تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804573023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فقط سه فیلم ضد آمریکایی در کارنامه سینمای ایران!


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
فقط سه فیلم ضد آمریکایی در کارنامه سینمای ایران!
فقط سه فیلم ضد آمریکایی در کارنامه سینمای ایران! به جز چند کار معدود و قابل تأمل در حوزه سینما پیرامون آرمان های انقلابی ،جمهوری اسلامی و نشان دهنده چهره واقعی دولت استعمارگر غربی، هیچ دستاوردی دیگری در این حوزه نداشته ایم.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ سینما در اصل واژه ای است یونانی به معنای حرکت ، ولی  در اصطلاح  سینما به معنی هنر و فنی است که به یاری  یک سری تصاویر متحرک ، مفهومی  را به جامعه هدف که همان تماشا گر است منتقل می کند.

سینما آخرین هنر و به عبارت دیگر هفتمین هنر است . شش هنر دیگر عبارتند از : تئاتر ، نقاشی ، مجسمه سازی ، معماری ، موسیقی و رقص . در این میان سینما تنها هنری است که نه تنها شش هنر دیگر را زیر پوشش گرفته بلکه به گونه ای توانسته آنها را ارتقاء دهد.

اهمیت این هنر هفتم به گونه ای است که لنین از سردمداران نظام کمونیست شوروی  سابق می گوید: سینما با ما ، همه ارتش های دنیا بر علیه ما ، سرانجام پیروز خواهیم شد. این جمله به خوبی نشانگر اهمیت و قدرت سینماست. نقش این هنر  در جهت دهی افکار عمومی بسیار  تأثیر گذار است و دولت ها سعی می کنند با ایجاد اتاق فکر و سرمایه گذاری های وسیع تفکرات و آرمانهایشان را به مردم دیگر کشورها دیکته کنند

سینما ابزار خوبی برای تبلیغ و ارائه دیدگاه ها و اندیشه های سیاسی و اجتماعی و حتی اقتصادی است و از همین  جهت  سینما علاقه مندانش را گاه به بی راهه برده و آنها را در تبلیغات جهت دار  اسیر کرده ، باید قبول کرد که  سینما یک هنر ساده سرگرمی ساز نیست بلکه  سینما پا را بسیار فراتر گذاشته و فرهنگ ها و ارزش های جوامع مختلف را هدف قرار داده و به علت جذابیت بالای ان بسیار نتأثیر گذار بوده و تجربه نشان داده ، نادیده گرفتن آن امری غیر عاقلانه است .

اما متأسفانه بجزء چند کار معدود و قابل تأمل در حوزه سینما پیرامون آرمان های انقلابی ،جمهوری اسلامی و نشان دهنده چهره واقعی دولت استعمار گر غربی ، هیچ دستاوردی دیگری در این حوزه نداشته ایم .

مدیران فرهنگی کشور در ادوار گذاشته تا کنون ، سیاست گذاری در این حوزه را فراموش کرده و بیشتر به دنبال آمار و ارقام برای جلب نظر مدیران بالا دستی و گمراه کردن افکار عمومی بوده اند و راه و طریق مشخصی را برای سینما گر مشخص نکرده اند تا افقی برای آن تعیین گردد .

وقتی خط مشی مشخصی در برنامه های کلان سینما و فیلم سازی از طرف متولیان امور ارائه نشده، همین می شود که  به بهانه جذب مخاطب ، هر مزخرفی را به عنوان خوراک فرهنگی به خورد جامعه می دهند و متأسفانه به علت عدم  دغدغه مدیران مربوطه ساخت  اینگونه  فیلم ها استمرار پیدا کرده تا جایی که ذائقه مخاطبین وجامعه به سمت این فیلم ها تغییر می کند .

روشنفکران حال حاضر سینما معتقدند که سینماگر  دغدهای جامعه را به تصویر می کشد و کاری که  روی پرده می رود عمدتاً حرف دل و مشکلات جامعه است که به رشته تصویر در آمده است اما نکنه مهم و تأسف بر انگیز که همه از ان غافل شده اند همان تفییر ذائقه افکار عمومی در طول زمان با ساخت یکسری فیلم های سخیف و در نتیجه عدم مطالبه گری جامعه از سینما برای ساخت فیلم های آرمانی و ارزشی است .

چندی پیش در مراسم جشن پیوند هنر انقلابی ایران و امریکای لاتین که به همت دبیرخانه سومین دوره بخش بین الملل جشنواره مردمی فیلم عمار و همراه با بزرگداشت «میگل لیتین»، فیلمساز مطرح ضدکودتای شیلیایی برگزار ،  از فیلمسازان جبهه فرهنگی انقلاب تقدیر شد که کاری بسیار ارزشمند و قابل تقدیر از مردان بی ادعا جشنواره عمار است اما جای تأسف برای سینما و مدیران مربوطه آن در ادورار مختلف دارد که افرادی که در جشنوراه تقدیر شدند کارهایشان برای دهه های گذشته بود و همان تغییر ذائقه سبب این مهم شده بود، که کارهای ضد استکباری و آرمانی در سینما شاهد نباشیم.واقعاً سهم دشمنی کشورهای غربی با جمهوری اسلامی ایران و ظلم و ستمی که بعد از انقلاب به ملت ما ، آنها وارد کرده اند همین چند فیلم است. حال اگر  در دو دهه اخیر در خصوص ساخت فیلم های سیاه نمایی شده از کشور و یا طنزهای هنجار شکن یک جستجوی ساده کنیم مفهموم تغییر ذائقه و عمق فاجعه را متوجه می شویم .

مشخص نیست چرا فیلمساز دغدغه هایش اکثراً سیاه نمایی از کشور و تجلیل در جشنوراه های خارجی است؟ و آیا هالیوود که امال و آرزوی برخی از این سینما گران شده، فیلمی در خلاف جهت سیاست های امریکا می سازد.

منبع: صابرنیوز


95/6/16 - 12:24 - 2016-9-6 12:24:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن