تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835938078




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاوت های انتخابات 2016 آمریکا با دوره های پیشین


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تفاوت های انتخابات 2016 آمریکا با دوره های پیشین
انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا از جهات زیادی با انتخابات دوره های گذشته تفاوت دارد و این تفاوت های بنیادین که گاهی ناشی از اختلافات شدید درون حزبی است، تا مرحله بحران هم پیش رفته است.
به گزارش نامه نیوز، نخستین تفاوت اساسی این دوره از انتخابات تغییر ذائقه افکار عمومی مردم آمریکا است. در طول دوره های گذشته هر کدام از نامزدهای دو حزب جمهوریخواه و دمکرات که به مقام ریاست جمهوری رسیدند، بعد از رسیدن به این مقام به وعده های خود عمل نکردند و این مساله موجب نارضایتی و تصمیم آنان برای رفتن به سمت نامزدی که خارج از چارچوب های حزبی رفتار می کند، شده است.

دونالد ترامپ تازه واردی غیرخودی برای ماشین تبلیغاتی و اردوگاه حزبی جمهوریخواهان به حساب می آید، که تنها به دلیل موضوع گیریهای ساختار شکنانه مورد اقبال عمومی قرار می گیرد و برخلاف اراده سران حزبی و اختلافات درونی، کنوانسسیون حزبی مجبور به معرفی او به عنوان نامزد نهایی جمهوریخواهان می شود.

تفاوت دیگر این دوره از رقابت های انتخاباتی با دوره ها مشابه، شکست رسانه ها و احزاب سیاسی درباره پیش بینی ها بود، زیرا هیچ کدام از رسانه ها و افراد تاثیرگذار سیاسی، بختی برای ترامپ قائل نبودند و بیشتر نگاه و توجه آنان به افرادی همچون جب بوش، کریس کریسی و اسکات واکر معطوف بود.

تفاوت اساسی دیگر را باید در اردوگاه و ماشین تبلیغاتی دمکرات ها جستجو کرد، زیرا به رغم حمایت همه افراد تاثیرگذار حزبی از هیلاری کلینتون، برنی سندرز نامزد سوسیال دمکرات توانست قشر زیادی از جوانان را به سمت خود جذب کند و رقابت او با هیلاری تا حدی جدی شد که کنوانسیون حزبی دست به تخریب سندرز زد و در پی افشای اطلاعات آن توسط ویکی لیکس، مدیر اجرایی کنوانسیون حزبی دمکرات ها مجبور به کناره گیری شد.

مخالفت دمکرات ها با برنی سندرز و جمهوریخواهان با دونالد ترامپ موجب شد تا این دو نامزد شدیدترین انتقادها را به نظام انتخاباتی آمریکا وارد کنند و آن را فساد بنامند.
تفاوت دیگر این دوره از انتخابات که می توان از آن به عنوان "بحران انتخاباتی" نام برد، انتقادهای شدید به عملکرد و شخصیت دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون است، که هر دو نامزد را فاقد صلاحیت لازم برای رئیس جمهوری شدن آمریکا می دانند.

هیلاری کلینتون با مواردی مانند سهل انگاری و دروغگویی در بحث کشته شدن سفیر آمریکا در بنغازی (لیبی) و همچنین استفاده از ایمیل شخصی برای ارسال اطلاعات محرمانه در زمان مسئولیت او وزارت خارجه روبرو است.
دونالد ترامپ نیز علاوه بر ناآگاهی با روابط و مسائل بین المللی، اظهار نظرهای نژادپرستانه، زن ستیزانه و ساختار شکنانه ای دارد که سبب می شود رسیدن او به مقام ریاست جمهوری آمریکا، برای منافع آن کشور و جهانی پر مخاطره تلقی شود.

کهولت سن و بیماری ترامپ و کلینتون نیز یکی دیگر از دستاویزهای تبلیغات انتخاباتی این دوره از انتخابات است. در طول ماههای گذشته برخی از اعضای بلند پایه جمهوریخواهان و دمکرات ها بارها کلینتون و ترامپ را از نظر فیزیکی و روانی زیر سوال برده و خواستار بررسی وضعیت جسمانی این دو نامزد شدند.

بیماری هیلاری کلینتون به سال 2012 بازمی گردد، زمانی که او به عنوان وزیر خارجه آمریکا قصد داشت درباره حادثه بنغازی در جلسه شهادت کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان حاضر شود. بنا به اعلام وزارت امور خارجه آن کشور، کلینتون به دلیل بیهوشی و عفونت ویروسی معده نتوانست در آن جلسه شرکت کند.

ترامپ با توجه به این موضوع، بارها وضع جسمانی هیلاری کلینتون را زیر سوال برده و با توجه ابتلای او به عارضه سکته زمانی که وزیر امور خارجه دولت اوباما در دوره اول بود، در حساب تویتتر خود نوشت "کسی که مغزش اتصال کوتاه کند، صلاحیت رئیس جمهوری شدن را ندارد."

سلامت جسمانی هیلاری کلینتون تنها توسط ترامپ رقیب انتخاباتیش زیر سوال نرفته است، بلکه مجموعه ای از رفتارهای نامانوس هیلاری به ویژه تیک های عصبی در جریان سخنرانی ها و نشست های خبری موجب شده است تا شمار زیادی از کارشناسان و مسئولان حزبی و غیر حزبی درباره سلامتی کلینتون ابراز تردید کنند.

واکنش های اغراق آمیز و سرفه های مداوم هیلاری در جریان سخنرانی ها، موجب شده است که شمار زیادی از روانشناسان و روانپزشکان درباره وضع سلامتی او ابراز تردید کنند.
اردوگاه دمکرات ها نیز دونالد ترامپ را به داشتن نوعی بیماری روانی از نوع خودشیفتگی متهم می کنند و می گویند که ریاست جمهوری او برای آمریکا خطرناک خواهد بود.

"دیوید پلوف" مشاور ارشد پیشین اوباما، ترامپ را بیماری روانی خوانده و گفته است "ترامپ دارای نشانه هایی از قبیل احساس خودبرتر بینی شدید، دروغگویی آسیب شناختی، نداشتن احساس همدلی و نداشتن پشیمانی از اشتباهات گذشته است".
"کارن بیس" یک نماینده دموکرات کنگره آمریکا نیز توماری با 25 امضا گرد آورده و در آن خواستار معاینه روانی ترامپ شده است.

او می گوید که ترامپ همه علائم بیماری اختلال روانی "خود شیفتگی شخصیتی" را دارد.
ستاد ترامپ، هیلاری کلینتون را به ناتوانی در اداره کشور به دلیل بیماری جسمی متهم می کند و ستاد کلینتون نیز، ترامپ را مبتلا به بیماری روانی از نوع خود شفیتگی متهم می کند.
اگر ترامپ پیروز انتخابات 2016 شود، پیرترین رئیس جمهوری تاریخ آمریکا با 70 سال سن لقب خواهد گرفت و اگر هیلاری به پیروزی برسد، نخستین زن تاریخ این کشور خواهد بود که بر صندلی کاخ سفید تکیه خواهد زد.

برخی از تحلیلگران بر این باورند اگر هیلاری به پیروزی برسد، با توجه به کهولت سن و بیماری تنها یک دروه قادر خواهد بود که رئیس جمهوری آمریکا باشد.
آنها بر این باورند که برخی کشورهای آمریکای لاتین مانند آرژانتین و برزیل رئیس جمهوری زن را آزموده اند، اما در آمریکا که داعیه دمکراسی خواهی را در جهان دارد، هنوز هیچ زنی به این مقام نرسیده است، بنابر این بگونه ای طراحی کرده اند تا هیلاری کلینتون حداقل برای یک دوره رئیس جمهوری آمریکا شود.

با این اوصاف 18 آبان (هشتم نوامبر) امسال مشخص خواهد شد که مردم آمریکا به کدامیک از این دو و یا فرد سوم دیگری رای خواهند داد.


منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
خداحافظی رییس جمهور معزول برزیل با 4 کامیون اثاث از پایتخت +عکس
تمسخر اوباما توسط ترامپ به خاطر رفتار چینی‌ها با او
سازمان ملل «ترامپ» را به اشاعه تبعیض‌نژادی متهم کرد
افشای بیماری‌های متعدد کلینتون/ اخراج روزنامه‌نگار افشاگر
اوباما:جوانان آمریکایی رویکرد مهاجرتی ترامپ را رد می‌کنند
کشته شدن ۷ عضو القاعده در حمله پهپادی آمریکا
برخورد بالگرد آمریکایی با کابل‌های برق/ 2 کشته
سندرز: هیلاری ارتباط خود با بنیاد کلینتون را قطع کند
سفر وزرای خارجه و دادگستری ترکیه به آمریکا برای مذاکره درباره استرداد گولن



۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن