واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دلارهاي نفتي منافقين عليه ايران
پايگاه تحليلي المانيتور به اطلاعاتي دست پيدا كرده كه گروهك تروريستي منافقين در امريكا، با همكاري برخي كشورهاي خاورميانهاي كه احتمالاً عربستان هم جزو آنهاست، براي براندازي نظام ايران، هزينههاي چند ميليون دلاري كردهاند.
اخيراً پاريس پايتخت فرانسه شاهد گردهمايي منافقين بود؛ نشستي كه برخلاف سالهاي قبل، بيشتر در معرض لنز دوربينها قرار گرفت و البته تركي فيصل رئيس سابق دستگاه اطلاعات سعودي نيز در آن شركت كرد. در حاشيه اين نشست، مريم رجوي سركرده منافقين در منزل شخصي سفير عربستان در پاريس با محمود عباس رئيس تشكيلات خودگردان ملاقات كرد. همه اين تحولات كه همزمان با علني شدن مناسبات برخي كشورهاي عربي از جمله عربستان با رژيم صهيونيستي اتفاق افتاد، نشان ميداد استفاده از برگه منافقين بعد از يك دوره خلأ، يك بار ديگر در دستور كار قرار گرفته است. حالا، سايت المانيتور در گزارشي تقريباً جزئيتر كه ميگويد حاصل مطالعه صدها سند است، به اين نتيجه رسيده كه گروهك تروريستي منافقين براي براندازي نظام ايران و لابي در ميان نمايندگان كنگره و مقامات امريكايي به منظور پيشبرد اهداف خود هزينههاي ميليوني صرف ميكند.
40 شعبه در امريكا عليه ايران
در بخشي از اين گزارش تحت عنوان «ايرانيان در امريكا عليه روابط حسنه امريكا با ايران مبارزه كردند» به هزينههايي كه گروهك تروريستي منافقين عليه دولت ايران كرده اشاره شده است. اين گزارش سپس به گروه كاملاً مخالف برجام اشاره كرده و نوشته است كه اعضاي گروهك منافقين كه تحت عنوان «شوراي ملي مقاومت ايران» دفتري در واشنگتن دارند، شاخهاي تأسيس كردهاند تحت عنوان «سازمان جوامع ايرانيان امريكا» (OIAC)، كه خود را نماينده مردم ايران ميدانند و به دنبال براندازي نظام در ايران است. به گزارش فارس، اين گروه مدعي است در 40 ايالت شعبههايي دارد. سازمان جوامع ايرانيان امريكا در وبسايت خود مدعي شده است: «هيچ نسخه، شكل و حزبي از نظام كنوني ايران، نماينده مردم ايران و آرزوهاي دموكراتيك آنها نيست. رژيم كنوني بايد به طور كامل جايگزين شود و مردم ايران و مقاومت سازماندهي شده آنها، جايگزين آن شود.»
در گزارش المانيتور به يك گروه لابي ديگر هم اشاره شده كه «ناياك» يا همان شوراي ملي ايرانيان امريكاست و از حاميان سرسخت برجام است، از پايان تحريمهاي تجاري عليه ايران حمايت ميكند و استدلال ميكند روابط نزديكتر ديپلماتيك و تجاري، اهرم امريكا را افزايش ميدهد و خطر جنگ را به تعويق مياندازد. المانيتور بعد از اشاره به اين دو گروه با رويكردهاي كاملاً متفاوت، به اقدامات لابيگري آنها اشاره كرد و نوشت: هر دو گروه به دنبال ايجاد روابط با سياستگذاران امريكايي بودهاند و هركدام تلاش ميكنند يكديگر را اهريمن جلوه دهند و هركدام سطوح مختلفي از موفقيت داشتند. تاريتا پارسي همان كسي است كه ارتباطات نزديكي هم با محمدجواد ظريف دارد و زماني كه ظريف عضو هيئت نمايندگي سابق ايران در سازمان ملل بود، با او ايميلهايي رد و بدل كرده است. پارسي به المانيتور ميگويد كه زماني كه مشاور «باب ني» نماينده سابق كنگره از ايالت اوهايو در اوايل سال 2000 بود، با ظريف آشنا شد و گفت چيز عجيبي نيست كه «تمامي اعضاي كنگره از من ميپرسيدند كه چگونه ميتوانم با ظريف گفتوگو كنم و چگونه به ايرانيها دسترسي دارم.» البته تريتا پارسي لابيگري براي ايران را انكار ميكند و تأكيد دارد كه سازمان وي تنها از جانب آن دسته از ايرانيان امريكا فعاليت انجام ميدهد كه به دنبال مهار تنشهاي ميان امريكا و ايران هستند.
وي ميگويد كه ليستي از 70 هزار نفر و 8 هزار حامي مالي دارد كه از 5 تا 150 هزار دلار در سال كمك مالي ارائه ميكنند. 80 تا 85 درصد از درآمد اين سازمان (1/1 ميليون دلار در سال 2014) از جانب حاميان مالي اين سازمان تأمين شده و باقي درآمد اين سازمان را بنيادهايي چون «پلاوشرز» و «صندوق راكفلر» تأمين كرده است.
7 ميليون دلار عليه ايران
المانيتور ميگويد در حالي كه پارسي و ناياك روابط نزديكي را با دولت اوباما در تمامي دوران مذاكرات هستهاي ايران ايجاد كردند، مجاهدين خلق(منافقين) (NCRI) و همپيمانان آنها توجه خود را به سوي كنگره معطوف كردهاند. اين سازمان موفق شده با اقدامات لابيگري خود، گروهك تروريستي منافقين كه به مجاهدين خلق معروف است را در سال 2012 از ليست گروههاي تروريستي امريكا خارج كند. المانيتور ميگويد، اين گروه ميليونها دلار هزينه صرف كرده است تا مقامات سابق امريكا و نمايندگان كنگره را بر آن دارد تا از جانب اين گروه حرف بزنند. به نوشته المانيتور اين گروهك ميگويد كه از هزاران ايراني سراسر جهان كه معتقدند «مريم رجوي» سركرده منافقين بايد رهبر برحق ايران باشد، حمايت ميكنند و منتقدان اين گروهك تروريستي معتقدند اين گروه تنها كمي بزرگتر از يك فرقه است كه محبوبيت بسيار اندكي درون ايران دارد زيرا اين گروهك حين جنگ دهه 1980 ايران و عراق، از «صدام حسين» حمايت كرد. المانيتورگفته كه لابيهاي حامي اسرائيل سالانه حدود 7 ميليون دلار براي تأثيرگذاري در سياستهاي امريكا و مقابله با ايران هزينه ميكنند.
المانيتور ادعا ميكند اين گزارش چكيده بررسي صدها سند مالي است. «كميته امور عمومي اسرائيل امريكا» يا همان «آيپك» مهمترين گروه اسرائيلي لابيگر در امريكا بوده و رژيم صهيونيستي مبلغ 9/6 ميليون دلار در سال 2015 براي تأثير گذاشتن بر سياستهاي خارجي ايالات متحده هزينه كرده است. نكته قابل توجه اينكه، آنطور كه در اين گزارش عنوان شده است، امارات متحده عربي و عربستان سعودي با 13/5 ميليون و 9/5 ميليون دلار هزينه، در سال 2015 در صدر لابيگران خاورميانهاي در واشنگتن قرار داشتهاند و عربستان در صدر لابيگران در واشنگتن است؛ موضوعي كه ظاهراً با انفجار سياستهاي ضدايراني رياض ارتباط دارد. عربستان سال گذشته ميلادي به منظور رفع چالشها در روابطش با امريكا، بيش از دو برابر سال قبل از آن، صرف لابيگري در ايالات متحده كرده و پنج شركت جديد را براي اين منظور در امريكا به شركتهاي وابسته به خود افزود. در حالي كه سال 2014 عربستان سعودي مبلغ 4/1 ميليون دلار صرف لابيگري در امريكا كرده بود، اين مبلغ در سال 2015 به 9/5 ميليون دلار افزايش يافته است. گزارش المانيتور ميگويد منافقين در سال 2013، سه نماينده سابق كنگره را در دو شركت مختلف لابي به استخدام درآوردند تا از طريق آنها براي انتقال اعضاي اين گروهك از كمپ ليبرتي در نزديكي فرودگاه بغداد به خارج از عراق فشار آورند. طبق اين گزارش، كنگره امريكا به طور مكرر از انتقال منافقين به يك مكان امن حمايت ميكرد و دولت باراك اوباما به چندين نفر از آنها كمك كرد به آلباني و كشورهاي ديگر منتقل شوند. المانيتور ادامه ميدهد، NCRI همچنين به دنبال جلب حمايت براي ادعاي رجوي مبني بر اين است كه اين گروه دولت قانوني ايران است. OIAC در سه سال گذشته حدود 100 هزار دلار هزينه كرده است و شش عضو مجلس نمايندگان امريكا و پنج نفر از كاركنان هر دو حزب جمهوريخواه و دموكرات كنگره را به نشست سالانه NCRI در پاريس فرستاده است. همچنين بخش مهمي از روزنامه واشنگتنتايمز نيز به پوشش اين مراسم تخصيص يافت. اين گزارش در پايان نوشت: اين سازمان تروريستي درآمد خود در سال 2013 را 138 هزار دلار و در سال 2014 معادل 276 هزار دلار اعلام كرد. هزينههاي اين سازمان شامل 84 هزار دلار تحت عنوان «كنفرانس، گردهمايي و نشست» در سال 2013 و 234 هزار دلار تحت عنوان «هزينههاي حقوقي» در سال 2014 اعلام شده است.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]