تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832803950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرید بدون دغدغه از فروشگاه های مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 خرید بدون دغدغه از فروشگاه های مجازی
خرید بدون دغدغه از فروشگاه های مجازی شما هم از خرید های اینترنتی می هراسید؟ می ترسید که اطلاعات بانکی شما دزدیده شود یا محصولی که به شما تحویل داده می شود معیوب باشد. شاید هم از عدم تحویل کالا می هراسید.


به گزارش فرهنگ نیوز، اگر چند توصیه کوتاه در مورد خرید های اینترنتی را به کار ببندید، خرید اینترنتی امن تر از خرید حضوری می شود. پس منتظر نمانید و صفحه دخل و خرج امروز را مطالعه کنید. این مطلب به شما نشان می دهد که چگونه خرید خوبی داشته باشید و اگر هم به مشکل برخورد کردید، چه مسیری را دنبال کنید تا حق شما احیا شود.

باید نگران چه چیز هایی باشیم؟

هنگامی که شما حضوری به یک فروشگاه مراجعه می کنید تا مثلا یک تلفن همراه بخرید، عمدتا با مشکلاتی که ممکن است به وجود آید آشنایی دارید. لذا، سعی می کنید تا حد امکان از بروز این مشکلات جلوگیری کنید. به طور مثال ابتدا با پرس و جو از دوستا نتان یک فروشگاه معتبر را برای خرید انتخاب می کنید و در هنگام خرید به وسیله کارت بانکی دقت می کنید تا دیگران اطلاعات کارت شما را ندزدند.

همچنین موقع تحویل گرفتن گوشی از سالم بودن آن مطمئن می شوید. به علاوه این موضوع که در صورت ایجاد مشکل می توانید به مراجع مرتبط شکایت کنید و حقتان را مطالبه کنید به شما دلگرمی می دهد. در خرید های اینترنتی نیز اگر با مشکلات احتمالی که برایتان پیش بیاید و راه حل جلوگیری از این مشکلات آشنا باشید می توانید با همان اطمینانی که خرید های حضوری خود را انجام می دهید، از فروشگاه های مجازی خریداری کنید.

به طور کلی مهم ترین مشکلاتی که ممکن است در هنگام خرید های اینترنتی برایتان ایجاد شود عبارتند از:
1- دزدیده شدن اطلاعات بانکی
2- عدم تحویل کالا و یا تاخیر در تحویل آن
3- تحویل کالا های تقلبی و یا کالایی که با شرایط مندرج در سایت مطابقت ندارد
4- عدم ارائه خدمات پس از فروش مناسب

در میان این موارد مهم ترین مشکلی که ممکن است رخ دهد دزدیده شدن اطلاعات بانکی خریداران است. به طور معمول کلاهبرداران با ارائه پیشنهاد های جذاب و تخفیف های چند صد هزار تومانی شما را ترغیب می کنند تا از طریق درگاه های جعلی مورد نظر آن ها اقدام به خرید نمایید. این صفحات از لحاظ ظاهری کاملا شبیه صفحات اصلی است از این جهت خریداران که از خرید استثنایی که انجام داده اند خوشحالند، بدون توجه به نکات ایمنی با وارد کردن اطلاعات بانکی، خود این اطلاعات رادر اختیار کلاهبرداران می گذارند. از آن جهت که افراد در این نوع از کلاهبرداری در دام طعمه های جذاب کلاهبرداران قرار می گیرند در اصطلاح به این صفحات (phishing) می گویند.

3 نکته درباره خرید اینترنتی

اما سوال این است که رعایت چه نکاتی می تواند احتمال وقوع این مشکلات را کاهش دهد؟

1) از معتمدین خرید کنید

اولین گام برای یک خرید اینترنتی مطمئن انتخاب یک فروشگاه معتبر است. از آن جایی که در فضای اینترنتی امکان استفاده از شماره ها و یا آدرس های جعلی وجود دارد، بهتر است که خرید خود را از سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک انجام دهید. اطلاعات این فروشگاه ها از قبیل آدرس مکان ثابت دفتر، تلفن ها و مشخصات مدیر در سامانه enamad ثبت می گردد و از این رو در صورت ایجاد اختلاف روند پیگیری شکایت از این سایت ها سریع تر پیش می رود.

نکته دیگر این است که درگاه های پرداختی که این فروشگاه ها به مشتریان پیشنهاد می کنند از امنیت بالایی برخوردار هستند البته باز هم برای اطمینان بیشتر بهتر است که آدرس سایت های پرداخت را قبل از ورود اطلاعات بررسی کنید و توجه کنید که آدرس سایت حتما با عبارت https آغاز شده باشد.

وجود این عبارت در ابتدای آدرس سایت بدین معناست که درگاه مورد نظر اطلاعات بانکی شما را به صورت کد گذاری شده و امن انتقال می دهد. همچنین در مواردی که امکان پرداخت نقدی وجه در هنگام تحویل کالا وجود دارد، استفاده از این روش می تواند امنیت خرید شما را افزایش دهد. شما می توانید برای اطلاع از سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک به آدرس enamad.ir مراجعه کنید.

2) شرایط خرید را مطالعه کنید

قبل از نهایی کردن خرید خود شرایط مرتبط با نحوه سفارش، چگونگی ارسال، زمان تحویل کالا و رویه های بازگرداندن کالا را مطالعه نمایید. اکثر کالا هایی که به صورت اینترنتی فروخته می شوند دارای مهلت هفت روزه بازگشت کالا هستند.

همچنین امکان انصراف از خرید قبل از تحویل کالا نیز معمولا وجود دارد البته باید توجه کنید که در صورت انصراف از خرید، هزینه های مربوط به حمل و نقل بر عهده شماست و این شرایط بسته به نوع کالا می تواند تغییر کند.

 به عنوان مثال محصولات بهداشتی شامل مهلت هفت روزه نیستند و پس از تحویل آن ها امکان بازگشت کالا وجود ندارد. بهتر است در هنگام خرید، از اپراتور مسئول در رابطه با شرایط بازگشت کالای خود سوال کنید.

3)در هنگام تحویل کالا آن را به دقت بررسی کنید

در هنگام تحویل کالا ویژگی های فنی آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که کالای ارائه شده همان کالایی است که سفارش داده اید و از نبود هرگونه نقص و یا اشکال ظاهری در کالا مطمئن شوید.توجه داشته باشید که بعد از دریافت کالا فاکتور و کدرهگیری مربوط به پرداخت های خود را نگهداری کنید تا در صورت ایجاد مشکل بتوانید از طریق مراجع قانونی حقوق خود را پیگیری کنید.

چگونه حق خود را مطالبه کنیم؟

در صورتی که در هنگام خرید های اینترنتی با مشکلی مواجه شدید و فروشنده نیز پاسخگو نبود، می توانید با ارائه مدارک خود به مراجع قانونی شکایت خود را پیگیری کنید. در رابطه با سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک ابتدا باید با ارائه مدارک مرتبط شکایت خود را در سامانه enamad ثبت کنید. این سامانه با میانجی گری بین فروشنده و خریدار اختلافات به وجود آمده را حل می کند. به طور متوسط مدت زمان رسیدگی به شکایات در این سامانه بین 10 الی 15 روز است و هزینه ای بابت رسیدگی به شکایات دریافت نمی گردد.

اما در خصوص سایت های فاقد نماد اعتماد الکترونیک و یا اندک مواردی که در سامانه enamad به سرانجام نمی رسد باید با ارائه مدارک مرتبط در دادسرای شهر خود تشکیل پرونده دهید، علاوه بر این باید شکایت خود را در سایت پلیس فتا نیز ثبت کنید تا در صورت لزوم از فعالیت سایت مورد نظر جلوگیری شود. طبیعتا به دلیل پیچیدگی هایی که در این پرونده ها وجود دارد مدت زمان رسیدگی به این شکایت ها طولانی تر است.
 

منبع: خراسان


95/6/14 - 13:44 - 2016-9-4 13:44:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن