تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850453866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند قلوزایی با بارداری در سنین بالا


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
59289
وقتی در سنین بالا تصمیم به بچه داری می گیرید باید انتظار بارداری های پرخطر و یا چندقلوزایی را داشته باشید دیابت دوران بارداری و ابتلا به فشار خون بالا در خانم‌های باردار با سن بالا بیشتر دیده می شود آمادگی بدنی و  میزان سلامت بدن در حاملگی با سنین بالا بسیار مهم است.  شما را با جوانب مثبت و منفی بارداری در سنین مختلف آشنا کنیم.
35 تا 39 سالگی
از نظر بدنی
در این سنین، از آنجایی که کاهش شانس بارداری همچنان ادامه دارد،‌ پزشکان به زوج‌هایی که قصد بچه‌دار شدن دارند توصیه می‌کنند که از یک سال قبل،‌ روش‌های پیشگیری از بارداری به خصوص استفاده از کاندوم را کنار بگذارند. اگر از معالجه خاصی برای بارداری استفاده می‌کنید،‌ باید بدانید که ممکن است دیرتر به نتیجه برسید. بیشتر مراکز معالجه،‌ خانم‌هایی را که بیشتر از 39 یا 40 سال دارند، نمی‌پذیرند. همچنین خطر ابتلا به فشار خون بالا در خانم‌های بارداری که بیش از 35 سال دارند،‌ 2 برابر است. ابتلا به دیابت دوران بارداری نیز در این خانم‌ها 2 یا 3 برابر بیشتر است.
از نظر روحی
در این سنین ممکن است پزشکان به خانم‌ها توصیه‌هایی کنند که که باعث نگرانی‌شان شود،‌ چون در این سنین، خطر به دنیا آوردن بچه‌ی عقب‌مانده کمی بیشتر می‌شود.
خطراتی که نوزاد را تهدید می‌کند
احتمال به دنیا آوردن دوقلو یا سه‌قلو در این سنین بسیار زیاد است؛‌ به خصوص خانم‌هایی که داروهای بارداری مصرف می‌کنند،‌ بیشتر بچه‌های چندقلو به دنیا می‌آورند. احتمال سقط جنین در این سنین‌ تا 18 درصد افزایش می‌یابد. همچنین احتمال به دنیا آوردن جنین مرده نیز تا 2 برابر افزایش می‌یابد.
40 تا 44 سالگی
از نظر بدنی
خبر خوب: زنانی که بدون استفاده از داروهای بارداری یا تکنولوژی‌های جدید بارداری در این سن باردار می‌شوند،‌ طول عمر بیشتری خواهند داشت؛‌ البته کمتر از 1 درصد از خانم‌ها در این سنین باردار می‌شوند. شانس باردار شدن در این سنین، در هر ماه، تنها 5 درصد است. اینکه چطور می‌توانید بچه به دنیا بیاورید،‌ بستگی به عواملی دارد که آمادگی بدنی،‌ میزان سلامت بدنی و اینکه این بچه،‌ نخستین بچه است یا خیر،‌ از آن دست عوامل هستند.
اگر قبل از این تجربه زایمان داشته‌اید، ممکن است دچار بواسیر، افتادگی مثانه، پرولاپس رحم و واژن و شل شدن سینه مواجه شوید. چون عضلات این اندام‌ها پیش از این یک بار دچار کشیدگی شده‌اند. شما می‌توانید با اطمینان از اینکه در طول دوره بارداری دچار اضافه وزن نمی‌شوید، شدت عوارض بارداری دوم را به حداقل برسانید.
از نظر روحی
وقتی به سن 40 سالگی برسید،‌ تجربه و بلوغ بیشتری برای مادر شدن خواهید داشت. همچنین صبر و شکیبایی بیشتری در مقایسه با خانم‌های باردار جوان‌تر خواهید داشت،‌ اما نگرانی‌هایی هم وجود دارد. ممکن است نگران تفاوت سنی زیاد با فرزندتان باشید.
خطراتی که نوزاد را تهدید می‌کند
تقریبا یک‌سوم از زنان باردار در این سن دچار سقط جنین می‌شوند. همچنین بچه‌هایی که مادران بالای 40 سال دارند،‌ ممکن است هنگام تولد دچار کمبود وزن باشند که در این صورت به مراقبت‌های ویژه نیاز خواهند داشت. خطر به دنیا آمدن نوزاد عقب‌مانده در این سنین‌ 1 به 106 است. اگر سن شما 44 یا 45 است،‌ این خطر، 1 به 38 خواهد بود.
45 تا 49 سالگی
از نظر بدنی
نرخ بارداری زنان در این سن 0.03 درصد و شانس موفقیت در زایمان بسیار اندک است. صرف اینکه بتوانید در این سن باردار شوید و بارداری خود را به پایان برسانید، یک موفقیت بزرگ خواهد بود.
از لحاظ روحی
بیشتر خانم‌ها در سنین 40 سالگی علاوه بر سلامت نوزاد به سلامت خود نیز می‌اندیشند. چون در این سن هم مادر و هم کودک در معرض خطرات متعدد قرار دارند. اما بسیاری از موارد بارداری، حتی در زنان بالای 40 سال با موفقیت به پایان می‌رسد. هر چقدر بیشتر مراقبت خود باشید، شانس بیشتری برای یک زایمان خوب خواهید داشت.
خطراتی که نوزاد را تهدید می‌کند
بیش از نیمی از موارد بارداری در زنان بالای 45 سال به سقط جنین منجر می‌شود. به علاوه، خطر مرده‌زایی در زنان بالای40 سال به مراتب بیشتر از خانم‌های جوان‌تر است. به همین دلیل، بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که مادر در هفته‌های آخر بارداری تحت آزمایشات مختلف قرار بگیرد.
بالای 50 سال
از لحاظ بدنی
میانگین سن یائسگی 51 است، اما این امر معمولا در محدوده سنی 45 تا 55 سال رخ می‌دهد. اگر بالای 50 سال سن دارید و می‌خواهید باردار شوید، باید از داروهای باروری، مکمل‌های هورمونی و یا اهدای تخمک استفاده کنید. زنانی که روند تخمک‌گذاری در آنها متوقف شده است، باید از تخمک اهدایی استفاده کنند.
آمارها نشان می‌دهد که مراقبت منظم و انجام آزمایشات غربالگری پس از زایمان اول به مادر کمک می‌کند که شانس بیشتری برای زایمان دوم داشته باشد. نرخ مرگ‌ومیر نوزادان از سال 1960 به این طرف به میزان 70 درصد کاهش پیدا کرده که خبر خوبی برای زنان باردار محسوب می‌شود.
منبع: parentingالودکتر
27 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن