تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه منافق اين است كه بدى اش ناراحتش نمى كند و خوبى اش او را خوشحال نمى سازد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837926703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با غذا خوردن خشمتان را سرکوب نکنید!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت دکتر کرمانی: خشم می تواند واکنشی درست به ترس، ناامیدی و یا درد باشد اما با این احساس به راحتی نمی توان کنار آمد چون در بسیاری از مواقع، این کار از نظر اجتماعی غیر قابل قبول است. برای برخی افراد یک نظر مخالف از اقوام یا یک اختلاف کوچک با همسر کافیست تا خشمشان را فوران کند. احساس خشم کردن ساده تر از حس ضربه خوردن است یا شاید حداقل خشم، قدرت بیشتری به فرد می دهد.


با غذا خوردن خشمتان را سرکوب نکنید!

 

برخی افراد وقتی خشمگین می شوند بلند داد می زنند یا جیغ می کشند، بعضی نیز با اینکه خشمگینند ولی باز هم آرامند ( درونی خشمگین می شوند)، خشمشان را از ترس یا نیاز در درون نگه می دارند تا از درگیری جلوگیری کنند. اگر پرخوری احساسی دارید یا خود را فردی معتاد به غذا توصیف می کنید، ممکن است با استفاده از غذا به سرکوب احساسات تان بپردازید. مانند زمان هایی که از خود یا شخصی دیگر خشمگین هستید و یا درست مثل بیشتر اوقات، وقتی خشمتان باعث اضطراب یا دیگر هیجانات در شما می شود.

همانطور که گفتم بعضی تنها با شنیدن یک نظر مخالف یا اختلاف پیدا کردن با همسر خشمگین می شوند. اگر از کسانی باشید که پرخوری احساسی دارند در چنین مواقعی ذهنتان مستقیم به غذا برمی گردد. در اینجا غذا مانند عامل پرت کردن حواس کار می کند. وقتی روی غذا خوردن تمرکز می کنید، تمرکزتان از روی احساسات برداشته می شود. خوردن باعث می شود حس بهتری پیدا کنید، حتی اگر برای چند لحظه باشد.

اما پس از غذا خوردن ممکن است احساسات دیگری بروز کند. ممکن است احساس گناه یا خجالت کنید و یا حتی از اینکه زیاد غذا خورده اید خشمگین شوید. برای واکنش به این احساسات ممکن است دوباره خود را در حال غذا خوردن ببینید.این چرخه تا زمانی که یاد بگیرید چگونه با خشمتان مقابله کنید و از راه هایی به جز تخریب خود، آن را کنترل کنید ادامه پیدا خواهد کرد.

درباره اش فکر کنید، شخصی چیزی گفته یا کاری کرده که شما خشمگین شده اید و صدمه دیده اید. این راه که با پرخوری آسیب بدتری به خود بزنید تا با درد مقابله کنید اصلا روش مناسبی نیست. شاید این روش به بدی دیگر راه هایی که افراد با خشم مقابله می کنند به نظر نیاید اما کاری که در واقع انجام می دهید، درونی کردن احساسات و برگرداندن آنها به خودتان است. به مرور زمان غذا خوردن برای از بین بردن خشم و دیگر احساسات، باعث افزایش وزن و تاثیر روی وضعیت فیزیکی و روانی می شود.

خشم یک احساس است و نباید از آن خجالت کشید. غذا خوردن در واکنش به خشم، یک رفتار عادی است و این مورد هم جای خجالت ندارد. همه افراد گاهی به خاطر دلایل احساسی به غذا خوردن روی می آورند و فقط زمانی مشکل به حساب می آید که با سلامت و کیفیت زندگی تان تداخل ایجاد کند. با اینکه خشم باعث می شود کمتر احساس آسیب پذیری کنید اما نمی تواند درد را از بین ببرد.

 

با غذا خوردن خشمتان را سرکوب نکنید!

 

اگر غذا خوردن در پاسخ به خشم مشکل شما است، ابتدا باید متوجه شوید این احساسات است که به خوردن تحریکتان می کند نه احساس گرسنگی. سعی کنید هر زمان که خشمگین شدید درباره اش صحبت کنید، خیلی واضح با خود یا به شخصی دیگر بگویید که دلیل خشمتان چیست. حتی می توانید آن را روی یک کاغذ یا دفترچه یادداشت بنویسید. نوشتن یکی از بهترین راه های آزاد کردن احساسات به جای حبس کردنشان است.
 
انجام فعالیت های فیزیکی به صورت روزانه، یکی دیگر از راه های سالم خنثی کردن خشم است. تحقیقات نشان داده افرادی که از ورزش برای مقابله با خشم یا دیگر احساسات منفی استفاده می کنند، کمتر دچار احساس افسردگی می شوند. دیگر راه های مقابله با خشم شامل تکنیک های ریلکسیشن و تمرکز حواس می شود مانند یوگا و مدیتیشن.




۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن