاری که انجام داده‌ام و هر پیگیری که داشته‌ام، اعلام کنم و رسانه‌ها مورد بحث قرار دهند.

انتخابات آمریکا

رئیس‌جمهوری در ادامه در مورد انتخابات آمریکا با تاکید بر اینکه برای ما مهم نیست که چه حزبی پیروز یا چه فردی انتخاب می‌شود بلکه تنها منافع ملی کشورمان برای ما حائز اهمیت است، افزود: هر کسی در این انتخابات پیروز شود و اراده او احترام به حقوق و منافع ملت‌ها از جمله ملت ایران باشد و در راستای کاهش تنش‌ها و خصومت‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران عمل کند، مطمئنا از طرف ایران پاسخ مناسبی دریافت خواهد کرد. رئیس‌جمهوری تاکید کرد: اما اگر کسی به‌دنبال این باشد در روابط مشکل ایجاد کند و تنش‌ها و خصومت‌ها را افزایش داده و به منافع ملی ایران احترام نگذارد، آنگاه شرایط جدیدی پیش روی ما خواهد بود.

پاسخ به دونالد ترامپ

گزارش«ایلنا» حسن روحانی در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی نیوز، نیزبه انتقادات آمریکایی‌ها در مورد برجام به‌ویژه دونالد ترامپ پاسخ داد و گفت: هیچ کشور یا رئیس‌جمهوری نمی‌تواند این توافق را نقض کند و این شامل همه کشورها و سازمان ملل است. همه این مسائل تحت نظارت آژانس انرژی اتمی قرار دارند. رئیس‌جمهوری ادامه داد: کاندیداها می‌توانند هر موضوعی که فکر می‌کنند برای ستادهای انتخاباتی‌شان مناسب‌تر است به کار بگیرند اما هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که این توافق را قبول ندارم و می‌خواهم دوباره مذاکره کنم. به گزارش فرارو، او در این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه «مرز و قلمرو سوریه باید بدون تغییر باقی بماند» تصریح کرد: رهبری این کشور باید از سوی مردم تعیین شود. رئیس‌جمهوری همچنین درخواست جان کری، وزیر خارجه آمریکا برای تعیین منطقه پرواز ممنوع در شمال سوریه را رد کرد و گفت: چنین اقدامی به داعش و جبهه النصره دو گروه تروریستی که با دولت سوریه در جنگ هستند، کمک می‌کند. این گروه‌های تروریستی باید تحت فشار قرار بگیرند اگر ما مانع پرواز هواپیماها شویم صددرصد به نفع آنها خواهد بود.

قول آمریکا برای اصلاح امور

حسن روحانی، رئیس‌جمهوری روز گذشته پس از بازگشت از سفرش به نیویورک با تشریح دستاوردهای این سفر، به جلسه کمیسیون مشترک وزرای خارجه برجام اشاره کرد و گفت: در جلسه وزرای کمیسیون مشترک نظارت بر اجرای برجام، همه به آمریکا گفتند که این مواردی که انجام می‌دهید با برجام منطبق نیست و آمریکا قول داد که این روند را اصلاح کند. رئیس‌جمهوری افزود: به اعتقاد من این خیلی مهم است که در اولین جلسه مشترکی که تشکیل می‌شود، 6 کشور موضع جمهوری اسلامی ایران را دارند. به گزارش «ایرنا» او با اشاره به استقبال مقامات عالی کشورهای مختلف از برجام، اظهار کرد: همه کشورهایی که با ما ملاقات می‌کنند نسبت به برجام خوشحالند. رئیس‌جمهوری فرانسه خودش مطرح کرد که این همه زحمت کشیدیم و به توافق رسیدیم؛ اینکه نمی‌شود کشوری بخواهد در مسائل بانکی اخلال کند.

رئیس‌جمهوری همچنین ادامه داد: هم در مصاحبه‌ها و هم در سخنرانی‌ها گفته شد که نخواهیم گذاشت آمریکایی‌ها بخواهند اموال ملت ایران و بانک مرکزی را ببلعند، در دادگاه بین‌المللی ایستادگی خواهیم کرد و این پول را از آنها پس خواهیم گرفت. همچنین به گزارش «ایسنا» روحانی با بیان اینکه باید همگان از فضای پسابرجام استفاده کنند، گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز گفتند ما به تعهدات خودمان پایبند خواهیم ماند و در عین حال همان‌طور که قبلا اعلام کرده‌ایم با هر تخلف در این عرصه نیز با قاطعیت برخورد می‌کنیم. رئیس‌جمهوری افزود: اینکه 6 کشور با تذکر به آمریکا برای اصلاح رفتارش، موضع واحدی اتخاذ کردند، توفیقی مهم برای جمهوری اسلامی ایران بود.




۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن