تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837028206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگران فرزندان كنسرت هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نگران فرزندان كنسرت هستیم
در چند روز گذشته بحث برگزاري كنسرت نقل محافل و مجالس شده است.
نویسنده : دكتر مجيد ابهري* 
در چند روز گذشته بحث برگزاري كنسرت نقل محافل و مجالس شده است. عده‌اي كمبود نشاط در جامعه و عده‌اي ديگر نيز تضعيف فرهنگ را بهانه خود قرار مي‌دهند و با اين دستاويزها به شخصيت‌هاي محترم جامعه اهانت مي‌كنند. به عنوان كسي كه 30 سال در آسيب‌شناسي اجتماعي و رفتارشناسي مطالعه، پژوهش و فعاليت ميداني داشته‌ام، عرض مي‌كنم درد بسياري از اين افراد نه هواداري از هنر بود و نه دلسوزي براي جوانان است، بلكه در راستاي رسانه‌هاي معاند از آن سوي آب‌ها فرصتي براي هجوم به كليت نظام پيدا كرده بودند. هيچ‌يك از اظهارنظرها كارشناسانه نبود، فقط جوسازي بود و هياهو. سؤال من به عنوان يك معلم از اين گروه اين است كه آيا در شرايطي كه سن اعتياد به 14 سال و خودفروشي و فرار از خانه به مرز هشدار رسيده است، در زماني كه يك ميليون و 200 هزار دانش آموز معدل كمتر از 12 گرفته‌اند، بيكاري مخصوصاً در بين تحصيلكرده‌ها دردآور شده است، فروش كليه و كبد زشتي خود را از دست داده، درد جامعه ما كنسرت است؟

اگر كنسرت برگزار شود، اين دردها درمان خواهند شد؟ كنسرت يك يا دو ساعت برگزار مي‌شود و حداكثر آثار تخليه انرژي در آن 48 ساعت در ذهن مخاطبان باقي مي‌ماند، اما آيا مي‌تواند دردهاي ياد شده و دهها آسيب نگفته را نيز درمان كند؟ چرا هيچ‌كس نمي‌گويد در تابستاني كه اين روزها به پايان آن نزديك مي‌شويم نوجوانان و جوانان كشورمان چگونه اوقات فراغتشان را پر كرده‌اند؟ وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولي اصلي در زمينه پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي با سياستگذاري و اجراي برنامه‌هاي كوتاه‌مدت و ميان‌مدت براي تابستان فرزندان ما چه كرده است؟ وزارت آموزش و پرورش براي سال تحصيلي آينده در جهت پيشگيري از آسيب‌ها و ناهنجاري‌هاي نوپديد مثل بازي‌هاي رايانه‌اي و شبكه‌هاي مجازي تاكنون چه سياستگذاري‌هايي داشته است؟

در حال حاضر استفاده از موبايل به سنين مدرسه رسيده است و همه اين ابزارها نيز مجهز به برنامه‌هاي دسترسي به اينترنت و گروه‌هاي اجتماعي هستند. چرا هيچ يك از اين دلسوزان حرفي در مورد گروه‌هاي آموزش سكس مجازي، ساخت مواد مخدر و دوستي‌هاي انحرافي نمي‌زند و در اين شرايط وقتي يك دلسوز حرفي از سر درد مي‌زند، بعضي‌ها آگاهانه و برخي ديگر نيز به خاطر عقب نماندن از قافله روشنفكرنماها يقه پاره مي‌كنند كه فرهنگ و هنر به خطر افتاده است.
بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران فرمودند: ما با سينما مخالف نيستيم، با فحشا مختلف هستيم. رهبر معظم انقلاب اسلامي نيز از سال 1368 تا امروز بارها و بارها خطر جنگ نرم، تهديد فرهنگي، ناتوي فرهنگي، شبيخون فرهنگي، رخنه فرهنگي و ‌تهاجم فرهنگي را مورد اشاره قرار داده‌اند. كدام يك از اين مدافعان فرهنگ و هنر نگراني و دغدغه در مورد شگردهاي تهاجم فرهنگي دارند يا  آنها را تبيين كرده‌اند؟

آيا كساني كه از كنسرت دفاع مي‌كنند، هيچ وقت در يك كنسرت حضور داشته‌اند تا نظاره‌گر رفتارهايي باشند كه از فرزندان يك جامعه مسلمان سر مي‌زند؟ اين رفتارها مي‌تواند مقدمه انحرافات جنسي شود كه شواهد بسياري بر اين ادعا وجود دارند. يك روحاني و فقيه از حريم امامت دفاع مي‌كند. عجبا كه هيچ كس به حساسيت شرايط فرهنگي موجود توجه نمي‌كند و موضوع را مورد تحليل قرار نمي‌دهد؟ جاي بسي تعجب است كه هنوز فرزندان انقلاب زنده‌اند و در حضور آنها چنين رفتارهايي اتفاق مي‌افتد.
آيا درد ما فقط كنسرت است؟ من و امثالهم نگران نسل‌هايي هستيم كه فرزندان كنسرت باشند نه يادگاران سرود و حماسه. بهتر است اين مدافعان دروغين فرهنگ و هنر كمي به عاقبت رفتارهاي خود فكر كنند و به جاي غوغاسالاري، راهكار ارائه دهند و به فكر نسل‌هاي آينده باشند.
*رفتارشناس و آسيب‌شناس اجتماعي

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن