واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
کفش های پاشنه دار عوارض جدی زیادی برای سلامتی مابه همراه دارند و می توانند خطر ایجادکمردرد،بیماری های ستون فقرات ،آرتروز و سایر مشکلات ارتوپدی را در افراد مختلف ایجاد کنند خانم هایی که کفش پاشنه دار می پوشند بهتر است مراقب عوارض و آسیب های ناشی از آن ها باشند و در صورتی که احساس ناراحتی می کنند از پوشش اینگونه کفش ها خودداری کنند.
کفش هایی با پاشنه تیز, پاشنه بلند بدون بند, لژ یکسره, پاشنه ی بلند دوک شکل و لژهای بلند چیزهایی هستند که اکثر خانم ها را به هیجان می آورند! این ها انواع معمول کفش های پاشنه بلندی هستند که خانم ها می پوشند. با پاهای دل فریبانه ی پدیکور شده، خانم ها کفش های پاشنه بلند را بسیار جذاب و کامل کننده ی زیباییشان می دانند.
مجله اینترنتی تناسب اندام: کفش هایی با پاشنه تیز، پاشنه بلند بدون بند، لژ یکسره، پاشنه ی بلند دوک شکل و لژهای بلند چیزهایی هستند که اکثر خانم ها را به هیجان می آورند! این ها انواع معمول کفش های پاشنه بلندی هستند که خانم ها می پوشند. با پاهای دل فریبانه ی پدیکور شده، خانم ها کفش های پاشنه بلند را بسیار جذاب و کامل کننده ی زیباییشان می دانند. دوست دارند که با یک جفت پاشنه ی خیره کننده قدشان را بلندتر کنند. اگرچه در مد پاپوش ها در طول زمان تغییراتی ایجاد شده، ولی گرایش به پوشیدن کفش های پاشنه دار همچنان بدون تغییر مانده است.یادتان نرود، همیشه این طور بوده و هست که هرچیز خوبی، بدی هایی هم دارد. این درمورد کفش های پاشنه بلند هم صدق می کند؛ به عوارض جانبی پوشیدن آن ها توجه کنید.
۱. کمر درد در زمان راه رفتن با کفش پاشنه بلند تمام فشار بدن روی کمر متمرکز می شود. این مساله گردش خون را در آن نواحی کاهش می دهد که با درد در کمر و مفاصل ران همراه است. ۲. فشار پا در کفش پاشنه بلند پایتان در معذب ترین وضع ممکن قرار دارد. فشار روی پاشنه ی پاها نهایتا درد شدیدی در پاهایتان ایجاد خواهد کرد. کفش راحتی تمام وزن بدن شما را حمل می کند، و زمانی که کفش پاشنه بلند پایتان باشد، این وزن روی پاشنه ی کفش شدید و غیر قابل کنترل می شود. ۳. راه رفتن نامتعادلحالت بدن خانم ها با پوشیدن کفش پاشنه بلند تغییر می کند. بعضی خانم ها نمی توانند در چنین موقعیتی تعادل خود را حفظ کنند. راه رفتن برایشان به شدت سخت می شود. ممکن است با از دست دادن تعادل و لغزیدن به زمین بیافتند. در چنین شرایطی احتمال پیچ خوردن و رگ به رگ شدن مچ پا وجود دارد. همچنین ممکن است عضلات و تاندون ها هم دچار کشیدگی و التهاب شوند. پیاده روی معمولا یک ورزش خوب تلقی می شود ولی نه با کفش های پاشنه بلند!
۴. بیماری های ستون فقرات تراز طبیعی ستون فقرات با پوشیدن کفش پاشنه بلند به هم می خورد، که باعث درد بسیاری خواهد شد.بعلاوه کرختی و سوزش هم محتمل است. ۵. فرورفتگی ناخن های پا مطالعات نشان داده که کفش های پاشنه بلند، علت اصلی فرو رفتن ناخن ها در گوشت پا هستند. برداشتن این ناخن ها، زمانی که پزشک از ابزار تیزی برای اینکار استفاده می کند، درد بسیاری خواهد داشت.
خبرفارسی
25 شهریور 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]