واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیراه و شهرسازی: سیاست های سازمان هواپیمایی با ادامه کار هواپیماهای قدیمی تغییر می کند معاون وزیر راه وشهرسازی گفت : چنانچه قرار باشد همکاری های سازمان هواپیمایی کشوری با ایر لاین ها برپایه هواپیماهای قدیمی ادامه پیدا کند، این سازمان شیوه نظارت ها و سیاست های خود را تغییر خواهد داد.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ شهريور ساعت 12:43
به گزارش پانا از وزارت راه و شهرسازی، علی عابدزاده اضافه کرد: اکنون در مرحله سیاست های متناقض آمریکا برای فروش هواپیماها به ایران قرار داریم و دو موضوع « دنبال کردن خرید هواپیماهای نو » و « تغییر در ساختار بازرگانی و اقتصادی شرکت های هواپیمایی » از اهمیتی ویژه برخوردار است.
مدیرعامل سازمان هواپیمایی کشوری افزود: اعمال سیاست های صحیح درحوزه حمل و نقل هوایی درطول 30 سال گذشته به مراتب اثر گذارتر از سیاست توسعه حمل و نقل هوایی است.
به اعتقاد وی موضوعی که در سال های گذشته نداشته ایم و چنانچه سیاست های درستی پیاده می شد، نسبت به ضررهایی که تحریم می توانست برای کشور داشته باشد، مقاومت داشتیم.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: سیاست های حمل و نقل هوایی ایران در سه دهه گذشته با سیاست های درست و منطبق با سیاست های جهانی که در دیگر کشورها پیاده می شود، نبود.
به گفته عابدزاده سیاست های اقتصادی حمل و نقل هوایی در این سال ها بر پایه نرخ های تکلیفی دولت بود و این بزرگترین ضربه را به حمل و نقل هوایی کشور وارد ساخت. ** ناکارآمدی ساختار اقتصادی حمل و نقل هوایی
عابدزاده گفت:ناکارآمدی ساختار اقتصادی حمل و نقل هوایی موجب شد تا آثار تحریم های ظالمانه امریکا بیشتر ملموس باشد، درحالی که چنانچه ساختار درست بود، از تحریم ها کمتر آسیب داشتیم.
رییس سازمان هواپیمایی کشور ضمن اعلام ورود 200 فروند هواپیما در سال های گذشته به کشور اظهار داشت: ورود این هواپیماها پیامد نوسازی ناوگان را در زمان خود به همراه داشته و چنانچه شرکت های هواپیمایی نتوانسته اند هواپیمای جوان وارد کشورکنند، به این دلیل بود که ساختار اقتصادی ضعیفی داشتند.
عابدزاده افزود: زیرساخت های مالی ضعیف شرکت های هواپیمایی، آنها را مجبور به آوردن هواپیمای ارزان قیمت کرده و در واقع دلیل ورود هواپیماهای ارزان قیمت، تحریم نبود، بلکه این موضوع مربوط به مشکل مالی شرکت ها است.
وی سیاست های یک سال گذشته از قبیل آزادسازی نرخ ها را یادآور شد و اظهار امیدواری کرد : خطوط هوایی از لحاظ اقتصادی شرایط بهتری پیدا کنند و نتیجه این آزاد سازی دو تا سه سال به طول می انجامد. ** ضرورت خرید هواپیماهای نو و اصلاح ساختار مالی
به گفته عابدزاده، شرایط اقتصادی خطوط هوایی بهبود کامل پیدا نکرده و اکنون بهترین انتخاب در فاصله رفتارهای متناقض آمریکا برای فروش هواپیما، پیگیری خرید هواپیماهای نو و اصلاح ساختار مالی برای این منظور است.
وی تاکید کرد: چنانچه دشمنی غرب ادامه پیدا کند و امکان واردات هواپیمای نو فراهم نشود، باید تلاش شود تا به فرآیند بهره برداری از هواپیماهای موجود کیفیت بخشید .
به اعتقاد رییس سازمان هواپیمایی کشوری، بهره برداری از ناوگان فعلی هوایی نیازمند تغییر روش و اعمال سیاست های جدید است.
وی گفت: چنانچه قرار باشد هواپیمای نو وارد کشور شود، باید خود را برای رقابت در سطح منطقه و بین المللی آماده ساخت.
به گزارش ایرنا بر پایه آمارهای منتشر شده وزارت راه و شهرسازی در سی ام خردادماه، جمهوری اسلامی ایران دارای 17 شرکت بهره بردار هواپیمایی است و ناوگان هوایی آن در مجموع به 273 فروند می رسد که 266 فروند آن مسافری است.
متوسط عمر کل ناوگان ایران 23.7سال و متوسط عمر کل ناوگان فعال 22.9 سال است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]