واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اپوزيسيونبازي سر سفره رسانه ملي!
هجدهمين جشن خانه سينما با اجراي احسان كرمي مجري تلويزيون برگزار شد.
نویسنده : هادي عسگري
هجدهمين جشن خانه سينما با اجراي احسان كرمي مجري تلويزيون برگزار شد. در بخشي از اين برنامه زماني كه دوربين فيلمبرداري تصوير خانواده كوثري را روي مانيتور بزرگ جشن به نمايش گذاشت، كرمي ذوقزده گفت: سلام بر خانواده كوثري كه اينجا ممنوعالتصوير نيست! حرف غلطی كه هم با استقبال حضار روبهرو شد و هم در رسانهها بازتاب داشت اما آیا واقعاً خانواده كوثري ممنوعالتصوير هستند و چرا بايد مجري برنامه كه پاي ثابت اجراهاي تلويزيوني است، چنين حرفي را در اجراي برنامهاش بزند؟! درباره ممنوعالتصوير بودن خانواده كوثري (جهانگير كوثري، رخشان بنياعتماد و باران كوثري) حرفهاي زيادي گفته شده است.
چند روز پيش جهانگير كوثري با خبرگزاري آنا متعلق به دانشگاه آزاد مصاحبهاي ميكند و به اين خبرگزاري اصلاحطلب ميگويد: «من سالها در تلويزيون فعاليت كردم و مجري برنامه «ورزش از نگاه دو» بودم، در سال 90 از تلويزيون بيرون آمدم اما واقعيت اين است كه مرا از تلويزيون اخراج كردند. همانطور كه باران و خانم بنياعتماد را هم ممنوعالتصوير كردهاند.»
كوثري اين جمله را هم افزود كه «به همان علتي كه باران و خانم بنياعتماد را در تلويزيون نشان نميدهند و تيزرهاي فيلمهايشان را پخش نميكنند، من هم از سال 88 دچار مشكل و در نهايت اخراج شدم و الان هم مرا به تلويزيون راه نميدهند.»
واقعاً تلويزيون چنين برخورد خصمانهاي با يك خانواده هنرمند انجام داده است؟! جهانگير كوثري در همان سال 90 كه مدعي است از تلويزيون اخراج شده است در گفتوگو با ايسنا ميگويد: « اين رفتن كاملاً به اختيار خودم انجام شده است، من كارمند صدا و سيما نيستم، بنابراين هرگاه بخواهم كار ميكنم و هر موقع نخواهم ميروم، دليل رفتنم از برنامه «ورزش از نگاه دو» هيچ ربطي به شبكه نداشته و كاملاً به اختيار خودم بوده است. مديران شبكه آقايان فرجي، برازش و بخشيزاده هميشه همكاريهاي خوبي با من داشتند.»
كوثري در اين گفتوگو ميگويد به اختيار خودش از تلويزيون رفته و مديران تلويزيون نيز با وي همكاري خوبي داشتهاند! آيا اين به معناي اخراج است؟! پس اولين ادعاي پدر خانواده كوثري اخراج تا اينجا مردود شمرده ميشود.
اما درباره دومين عضو خانواده كوثري يعني رخشان بنياعتماد مادر خانواده كه ادعا ميشود در تلويزيون ممنوعالتصوير شده است، باید یادآور شد رخشان بنياعتماد سال گذشته در برنامه تلويزيوني «هفت» حاضر شد و گفتوگوي بلندي نيز با محمود گبرلو داشت. گبرلو بعدها متن گفتوگوهايش در برنامه «هفت» را در كتاب «پنجاه گفتوگو» منتشر كرد كه مصاحبه بنياعتماد نيز در آن كتاب منتشر شده است.
در اين گفتوگو بحث مفصلي نيز درباره فيلم «قصهها» انجام ميشود. آيا اين حضور را نميتوان سندي بر دروغ بودن بخش ديگري از ادعاي ممنوعالتصويري ناميد؟
ولي درباره دختر خانواده يعني باران كوثري كه ادعا شده وي نيز در تلويزيون ممنوعالتصوير است، شاهد دروغ آنجاست که باران كوثري به عنوان مهمان برنامه پرطرفدار كلاهقرمزي در اين برنامه حاضر شد. حضور در پربينندهترين برنامه تلويزيوني سال 93 آيا به عنوان ممنوعالتصويري است؟! با اثبات دروغ بودن ادعاي كوثري درباره ممنوعالتصوير بودن خانوادهاش، چرا بايد يك مجري تلويزيوني در يك جشن سينمايي باز هم ادعايي دروغ را بازگو كند؟ برخي از مجريهاي تلويزيوني عادت دارند كه دو چهره متفاوت از خود به نمايش بگذارند. احتمالاً احسان كرمي نيز با طعنه زدن به تلويزيون خواسته در اعلام برائت از رسانه ملي از ديگران عقب نيفتد و از طرف ديگر دو دستي اجراهاي تلويزيوني را چسبيده و حتي به عنوان مجري به مراكز شهرستانها رفته (برنامه خوشا شيراز مركز استاني فارس) و در آنجا نيز اجراي برنامه دارد! تلويزيون از اين دست مجرياني كه هم سر سفره رسانه ملي بزرگ ميشوند و هم از پشت به آن خنجر ميزنند كم نداشته است.
سياست تساهل و تسامح مديران تلويزيون باعث شده است حتي دروغهايي كه به صداوسيماي جمهوري اسلامي بسته ميشود نيز ناديده انگاشته شود.
سالهاست كه دايره بسته مجريان تلويزيون با بيتوجهي به خواسته رهبر انقلاب در ميدان دادن به جوانان مؤمن و انقلابي، پا برجامانده است و اين حالت انحصاري باعث شده تا امثال كرمي در اجراهاي بيرون از سازمان خود به طعنه نيز كه شده سياستهاي فرهنگي صداوسيما را به سخره بگيرند حتي اگر اين طعنهها بر اساس يك ادعاي دروغين شكل گرفته باشد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]