تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834607269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهجوریت آموزش وپرورش در برنامه ششم توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تأکید بر دوران تحصیلی کودکی و نوجوانی یکی از بندهای سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه است که نهم تیرماه سال گذشته توسط رهبر انقلاب ابلاغ شد؛ موضوعی که نشان دهنده اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در افق و چشم‌انداز ایران اسلامی است.

برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مجموعه برنامه‌های میان مدتی گفته می‌شود که به صورت پنج‌ساله و توسط دولت وقت تنظیم می‌شود و به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد.
با توجه به فرارسیدن زمان تدوین لایحه برنامه ششم توسعه انتظار می‌رفت به حوزه آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای شود و دغدغه‌ها و نکات مهم این عرصه در لایحه دیده شود اما با نگاهی کوتاه به متن کامل لایحه پیشنهادی برنامه ششم توسعه صرفا در یک قسمت به آموزش و پرورش اشاره شده که جای تامل دارد.

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در هشت فصل تدوین شده و نقشه راه عرصه تعلیم و تربیت را مشخص کرده است از این رو برای اجرایی شدن بندهای آن نیاز به ابزارهای مختلفی است و برنامه ششم توسعه یکی از ابزارهای کمکی در این حوزه است.

وزیر آموزش و پرورش نیز در فروردین ماه سال گذشته سند تحول نظام آموزشی را زیرساخت برنامه ششم توسعه دانست اما شاید بتوان گفت این مهم مغفول مانده و صرفا نیم نگاهی به آن شده است.

خبرنگار خبرگزاری خانه ملت این موضوع را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و نظرات آنها را در این زمینه جویا شد؛ نمایندگان مردم در مجلس از جایگاه درنظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در لایحه برنامه ششم توسعه گلایه کردند و از تلاش کمیسیون آموزش مجلس برای گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در این برنامه گفتند.

 

جایگاه آموزش و پرورش دربرنامه ششم توسعه مناسب نیست/تلاش مجلس برای رفع نیازهای تعیلم و تربیت

رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است در لایحه برنامه ششم توسعه به صورت قوی و کارشناسانه به عرصه تعیلم و تربیت توجه نشده است.
محمد بیرانوندی

محمد بیرانوندی جایگاه آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه را نامناسب دانست و گفت: متاسفانه در برنامه ششم به صورت قوی و کارشناسانه به عرصه تعیلم و تربیت توجه نشده است از این رو در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تلاش شد تا موضوعات مهم این حوزه برای گنجانده شدن در برنامه بررسی شود.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در متن برنامه ششم توسعه صرفا به یک موضوع در حوزه آموزش و پرورش اشاره شده بود، اظهار کرد: مسئولان اعتقاد دارند اگر برخی از موضوعات در برنامه‌های گذشته ذکر شده لذا نیاز به تکرار مجدد نیست، البته در این میان سعی شده احکام کمتری در برنامه ششم توسعه ارائه شود تا راحت‌تر به تصویب برسد.

رییس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نشست‌های مختلفی با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، به منظور بررسی نیازهای عرصه تعلیم و تربیت برگزار شد، ادامه داد: تلاش شد تا موضوعاتی مانند افزایش جایگاه منزلت فرهنگیان، معیشت معلمان و غیره در برنامه گنجاده شود که البته باید منتظر تصویب نهایی بود.

بیرانوندی تصریح کرد: تعدادی از نمایندگان معتقد هستند تنوع موجود در عناوین مدارس آسیب‌زا است از این رو پیشنهاد شده تا پایان برنامه ششم سهم انواع مدارس مانند شاهد، تیزهوشان و غیره کاهش یابد و در مقابل با ارتقاء سطح کیفی آموزشگاه‌ها، نگرانی خانواده‌ها در خصوص محل تحصیل فرزندانشان برطرف شود.

وی افزود: امیدواریم با ارتقاء سطح کیفی مدارس، همه دانش آموزان بدون دغدغه و با هرمیزان بهره هوشی به تحصیل بپردازند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عرصه تعلیم و تربیت یکی از حساس‌ترین بخش‌های یک جامعه است از این رو ضرورت دارد با برنامه‌ریزی دقیق و مناسب زمینه رشد و تعالی آینده‌سازان این سرزمین را فراهم کرد.

 تلاش کمیسیون آموزش مجلس برای گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در برنامه ششم

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه خرید خدمات آموزشی تنها موضوعی است که در لایحه برنامه ششم مورد توجه قرار گرفته، از گنجاندن مفادی در ارتباط با معیشت و مطالبات فرهنگیان در این برنامه خبر داد.
حمایت میرزاده

سیدحمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن ابراز گلایه از جایگاه درنظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در لایحه برنامه ششم توسعه، گفت: متأسفانه در این لایحه، تنها یک ماده برای آموزش و پرورش درنظرگرفته شده بود؛ از این رو جلساتی با حضور مسئولان وزارتخانه آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تشکیل شد تا مشکلات بررسی و راهکارهای رفع آنها تدوین شود.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خرید خدمات آموزشی تنها موضوعی است که در لایحه مذکور مورد توجه قرار گرفته بود، تصریح کرد: موضوع معیشت، مطالبات، نظام آموزشی، امور بازنشستگی و غیره از جمله دغدغه‌های کنونی فرهنگیان و عرصه آموزشی کشور محسوب می‌شود که اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به آنها پرداختند و تلاش شد در پیشنهادات گنجانده شود.

وی درباره خرید خدمات آموزشی توضیح داد: در این باره، وزارت آموزش و پرورش مجاز است در جهت ارتقای کیفیت، عدالت آموزشی و بهره وری نسبت به خرید خدمات از بخش خصوصی و تعاون اقدام کند.

وی با بیان اینکه کم‌لطفی زیادی عرصه آموزش و پرورش در برنامه ششم شده است، اظهار کرد: مسئولان می‌توانستند زمان مناسبی را برای بررسی مشکلات و موضوعات مربوطه در نظر بگیرند و نسبت به ذکر آن در لایحه اقدام کنند؛ لذا باید پیگیری کرد که مسئولان آموزش و پرورش کم‌کاری کرده‌اند یا اینکه در سازمان مدیریت توجه کافی نشده است.

میرزاده با اشاره به اینکه تنوع مدارس در سراسر کشور از دیگر موضوعات مورد بحث در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بوده است، ادامه داد: پیشنهاد شده تا آخر برنامه ششم، مدارس به دو نوع دولتی و غیردولتی تقسیم شوند و دیگر انواع مختلف مدارس دولتی وجود نداشته باشد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات و دغدغه‌های جامعه فرهنگیان با تصویب  تغییرات درنظر گرفته حل خواهد شد.

 اهداف اسناد بالادستی تحقق نخواهد یافت

عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش‌وتحقیقات با بیان اینکه مسائل مرتبط به آموزش‌و پرورش در برنامه ششم مشخص و واضح نیست، گفت: اهداف سند تحول به صورت عملیاتی در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته نشده است.
علیرضا سلیمی

علیرضا سلیمی با انتقاد از سهم آموزش و پرورش در برنامه ششم توسعه، گفت: برنامه‌های در نظر گرفته شده برای حوزه آموزش و پرورش در برنامه ششم نمی‌توانند اهداف مدنظر را به منظور اجرای شدن سند تحول بنیادین محقق سازند؛ درواقع به اهداف این سند به صورت عملیاتی در برنامه ششم توسعه توجه نشده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند ما باید در آموزش و پرورش تحول ایجاد کنیم، اما مشخص نیست چگونه با مواد در نظر گرفته شده در برنامه ششم توسعه، تحول در آموزش و پرورش محقق خواهد شد؛ چراکه تنها یک ماده به این مسئله پرداخته که سمت و سوی آن نیز به سمت خصوصی‌سازی است و در سایر بخش‌ها هیچ ماده‌ای به صورت عملیاتی در برنامه ششم وجود ندارد.

وی افزود: برنامه ششم توسعه در بخش آموزش و پرورش باید در کمیسیون تخصصی و صحن مجلس مورد بررسی و تغییرات قرار گیرد تا اهداف موردنظر در اسناد بالادستی تحقق یابد؛ در  غیر این صورت با برنامه‌ای که دولت به مجلس فرستاده، نمی‌توان در مباحثی همچون ارتقاء منزلت و معیشت معلمان، نگاه جامع به آموزش و پرورش، عمران و بازسازی مدارس، تربیت و پرورش دانش‌آموزان اقدام قابل قبولی انجام داد و از همه مهمتر عدالت معیشتی را برای فرهنگیان برقرار کرد.      

عضو هیأت رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با بیان اینکه مسائل آموزش و پرورشی در برنامه ششم مشخص و واضح نیست و گویا در تاریکی حرکت می‌کنیم، گفت: متاسفانه دولت برنامه اصلی را هنوز به مجلس نداده و تنها سلسله احکامی در اختیار نمایندگان به‌منظور بررسی و از دست ندادن زمان قرار گرفته است.

۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن