واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سایهروشنهای صنعت گردشگری کشور
نماینده تهران در مجلس گفت: گردشگران خارجی برای مشاهده فرهنگ، آداب و رسوم یک کشور با سفر به کشورهای هدف از مراکز فرهنگی و موزهها دیدن میکنند.
طیبه سیاووشی گفت: یکی از جذابتترین مراکز گردشگری ایران کاخ موزهها هستند اما با وجود تلاشهای صورت گرفته برای تامین بدیهیترین امکانات اولیه برخی از این مراکز با مشکل سرویس بهداشتی روبرو هستند که این مسئله بر گردشگران داخلی و خارجی تاثیر بسیار منفی دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه صنعت گردشگری کشور فاصله معنادار و عمیقی با استانداردهای جهانی دارد، متذکر شد: گردشگران برای بازدید از موزههای رم و پاریس حتی در صف میایستند تا با فرهنگ این کشورها آشنا شوند. نکته قابل توجه این است که سالیان درازی است که زیرساختهای فرهنگی در این کشورها فراهم شده و خاطرات بسیار خوشی در اذهان گردشگران باقی میماند اما آیا وضع صنعت گردشگری در ایران همینطور است؟ پاسخ صادقانه این است که اصلا این طور نیست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با یادآوری اظهارات مدیران سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: مقامات مسئول در این حوزه به مشکلات واقف هستند و ایدههایی برای بهبود صنعت گردشگری کشور در قالب لوایح برنامه و بودجه دارند، اما نسبت به گردشگری فرهنگی و نزدیکی آن به استانداردهای جهانی توجهی نمیشود. مسئولان و عوامل اجرایی سازمان گردشگری و اماکن توریستی و گردشگری وابسته، امکان ارائه خدمات مناسب و استاندارد و بازطراحی چیدمان مثلا کاخ موزهها و سایر مراکز توریستی - گردشگری را دارند. مدیران سازمان گردشگری باید امتیازاتی برای نهادینه شدن گردشگری فرهنگی قائل شوند از جمله میتوانند مراجعه خانوادهها به موزهها در روزهای جمعه یا یک روز خاص در ماه را برای بازدید گردشگران داخلی و خارجی رایگان کنند.
این عضو فراکسیون گردشگری مجلس اظهار کرد: در هیچ جای دنیا تفاوتی بین قیمت خرید بلیط گردشگران داخلی و خارجی وجود ندارد اما ایران بر عکس دنیاست، این کار غیراخلاقی، غیراصولی و غیرمرسوم به سهم خود مانع رونق صنعت گردشگری کشور شده است.
سیاووشی در پیشنهادی خواستار تسهیل ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی به صنعت گردشگری کشور شد و ابراز تاسف کرد: برخی مسئولان به هیچ وجه حاضر نیستند سرمایهگذاران را به ترمیم، مرمت و توسعه مراکز و اماکن توریستی، گردشگری و تفریحی وارد کنند. در حالی که توسعه صنعت گردشگری به حدی مهم است که کشورهایی که به ظاهر روی نقشه کره زمین به چشم نمیآیند با ایجاد زیرساختها و انواع جذابیتها، صنعت گردشگریشان را به نحوی توسعه دادهاند که درآمد سرشاری عایدیشان میشود.
نایب رییس فراکسیون زنان مجلس تاکید کرد: ما نیز میتوانیم مبتنی بر قوانین و ارزشهای اسلامی - ایرانی خود از استانداردهای حاکم بر صنعت گردشگری دنیا تبعیت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس در عین حال از تلاش مجلس هم از طریق ناظر خود در شورای عالی میراث فرهنگی و هم به واسطه برنامه ششم توسعه برای بهبود وضعیت صنعت گردشگری سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - 05 September 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]