تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798671771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد ده‌نمکی: بازیگری که دستگیر می‌شود را مجبور کنید در فیلم فلان نهاد بازی کند!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پیشنهاد ده‌نمکی: بازیگری که دستگیر می‌شود را مجبور کنید در فیلم فلان نهاد بازی کند!
مسعود ده نمکی که آخرین فیلم او «رسوایی 2» با مضمونی اجتماعی نتوانست موفقیت فیلم‌های قبلی‌اش را تکرار کند، به تازگی گفت‌وگوی مفصلی درباره سینمای جنگ و دفاع مقدس داشته است و در میان صحبت‌هایش به خاطره جالبی نیز اشاره کرده؛ یکی از بخش‌های قابل توجه این گفت‌وگو روش برخورد عجیبی است که این کارگردان برای کشاندن بازیگران به فیلم‌های برخی ارگان‌ها پیشنهاد داده است!
وب‌سایت آی سینما: مسعود ده نمکی که آخرین فیلم او «رسوایی 2» با مضمونی اجتماعی نتوانست موفقیت فیلم‌های قبلی‌اش را تکرار کند، به تازگی گفت‌وگوی مفصلی درباره سینمای جنگ و دفاع مقدس داشته است و در میان صحبت‌هایش به خاطره جالبی نیز اشاره کرده؛ یکی از بخش‌های قابل توجه این گفت‌وگو روش برخورد عجیبی است که این کارگردان برای کشاندن بازیگران به فیلم‌های برخی ارگان‌ها پیشنهاد داده است!

در همان بخش‌های ابتدایی این گفت‌وگو به موضوع کاهش تولید فیلم‌های دفاع مقدسی اشاره می‌شود و مصاحبه‌کننده اصرار دارد که قوانینی که تا کنون گذاشته شده برای جذب سینماگران کارایی لازم را نداشته است. از سوی دیگر ده‌نمکی معتقد است بهترین جا برای ارئه دستور العمل در این‌باره همان شورای عالی سینما بوده است که جواد شمقدری در دوره حضورش آن را راه‌اندازی کرد و مصوباتش، مصوبات هیئت دولت محسوب می‌شد و می‌توانست ابلاغ کند.

درادامه از او پرسیده می‌شود واقعاً با دستورالعملی و قانونی می‌شود هنرمندان را مجاب کرد که به سمتش بروند؟ که می‌گوید: «حتماً می‌شود.»

و پس از این پاسخ قاطعانه، پیشنهاد حضور بازیگران به روشی عجیب و به اجبار را می‌دهد: «اگر بخواهند می‌توانند. آقایان یک بازیگر را در خیابان یا محفل خاص می‌گیرند به جای زندان که جریمه مردم عوام و بیچاره است بگویند در فیلم فلان ارگان یا نهاد باید بازی کنید. خیلی از این‌ها علایق دارند... خیلی‌هایشان برای اینکه زمینه کار داشته باشند و خیلی‌ها هم برای اینکه علایق دارند و لازم است کسی حس فطرتشان را بیدار کند و تلنگری به آن‌ها بزند، حتماً در این زمینه‌ها کار می‌کنند.»

این حرف ده‌نمکی ناخودآگاه این فکر را به ذهن می‌آورد که حضور در فیلم‌های برخی ارگان‌ها در واقع نوعی مجازات برای هنرمندان است و در بهترین حالت تا مجبور نشده باشند در چنین فیلم‌هایی حاضر نمی‌شوند!

از هنرور عملی انتظار دارید شب عملیات بدود

اما بخش دیگر صحبت‌های ده‌نمکی نیز در نوع خود جالب است، او خاطره جالبی درباره هنروران فیلم «اخراجی‌ها 2» بازگو می‌کند: «شما یک فیلم جنگی می‌خواهید بسازید باید بروید عملی‌های خیابان و معتادان را جمع کنید. ما می‌خواستیم در اخراجی‌های 2 در اردوگاه را بسازیم، یک نفر گفت من می‌آورم و چندصد نفر آورد و چند روز بعد دیدیم فرمانده نیروی انتظامی با شیرینی به اردوگاه آمد. گفتیم چه شده؟ گفت از وقتی شما آمدید آمار دزدی و اعتیاد پایین آمده است، گفتم چرا؟ گفت چون همه را یک جا جمع کردید. اینجا از هنرور عملی انتظار دارید شب عملیات بدود.»

ده‌نمکی که معتقد است تمام فیلم‌هایش کلیشه‌شکن و پرسشگر است و درباره ساخت فیلم‌ در آینده‌اش نیز می‌گوید: «ایده دارم ولی مرددد هستم، مگر اینکه شرایطش فراهم شود. شرایطی که می‌گویم باج نیست، امکانات ویژه نیست بلکه امکانات اولیه تولید یک فیلم جنگی است.»

هیچ‌کجای دنیا ارزش‌های ملی‌شان را با هنر لجن‌مال نمی‌کنند!

در حالی که در تمام دنیا، جنگ به خاطر لطمات بسیارش به عنوان پدیده‌ای شوم تقبیح می‌شود و فیلمسازان قصد دارند با گنجاندن مضامین صلح‌آمیز در فیلم‌هایشان نگاه مسئولان را دراین باره تغییر دهند، ده‌نمکی نظر متفاوتی در این‌باره دارد و می‌گوید: « در تعریف سیاستگذاری باید تفکیک شود، سینمای ضد جنگ به نوعی ساختش در کشور و نگاهش به مقوله دفاع مقدس خیانت به دفاع مقدس است. کجای این جنگ مثلاً ضد ارزش انسانی بوده که شما با تقلید از سینمای ضد جنگ غرب بخواهید اینجا مشابه‌سازی کنید؟ باید در همان قانون تبیین شود که امکانات در اختیار قرار بگیرد، هیچ جای دنیا هم چنین کاری نمی‌کنند که ارزش‌های ملی و معنوی خودشان را با هنر و... لجن‌مال کنند.»

به گفته او به کسانی که در این وادی گرد و خاک خوردند و در زمان بدبختی‌ها به سینمای دفاع مقدس پرداخته‌اند، کار داده نمی‌شود: «بعد می‌گویند روشنفکران را جذب کنیم که در مورد دفاع مقدس کار کنند. آن‌ها هم که می‌آیند کلاه گشادی سرشان می‌گذارند و از فیلم، مضمون جنگ درمی‌آید و وقتی می‌گویی ضد جنگ است نمی‌فهمند و می‌گویند اینکه خوب است، مگر چه دارد؟ یکی از فیلم‌هایی که دیدم و در جشنواره هم خیلی جایزه برد و دفاع مقدسی هم بود این بود که آخر فیلم شما با عراقی‌ها همذات‌پنداری می‌کردید!»

ده‌نمکی که همه را در این قصه مقصر می‌داند، به بچه‌های به قول خودش حزب‌اللهی نیز نقد دارد و می‌گوید: «از آن طرف هم بچه‌های نقد سینما به خودمان نقد می‌کنند و خود حزب‌اللهی‌ها هم به این نتیجه رسیدند که وقتی فیلم می‌سازند عکس امام در آن نشان ندهند یا یک وقت پرچم ایران، پرچم امام حسین (ع) نشان ندهند. یا مثلاً حاجی و سید در آن نیاوریم، دیالوگ‌های شعاری را نیاوریم، ادبیات را تغییر دادیم یعنی تحریف دفاع مقدس در حوزه ضد جنگ، فقط در آن بخش نیست بلکه تحریف از لباس و پوشش گرفته که لباس بسیج‌ها جدید است تا ماشین‌ها و... از فیزیک جنگ تغییر می‌دهند تا ادبیات آن. تو، من، حسن، تقی، اصلاً جبهه چنین ادبیاتی نداشت و حتی ادبیات دیالوگی‌شان هم این نبود.»





سه شنبه, 23 شهریور 1395 ساعت 17:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن