تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834648317
اثر تغییر حس بازارها به انقباض آمریکایی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: جمعه دو هفته پیش، مقامهای ارشد فدرال رزرو از افزایش نرخهای بهره در آینده نزدیک حمایت کردند؛ اما آمار جمعه هفته گذشته از بازار کار بزرگترین اقتصاد جهان، بار دیگر انقباض پولی از سوی بانک مرکزی ایالاتمتحده را در هالهای از ابهام قرار داد.
روندهای بازارهای جهانی که از عصر جمعه تا عصر سهشنبه، تحتتاثیر دادههای گزارش اشتغالزایی بودند، در دومین روز کاری بازارهای جهانی دادههای بد تازهای نیز دریافت کردند تا روند قبلی، تشدید و به چهارشنبه منتقل شود.
اوجگیری بورسهای جهانی تا قله یکساله و بهای اونس طلا تا میانه کانال 1300 دلار، مهمترین نمادهای حس بازارها به چشمانداز سیاست پولی بزرگترین اقتصاد جهان هستند. سهشنبه داده بد دیگری از اقتصاد آمریکا منتشر شد تا احتمال تعویق انقباض پولی در ایالاتمتحده بیش از پیش تقویت شود. جمعه هفته گذشته، دادههای بد گزارش اشتغالزایی اقتصاد آمریکا در ماه اوت، حس بازار را درباره افزایش نرخهای بهره در آینده نزدیک معکوس کرد تا روند بازارهای مختلف جهان تحتتاثیر قرار بگیرد. سهشنبه نیز انتشار ارقام کمتر از انتظار شاخص مدیران خرید بخش غیرکارخانهای آمریکا، وضعیت را تشدید کرد تا روندها با شیب بیشتری واکنش نشان دهند.
اونس طلا که هفته گذشته روی بهای 1325 دلار ایستاده بود، روز دوشنبه 2 دلار رشد را تجربه کرد؛ اما سهشنبه با 22 دلار جهش به قیمت 1349 دلار رسید تا در یک قدمی میانه کانال قرار گرفته باشد. جهش سهشنبه، بیشترین رشد روزانه از ماه ژوئن بود. علت مشابه، بازارهای بورس جهان را در روز چهارشنبه به اوج یکساله برد. همین طور شاخص دلار روند افت را تجربه میکند. ارزش دلار ایالاتمتحده صبح چهارشنبه با رشدی اندک مواجه شد؛ اما این رشد هم واکنش به افت شدید سهشنبه شب بود. اینها همه به آن معنا است که معاملهگران بازارهای مختلف انتظار ندارند که کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در آینده نزدیک دست به انقباض بیشتر پولی بزند.
این کمیته در دسامبر 2015 برای اولین بار در 10 سال پیش از آن دست به افزایش نرخ بهره وجوه فدرال زد. در آن مقطع بهنظر میرسید که نیمه نخست سال 2016، شاهد افزایش دیگری نیز باشد؛ ولی احیای کند اقتصاد آمریکا و چالشهای پرشمار پیش روی اقتصادهای عمده جهان، اعضای کمیته را در مورد انقباض بیشتر مردد کرد. در نهایت در متن و حاشیه نشست «جکسون هول» 2016 که دو هفته پیش میزبان سیاستگذاران پولی آمریکا و جهان بود، مقامهای ارشد فدرال رزرو از افزایش نرخهای بهره در آینده نزدیک حمایت کردند؛ اما درست یک هفته پس از آن انتشار آمار بدتر از انتظار از بازار کار آمریکا باعث شد، افزایش نرخهای بهره در آینده نزدیک بار دیگر نامحتمل در نظر گرفته شود. دادههای روز سهشنبه نیز حس تازه بازارها را تقویت کرد. نشست سپتامبر کمیته بازار آزاد فدرال رزرو روزهای 20 و 21 ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد و بسیار دور از ذهن است که تاییدکننده انقباض پولی بیشتر باشد. مساله این است که اکنون چنین اتفاقی در نشست دسامبر نیز بعید بهنظر میآید، گرچه این احتمال هم وجود دارد.
جهش تا میانه کانال
روز سهشنبه علاوهبر طلا، نقره نیز جهش قابل توجهی را تجربه کرد که با توجه به رویدادهای روز،امر عجیبی نبود. در دومین روز کاری هفته عدد شاخص مدیران خرید بخش غیرکارخانهای آمریکا در ماه آگوست 4/ 51واحد اعلام شد. رقم مورد انتظار 5/ 55واحد بود. این رقم در ماه جولای هم 5/ 55 واحد اعلام شده بود. رقم اعلام شده برای ماه آگوست کمترین میزان در شش سال گذشته بود و از همین رو، بازارها را به شدت متاثر کرد.
دیگر دادههای گزارش موسسه ISM هم بد بودند. به محض انتشار این گزارش، شاخص دلار به شدت تحت فشار قرار گرفت و بهای طلا به شدت تقویت شد. این گزارش به تنهایی نیز میتوانست بازارها را درگیر کند- که کرد- اما از آنجا که روز جمعه نیز گزارش اشتغالزایی با دادههایی بد منتشر شده بود، روندها را بیش از انتظار درگیر کرد. بر اساس گزارش روز جمعه آمریکا در ماه آگوست 151 هزار شغل ایجاد کرده است. رقم مورد انتظار حداقل175هزار مورد بود. در برخی از برآوردها رقم 185 هزار مورد نیز پیشبینی شده بود. این به آن معنا بود که رقم اعلام شده بسیار بدتر از انتظار بود. داده بد دیگر نیز مربوط به نرخ بیکاری بود. در حالی که پیشبینی شده بود اشتغالزایی مناسب، نرخ بیکاری را به 8/ 4 درصد برساند، نرخ بیکاری آمریکا روی 9/ 4 درصد ماند.
بیم و امید
شاخص دلار که روز سهشنبه به شدت افت کرده بود، صبح چهارشنبه با تعدیل روند مواجه شد تا رشد بیشتر طلا دشوار باشد. با این همه، اگر حس موجود بازار تغییر نکند، افت بیشتر دلار و رشد بیشتر طلا دور از ذهن نیست. همچنین بازارهای سهام از تعویق انقباض پولی نفع خواهند برد. مساله این است که بسیاری از بانکهای مرکزی عمده جهان در حال اجرا یا تشدید سیاستهای انبساطی هستند و این وضعیت، اثر تعویق انقباض پولی در بزرگترین اقتصاد جهان را تشدید خواهد کرد. صبح چهارشنبه بازارهای سهام جهان به اوج یکساله رفتند که با توجه به تغییر چشمانداز سیاست پولی آمریکا عجیب نبود.
همزمان با وجود تعدیل شاخص دلار، دلار آمریکا بهشدت در برابر ین ژاین تضعیف شد. اونس روز خود را با قیمت 1352 دلار آغاز کرد که نشانه عطش معاملهگران برای شکستن مرز میانه کانال بود، با این همه، تعدیل نسبی روند دلار و خروج سرمایه به سوی بازارهای سهام، باعث شد اونس ساعات دشواری را پشتسر بگذارد. قیمتی که تا ساعت 18:30 چهارشنبه به وقت تهران ثبت شد، 1349 دلار بود، گرچه هماکنون که شما این گزارش را میخوانید ممکن است قیمت متفاوتی بهعنوان قیمت نهایی سومین روز کاری هفته رقم خورده باشد.
روز گذشته، بهای نفت خام نیز افت کرد تا طلا تحت فشار بیشتری قرار بگیرد. افت بهای نفت خام ناشی از کمرنگ شدن امید به کاهش تولید بود. چهارشنبه یکی از بزرگترین معاملهگران کالای دنیا درخصوص حصول توافق میان تولیدکنندگان نفت دنیا برای کاهش تولید بهمنظور افزایش قیمت نفت ابراز تردید کرد. به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، دیوید فایف، رئیس مرکز تحقیقات «گشوره گانور» اعلام کرد: «در حالی که مذاکرات درخصوص فریز تولید نسبت به نشست دوحه در اوایل سال جاری بسیار آسانتر است، توافق در نشست الجزایر بعید بهنظر میرسد. تولیدکنندگان بهدنبال اقداماتی برای کمک به بازار هستند، اما عربستان سعودی اعلام کرده نیازی به محدود کردن تولید نیست و روسیه نیز اظهار کرده درخصوص نیاز به کاهش تولید مردد است.»
در حالی که روسیه در مذاکرات الجزایر شرکت خواهد کرد، این کشور آماده است تا رکورد تازهای در تولید به ثبت برساند. تولید نفت و میعانات گازی روسیه برای نخستین بار از سال 1991 به بالای 11 میلیون بشکه در روز رسیده است. جاناتان کولک، رئیس بخش اوراسیای گروه معاملات نفتی «ترافیگورا» میگوید: «روسیه در سال 2016 روزانه 9/ 10 میلیون بشکه نفت تولید کرده و میانگین تولید در سال آینده به 3/ 11 میلیون بشکه در روز خواهد رسید.»
در هر حال، آمارهای کلان اقتصادی آمریکا، احتمال افزایش نرخ بهره در نشست سپتامبر را بعید کرده است. تحلیلگر برجسته موسسه سرمایهگذاری «فست مارکتس» معتقد است که با توجه به انتشار آمارهای کلان اقتصادی در آمریکا، احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست سپتامبر کاملا بعید خواهد بود. به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی «بولیون دسک»، جیمز مور تحلیلگر ارشد موسسه فست مارکتس میگوید: «آمارهای جدید در اقتصاد آمریکا نشان میدهد که فدرال رزرو بعید است نرخ بهره را در نشست سپتامبر افزایش دهد و سرمایهگذاران باید منتظر نشست دسامبر کمیته بازار آزاد فدرال رزرو باشند.»
او میافزاید: «در شرایط کنونی دلیلی وجود ندارد که فدرال رزرو بخواهد با افزایش نرخ بهره، موجب ایجاد نوسان در بازارهای بینالمللی شود. بهنظر میرسد قیمت طلا در کوتاه مدت تحتتاثیر نرخ بهره منفی از سوی بانکهای مرکزی بزرگ جهان به روند صعودی ادامه خواهد داد.» البته تازهترین نظرسنجی رویترز نشان میدهد که بانک مرکزی انگلیس برای کاهش بیشتر نرخ بهره تا نشست نوامبر منتظر خواهد ماند.
سرمایهگذاران بینالمللی به شدت نگران تبعات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا هستند و بانک مرکزی انگلیس نیز قصد دارد با اجرای سیاستهای انبساطی پولی و کاهش نرخ بهره، این نگرانیها را از بین ببرد. مقامهای بانک مرکزی ژاپن نیز برای اجرای سیاستهای انبساطی پولی بیشتر در نشست آتی، با اختلاف نظر زیادی روبهرو شدهاند؛ اما در هر حال سیاستهای انبساطی در بیشتر کشورهای جهان در حال پیگیری شدن هستند.
۱۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
ادعای فرمانده آمریکایی: توافق اتمی رفتار ایران را تغییر نداده است
ادعای فرمانده آمریکایی توافق اتمی رفتار ایران را تغییر نداده استتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۲۴ جوزف وتل مدعی شد رفتار ایران پس از توافق هستهای تغییر نکرده و تحرکات شناورهای این کشور در خلیج فارس نگرانکننده است به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روکشتی جنگی ایران ناو آمریکایی را مجبور به تغییر مسیر کرد
وزارت دفاع آمریکا خبر داد که یک ناو نیروی دریایی این کشور به دلیل نزدیک شدن یک کشتی جنگی ایران به آن مجبور شد به سرعت مسیر خود را تغییر دهد به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم پنتاگون اعلام کرد که ناو آمریکایی یواساس فایربولت نیروی دریایی آمریکا پس از اینکه یکپهپاد آمریکایی نزدیک مرز ایران ناچار به تغییر مسیر شد
با دریافت هشدار پهپاد آمریکایی نزدیک مرز ایران ناچار به تغییر مسیر شد یک پهپاد آمریکایی قبل از رسیدن به حریم هوایی ایران با دریافت هشدار مسیر خود را تغییر داد به گزارش ایلنا شبکه العالم در خبری فوری اعلام کرد این پهپاد آمریکایی از پایگاهی در قندهار افغانستان به پرواز درآمدهتغییر مسیر شناور آمریکایی در برابر شناورهای ایرانی
تغییر مسیر شناور آمریکایی در برابر شناورهای ایرانی یکی از مقامات پنتاگون گفته که یک فروند کشتی نظامی آمریکا 2 روز پیش برای جلوگیری از برخورد با یک قایق نظامی ایرانی 100 یارد پیش از برخورد با طرف ایرانی به صورت اضطراری مسیرش را تغییر داده است به گزارش فرهنگ نیوز یکی از مقاماتمدیر نفتی: تغییر دولت و بازگشت تحریم، بر اجرای قراردادهای جدید بی اثر است - سایت خبری تحلیلی بولتن
مدیر امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران تغییر دولت ها و بازگشت تحریم ها را در اجرای قراردادها بی تاثیر دانست زیرا عطف به ماسبق نمی شود و بر قراردادهایی امضا شده پس از اجرای برجام اثر ندارد به گزارش بولتن نیوز علی اکبر ماهرخ زاد امروز شنبه در نشست بررسی مدل جدید قراردادهای نفتی اففیلم/ انتقاد رهبری از تغییر بازی ها/ آمریکایی ها پدرجد ما در این راه اند
فیلم انتقاد رهبری از تغییر بازی ها آمریکایی ها پدرجد ما در این راه اند کانال تلگرام دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای ویدئویی با موضوع انتقاد رهبر انقلاب از تغييرِ سبک بازي های کودکان از بازی هایی مانند الکدولک و گرگمبههوا به سرگرمیهای اینترنتی منتشر کرد دانلود کمسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سمنان: آمریکاییها هیچگاه قابل اعتماد نبودهاند/ اثرات برجام هنوز ملموس نشده ا
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه سمنان آمریکاییها هیچگاه قابل اعتماد نبودهاند اثرات برجام هنوز ملموس نشده است مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم آلمحمد عج استان سمنان گفت آمریکاییها هیچگاه قابل اعتماد نبودهاند و امروز نیز اثرات برجام هنوز ملموس نشده است حجتالاسلاناوآمریکایی برای پرهیز از برخورد با قایق سپاه تغییر مسیر داد - رسانه خبری تحلیلی میهن امروز
مقام های وزارت دفاع آمریکا می گویند یک ناو گشتی نیروی دریایی این کشور در خلیج فارس مجبور شده است برای پرهیز از برخورد احتمالی با یک قایق سپاه پاسداران ایران که به فاصله کم تر از ۱۰۰ متری آن رسیده بود مسیرش را عوض کند میهن امروز - کاپیتان جف دیویس سخنگوی پنتاگون گفت که ۷ قایق تندخروج انگلیس از اتحادیه اروپا به ضرر شرکتهای فناوری آمریکایی تمام شد
خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به ضرر شرکتهای فناوری آمریکایی تمام شد نتایج همه پرسی در انگلیس در مورد خروج از اتحادیه اروپا نه تنها به ضرر شرکتهای فناوری این کشور تمام شده بلکه دیگر موسسات فعال در این زمینه در آمریکا را نیز متاثر کرده است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اپل اقطع وابستگی به شرکت های آمریکایی و اروپایی در بخش بالادستی صنعت نفت
اقتصاد > انرژی - ایرنا به نقل از مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نوشت با بومی سازی در ساخت تجهیزات استراتژیک سرچاهی و درون چاهی که در بخش بالادستی صنعت نفت کاربرد دارد به خودکفایی رسیده ایم غلامحسین منتظری در نشست خبری با تشریح وضعیت تولید نفت و گا-
اقتصادی
پربازدیدترینها