تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834707592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور محققان استرالیا برای نجات دریاچه ارومیه در دانشگاه شریف/ مردم باید دریاچه را نجات بدهند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: جامعه > محیط زیست - چندی است که یک تیم استرالیایی از ملبورن برای حل مشکل آب و نجات دریاچه ارومیه به ایران آمده اند.

به گزارش خبرآنلاین آنها در يك نشست خبري پاسخگو سوال خبرنگاران شدند.در ابتدا يكي از اعضاي هيئت درياچه اروميه گفت: ما قصد داريم يك مركز مشترك كنترل آب با دانشگاه ملبورن بسازيم، به همين منظور جلسات زيادي داشته ايم. او ادامه داد: امروز جلسه اي بزرگ داشتيم كه در آن ظرفيت علمي و اجرايي خود را به اين گروه گفتيم، چندي پيش هم در ميزگردي از چالش هاي آبي كه در ايران با آن روبرو هستيم صحبت كرديم.
مايكل استواردسون، رئيس هيدرولوژي محيط زيستي و آبي دانشگاه ملبورن در رابطه با آرام بودن روند احيا درياچه اروميه گفت: من بر اين باورم كه مشكلات پيچيده هستند و تجربه اي كه ما در استراليا به دست آورديم اين بود كه مهم است آرام جلو برويم، هر بار سريع شديم به مشكل خورديم، پس مهم داشتن ديدگاهي خوب است هرچند آرام.
وی تاکید کرد:در بازدید از دریاچه ارومیه با یک سری اقدامات اجرایی از سوی دولت ایران مواجه شدیم و به این نتیجه رسیدیم که در آینده ای نزدیک موفقیت های خارق العاده ای در زمینه دریاچه ارومیه خواهیم ديد. سپس پيتز اسكيل يكي ديگر از اعضاي اين گروه گفت: اين يك مشكل سخت است چون شامل يك سيستم كشاورزي است كه آب زيادي مصرف مي كند و شامل ٧ ميليون جمعيت هم هست كه بايد تغيير كنند.
او در باره تغيير مردم گفت: اگر باور به اينكه آب در محيط زيست است ايجاد شود ديگر كشاورز به دنبال اين مي رود كه چگونه آب كمتري مصرف كند، صنعت آب سالم تري ارائه مي دهد. پس اين يك تغيير براي درياچه نيست يك تغيير براي مردم است.
او بيان كرد: من باور دارم كه درياچه تغيير مي كند اما اين تغيير نياز تغيير باور های مردم برای چگونگی استفاده از دریاجه دارد.
پيتر اسكيل گفت كه راهكار انجام چنين تغييري در مردم دادن سود هايي به آنها است و اينكه باور كنند اين تغيير براي آنها سود دارد.
او گفت: پيدا كردن گروه اولي كه چنين كاري وا انجام دهد سخت است اما بعد از آن سرعت كار بالا مي رود.
اسكيل عنوان كرد: جامعه مسئله را حل مي كند نه دولت. رئيس دانشكده زيرساخت هاي دانشگاه ملبورن، عباس رجبی فرد اظهار کرد: در استرالیا در زمینه مدیریت منابع آب کارهای زیادی صورت گرفته است به عنوان مثال در آنجا زمان بهینه برای حمام کردن 4 دقیقه در نظر گرفته شده و به بچه ها در مدارس ساعت شنی می دهند تا زمان استحمام خود در حمام قرار دهند تا زمان حمام کردن خود را بدانند.
وی ادامه داد: همچنین زمانی که برگه مصرف ماهانه آب به دستمان می رسد در آن میزان مصرف آب فردی، منطقه ای و شهری مشخص شده است که با این کار هر فردی به میزان آب مصرفی خود پی می برد. رییس دانشکده زیرساخت دانشگاه ملبورن گفت: استرالیا تجارب خوبی در زمینه مدیریت منابع آب دارد که معتقدیم با تبادل این تجربیات کمک زیادی به سرعت بیشتر در به هدف رساندن منابع جهانی آب خواهیم کرد.
وی افزود: در زمینه مدیریت منابع آب در استرالیا بسیار هزینه شد و اکنون تجارت خوبی دارد و در حال تبادل آن با کشورهای دیگر است و امیدواریم با مشارکتی که با دانشگاه شریف و ستاد احیای دریاچه ارومیه آغاز شده مرکز تحقیقات مشترک آب به زودی ایجاد شود تا تبادل تجربیات راحت تر انجام گیرد. ۴۲۴۲




چهارشنبه 10 شهریور 1395 - 12:22:57





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن