تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836999132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا تداخل ورزش با دارو خطرناک است؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت  علم ورزش - هدی بانکی: گاهی به نفع تان نیست که ورزش را با داروهای خاصی همراه کنید، حتی اگر فقط یک جلسه عرق ریختن باشد.

آیا تداخل ورزش با دارو خطرناک است؟

داروهای آلرژی همیشه خواب آلودتان می کنند، بنابراین آیا معنیش این است که باید آن‌ها را بعد از جلسه تمرین‌تان مصرف کنید؟ آیا می‌توانید قبل از رفتن به دوچرخه‌سواری یک قرص آسپرین بخورید؟ وقتی پای ترکیب داروها با ورزش به میان می‌آید هر کدام که اول باشد می‌تواند روی بعدی تأثیر بگذارد. اگر می‌خواهید دارو مصرف کنید، واقعاً باید نسبت به نتایج آن آگاهی داشته باشید، چه خوب و چه بد.



آیا تداخل ورزش با دارو خطرناک است؟



مهارکننده‌های بتا

مهار کننده‌های بتا چه داروهایی هستند؟ این گروه داروها مهارکننده آدرنژیریک بتا هم نامیده می‌شوند. از این داروها برای درمان بیماری‌های چون فشارخون بالا و همچنین برای بیماری‌هایی مانند آب سیاه، میگرن و بیماری‌های قلبی هم تجویز می‌شوند. مهارکننده‌های بتا، ضربان قلب را کاهش می‌دهند که با تأثیرات ورزش تضاد دارد. این حالت موجب می‌شود بدن شما پیام‌های متضادی دریافت نماید و خیلی زود خسته و ناتوان شوید.

چه باید بکنید

خوب است که با پزشک‌تان در مورد چگونه سازگار کردن ورزش با داروی مهارکننده بتا مشورت نمایید. توصیه می‌شود از پزشک بپرسید: آیا مهارکننده بتا واقعاً برای من ضروری است؟ در مواردی لازم است و در برخی موارد هم راه‌های دیگری وجود دارد. اگر این دارو برای‌تان ضروری است، اگر امکان دارد با دوز پایین شروع کنید تا ببینید توانایی ورزش تان چطور تحت تأثیر این دارو قرار می‌گیرد.

مسکن‌ها

دو نوع داروی مسکن وجود دارد که به آن‌ها آنالژزیک هم می‌گویند: استامینوفن ( مثل کدئین ها و …) که برای تسکین درد، جایگزین آسپرین می‌تواند باشد و ایبوپروفن ( ادویل، موترین، و …) که هم مسکن بوده و هم التهاب و تورم را کاهش می دهد.

درد، علامتی برای مشکلی است که وجود دارد و معمولاً یک آسیب بافتی است، بنابراین استفاده بی‌رویه از آنالژزیک‌ها می‌تواند خطرناک باشد. اگر مشکل رگ به رگ شدگی دارید و به همین دلیل داروهای زیادی مصرف می‌کنید، می‌تواند به ضررتان باشد چون مشکل‌تان کاملاً برطرف نمی‌شود و ممکن است مشکل‌تان را بدتر کنید.

چه باید بکنید

اگر مثلاً هنگام دویدن دچار پیچ خوردگی یا رگ به رگ شدن قوزک پای‌تان شده اید، به جای سرکوب درد با داروها و ریسک عوارض شدیدتر، اجازه دهید بدن تا استراحت کرده و خودش مشکلش را برطرف نماید. اگر با درد نسبتاً خفیفی دست و پنجه نرم می‌کنید و برای تسکینش مثلاً ایبوپروفن می‌خورید، توصیه می‌شود بیشتر از یک هفته مصرفش نکنید. اگر مدت بیشتری به آن نیاز داشتید، سراغ استامینوفن بروید.

داروهای ضدافسردگی

هرچند داروهای فراوانی وجود دارند که سبب خواب آلودگی می‌شوند اما رایج‌ترین آن‌ها داروهای ضدافسردگی هستند که موجب تغییر تعادل شیمیایی در مغز شده تا به بهبود روحیه و ثبات آن کمک کنند. در هفته‌های اولیه مصرف این داروها، احساس خستگی و در حالت چُرت بودن می‌تواند شدیدتر باشد. داروهای ضدافسردگی اغلب عوارض جانبی چون افزایش وزن هم دارند، که البته ورزش می‌تواند هم از نظر فیزیکی و هم روانی به این اختلالات کمک نماید.



داروهایی که مصرف آن نباید با ورزش تداخل داشته باشند



چه باید بکنید

داروهای ضدافسردگی دسته‌های بسیار گوناگونی دارند و اگر مصرف نوعی از این داروها سبب خواب آلودگی زیاد شما می‌شود، در مورد جایگزین آن با پزشک مشورت نمایید. همچنین شروع یک داروی ضدافسردگی جدید با دوز پایین می‌تواند به کاهش حالت خواب آلودگی کمک کرده یا این که می‌توانید پیش از خواب مصرف شان نمایید.

آنتی هیستامین‌ها

خواب آلودگی و تمایل به چُرت زدن، معمولاً یکی از عوارض جانبی آنتی هیستامین‌ها است، مخصوصاً نسل قدیمی‌تر این داروها مانند دیفن هیدارمین و Chlor-Tripolon. آنتی هیستامین‌ها، هیستامین‌های برانگیخته شده با واکنش‌های آلرژیک مانند تماس با حیوان خانگی یا گرده گیاهان را مهار کرده یا کاهش می‌دهند. با مصرف این داروها میزان هشیاری تان کم خواهد شد. مثلاً اگر دونده‌ای آنتی هیستامین مصرف کند، با حالت خواب آلودگی که خواهد داشت، ممکن است اشتباه گام بردارد و آسیب ببیند.

چه باید بکنید

نسل های جدیدتر آنتی هیستامین ها موجود هستند، مانند لوراتادین، Alegra و Reactin که تأثیرات خواب آلودگی‌شان کمتر است. حتی برخی از آن‌ها به عنوان "بدون احساس خواب آلودگی" برچسب خورده‌اند. با این حال، اگر آنتی هیستامین‌های قدیمی‌تر را ترجیح می‌دهید، زمان مناسبی را برای مصرف آن در نظر بگیرید. این انواع قدیمی تر تأثیرات کوتاه مدتی دارند بنابراین ممکن است فقط ۴ ساعت دوام بیاورند و در نتیجه احساس خواب آلودگی‌تان نیز بعد از این مدت برطرف شده و می‌توانید ورزش کنید.






۲۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن