تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828119552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشگیری از بروز قانقاریا


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
how-to-treat-gangrene-1
چگونه از بروز قانقاریا می توانیم پیشگیری کنیم این بیماری مهلک افراد دیابتی را تهدید میکند و می تواند خطرات مرگباری برای آن ها در بر داشته باشدمهمترین نشان های قانقاریا بهبود نیافتن زخم با وجود درمان های مختلف و عود آن به صورت تورم، درد شدید و  بوی بد از زخم باشد برای پیشگیری از ایجاد این عارضه به برخی نکات مهم باید دقت کنید. قانقاریا (گانگرن) شرایط خطرناکی است که می‌تواند به مرگ جدی بافت‌ها منجر شود اما روش‌های زیادی برای پیشگیری از آن وجود دارد. برخی از روش‌ها شامل استفاده از برگ زیتون، فلفل قرمز،هیدراتاسیون، حبوباتی همچون لوبیا؛ غذاهای غنی از پروتئین،سالمون و موارد دیگر است.
قانقاریا: زمانی که بخشی از بدن نتواند از منبع خونی استفاده کند(به خاطر اسیب، عفونت یا سایر شرایط)، قانقاریا رخ خواهد داد. قانقاریا یک شکل از نکروز ، به معنی مرگ سلولی زودرس است که می‌تواند به خاطر جریان خون ناکافی، بدن را تحت تاثیر قرار دهد. دلایل ایجاد قانقاریا بسیار زیاد است. از آنجایی که امروزه این بیماری شایع تر شده است، داشتن دانش بیشتر در مورد آن بسیار مفید خواهد بود. اگر جریان خون به بافت‌های اسیب دیده برگردانده نشود، خواهند مرد و بازگرداندن آن‌ها غیر ممکن خواهد بود. در برخی از شرایط حاد و شدید، ناحیه تحت تاثیر، بی حس یا کرخت می‌شود. چند نوع قانقاریا وجود دارد: مرطوب، خشک، گاز و داخلی. نوع مرطوب آن به عنوان خطرناک ترین نوع قانقاریا شناخته شده است زیرا بافت‌های مورد نظر به راحتی با مایعات داخلی بدن تعامل می‌کنند و همین امر باعث انتشار سریع عفونت در بدن می‌شود. اصلی ترین نشانه‌های قانقاریا شامل تغییر رنگ پوست ، تورم، درد شدید، بوی بد از زخم است. این بیماری می‌تواند کشنده باشد بنابراین اگر در خطر ابتلا به آن هستید باید درمان‌های خانگی زیر را مد نظر قرار دهید. در برخی از موارد مشورت با پزشک توصیه می‌شود.
فلفل قرمز: مهم ترین چیزی که باید در مورد گانگرین به خاطر داشته باشید این است که نوع خطرناک آن شامل عفونت‌های شدیدی است. این عفونت‌ها به همراه کمبود خون اکسیژن دار به بافت‌ها اسیب زیادی وارد می‌کنند. اگر بتوانید عفونت را کمتر کنید، مشکلات بعدی را راحت تر مدیریت خواهید کرد. فلفل قرمز یک تقویت کننده عالی برای سیستم ایمنی بدن است و به درمان التهاب و عفونت کمک می‌کند.
هیدراتاسیون: یکی از مهم ترین موادی که می توان وارد بدن کرد، آب است. از آنجایی که ۷۰ درصد از بدن ما از آب تشکیل شده است این ماده برای بدن و عملکرد طبیعی آن ضروری است. آب به عملکرد طبیعی همه اندام‌ها کمک می‌کند، فشار خون را تنظیم می‌سازد، گردش خون و تعادل مایعات را بهبود می بخشد و کارایی سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد. اگر دوست دارید زخم‌هایتان عفونت کمتری داشته باشد آب بنوشید.
استفاده کمتر از میوه‌ها: اگرچه استفاده از میوه‌های مختلف برای بهبود سلامت ایمنی بدن بسیار مفید است اما زمانی که صحبت از قانقاریا به میان می‌اید استفاده نکردن از میوه‌ها یا کاهش آن بسیار مهم خواهد بود. میوه‌ها معمولا شکر بسیار زیادی دارند و همین امر مشکلات مرتبط با قانقاریا را بدتر می‌کند به خصوص اگر بدن شما جریان خون کافی به بافت‌هایش را نداشته باشد.
استفاده کردن از سبزیجات بیشتر: در حالیکه تغییر رژیم غذایی برای کنترل شرایط مرتبط با قانقاریا بسیار عالی است، سبزیجات باید در رژیم غذایی شما حضور داشته باشند. این سبزیجات می‌توانند مواد مغذی که در اثر حذف میوه‌ها از دست داده اید را جایگزین نمایند. این مواد دارای آنتی اکسیدان و مواد معدنی زیادی هستند که به مبارزه با عفونت کمک می کند.
کوله خاس: کوله خاس یا Butcher’s Broom ممکن است یکی از گیاهان رایج موجود در خانه نباشد اما قطعا تاثیر بسیار خوبی بر روی قانقاریا خواهد داشت. این گیاه خاصیت ضد التهابی دارد و می‌تواند گردش خون را بهبود ببخشد. با افزایش جریان خون به بافت‌های اسیب دیده، این سلول‌ها بهبود پیدا خواهند کرد.
حبوبات: غذاهای بسیار کمی وجود دارد که بتوان آن‌ها را به عنوان پروتئین کامل معرفی کرد. حبوباتی همچون لوبیا از جمله موادی هستند که باعث افزایش متابولیسم بدن و عملکرد سیستم ایمنی خواهند شد. اگر یک زخم عفونی داشته باشید یا بخشی از بدن جریان خون کافی دریافت نکند، حبوبات می‌تواند با محتوای پروتئین بالایش به فرایند درمان و افزایش جریان خون کمک کند.
اکیناسه: قرن‌هاست که اکیناسه به عنوان یکی از موثرترین درمان‌ها برای اختلالات سیستم ایمنی در نظر گرفته می‌شود. این گیاه می‌تواند درد و التهاب را کاهش دهد و برای زخم و نواحی آلوده ضروری است. با کاهش تورم و حذف پاتوژن‌ها، می‌توان به درمان قانقاریا امیدوار بود.
عصاره برگ زیتون: برگ زیتون برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. عصاره برگ آن نیز می‌تواند این فرایند را تسریع نماید. این عصاره را می‌توان به صورت موضعی در محل زخم به کار برد که آنتی اکسیدان‌های موجود در آن فرایند بهبود را سرعت می‌بخشد.
هشدارها: همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم قانقاریا می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد. قطع عضو و مرگ از جمله مواردی است که در این بیماری محتمل خواهد بود. به همین خاطر باید به دنبال درمان پزشکی باشید و در کنار آن از درمان‌های خانگی استفاده کنید. http://www.healthmag.ir/prevention/gangrene-prevention/
18 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن