واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: "دكترمحمد مخبر با حضور در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي تفاهم نامه ساخت و تجهيز 2مركزفوق تخصصي سرطان با اعتبار حدود 400ميليارد و احداث 88 مركز بهداشتي در استان سيستان و بلوچستان به ارزش 63ميليارد تومان را با دكتر قاضي زاده هاشمي وزير بهداشت درمان وآموزش پزشكي امضا كرد."
ستاداجرايي فرمان امام(ره) كه پيش از اين 7 مركز بهداشتي درماني و 35 مركز و خانه بهداشت را توسط بنيادبركت احداث نموده صبح امروزدر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي تفاهم نامه اي در خصوص احداث مراكز جامع سلامت، بهداشتي و درماني روستايي به امضا رساند . با اين تفاهم نامه تعداد مراكز بهداشتي درماني به 130 و مناطق روستايي تحت پوشش به 520 روستا مي رسد. بيمارستانهاي احداث شده و در حال ساخت در استانهاي كردستان، گلستان، خراسان جنوبي، خراسان رضوي، فارس،همدان ،تهران و سمنان مي باشد.
دكترقاضي زاده هاشمي وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشكي در مصاحبه با رسانه ها گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام می تواند در حوزه سلامت منشاء اثر باشد و خدمات خوبی را نه تنها به مردم ایران بلکه به منطقه و جهان اسلام ارایه دهد.
دکتر سید حسن قاضي زاده هاشمی با تقدیر از اقدامات انجام شده در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در دوره ریاست دکتر مخبر، گفت: احداث ۸۸ مرکز جامع سلامت و پایگاه بهداشت در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان تاثیر بسزایی در ارتقاء سطح سلامت در این مناطق کشور خواهد داشت.
وی همچنین به ساخت یک بیمارستان و دو مرکز جامع خدمات سرطان توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره کرد و این اقدامات را مقدمه ای بر همکاری های بیشتر وزارت بهداشت با این نهاد به خصوص در مورد بیماری های خاص و صعب العلاج دانست.
هاشمی از امضای تفاهمنامه همکاری بین این دو نهاد به عنوان منشاء خیر یاد کرد و افزود: تفاهمنامه امروز نقش زیادی در مسیر کمک به نیازمندان دارد و در نهایت گام برداشتن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وزیر بهداشت امضای این تفاهمنامه و همکاری با ستاد اجرایی فرمان امام را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پیش از این نیز همکاری های خوبی با وزارت بهداشت در این زمینه داشته است که از آن جمله می توان به تفاهمنامه سال گذشته مبنی بر تکمیل و ساخت ۱۰ بیمارستان در نقاط محروم کشور اشاره کرد.
رئيس ستاداجرايي فرمان امام هم در مصاحبه با خبرنگاران خاطر نشان كرد جهت گيري ستاد خدمت رساني به مناطق محروم است و در حوزه سلامت محوريت تصميم گيري با وزارت بهداشت است و ستاد هر جا كه وزارت بهداشت احساس نياز كند و بخش خصوصي تمايلي نداشته باشد حضور پيدا مي كند . مخبر افزود تا پايان امسال 9 بيمارستان با ظرفيت 1100 تختخواب تحويل وزارت بهداشت مي شود و علاوه بر اين 2 تا 3 بيمارستان ديگر را در دست ساخت داريم. محمد مخبر افزود براساس اين تفاهم نامه 2 مركز فوق تخصصي سرطان يكي در بيمارستان امام حسين(ع) و ديگري در بيمارستان بركت هر كدام با اعتبارحدود 200 ميليارد تومان و با پيشرفته ترين تجهيزات تجهيز خواهد شد.وي افزود در مراكز تحت پوشش اين ستاد تمام هزينه هاي درماني بيماران محروم و بي بضاعت تامين مي شود لذا الويت اين ستاد همواره خدمت به مردم محروم است گرچه افراد عادي نيز از اين خدمات بهره مند ميشود.
دكتر مخبر در پايان خاطر نشان كرد ستاد پروژه هاي اقتصادي بزرگي در مناطق محروم از جمله پروژه استخراج نفت هورالهويزه در نقطه صفر مرزي، پروژه پالايشگاه جاسك و... دنبال ميكند كه به طور مستقيم و غيرمستقيم 400هزار شغل ايجاد مي شود.
مخبر ادامه داد ستاداجرايي هم اكنون 265طرح و پروژه در حال اجرا در دست دارد و بيش از 3000 پروژه ديگر در نوبت هستند و حجم وسيعي از خلاقيت، مديريت و مشاركت با بخشهاي مختلف در اين پروژه ها و در مناطق محروم متجلي شده است.
۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]