تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827968453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا دعای این 4 نفر هرگز مستجاب نمی شود!؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: هر كه پيش از آزمودن به كسى اطمينان كند خود را در معرض هلاكت و فرجامى رنج آور قرار داده است...

پایگاه خبری تحلیلی تراز: نظم و انضباط و برنامه ریزی جزو موضوعات مورد تاکید ویژه دین مبین اسلام است. اسلام نه تنها مخالف آینده نگری و برنامه ریزی برای آینده نیست بلکه قرآن کریم بارها مسلمانان را به عاقبت اندیشی سفارش کرده است. تدبیر امور لازمه مدیریت انسان در همه مسائل است اعم از فردی و اجتماعی؛ انسان تنها در سایه این موضوع می تواند به کامیابی و موفقیت برسد. در انتخاب دوست، شریک، همسر، شغل، محل سکونت و غیره یکی از مسائل مهم عاقبت اندیشی و توجه به جوانب کار است.
حال این برنامه ریزی و نظم باید در تمام امور زندگی انسان نقش داشته باشد. برای مثال افرادی در تجارت و کار موفق ترند که دارای انضباط کاری بیشتری هستند. یا در خرج و مخارج زندگی افرادی راحت تر می توانند بر مشکلات فائق آیند که بتوانند میانه روی و نظم در مصرف را سرلوحه کار خویش قرار دهند.
در روایتی از امام صادق (ع) چنین نقل شده است که حضرت فرمود:
«دعای چهار گروه هرگز مستجاب نمی شود!
1- مردی که در خانه بنشيند و بگويد، خدايا! به من روزی بده. خداوند به او می گويد: مگر به تو دستور ندادم که دنبال آن برو و در طلبش باش؟
2- مردی که زنی در خانه دارد [و از او به تنگ آمده است] و دعا کند که خدايا! مرا از شر اين زن آسوده کن! خداوند به او می گويد: مگر طلاق او در اختيار تو نيست؟!
3- مردی که مالی دارد و آن را تباه سازد و بيهوده خرج کند، آنگاه بگويد: خدايا! به من روزی بده! خدا به او می گويد: آيا من به تو دستور ندادم که در خرج کردن ميانه رو باش و مالت را تباه نکن؟
4- مردی که مالی دارد و بدون شاهد و سند آن را قرض دهد [و بدهکار، مالش را به او پس ندهد و آن مرد پيوسته به درگاه خدا دعا کند] خدا به او می گويد: مگر من به تو دستور ندادم که بی شاهد و سند قرض نده؟!» (بحارالانوار، ج 93، ص 360)
                                                                                                           ***
سه نکته:
* شریکت را اول آزمایش کن
از حضرت جوادالائمه (ع) نقل شده که می فرمایند: «مَنِ انقَادَ إلَى الطُّمأ نينَةِ قَبلَ الخُبَرةِ فَقَد عَرَضَ نَفسَهُ لِلهَلَكَةِ و العاقِبَةِ المُتعِبَةِ؛ هر كه پيش از آزمودن به كسى اطمينان كند خود را در معرض هلاكت و فرجامى رنج آور قرار داده است.» (بحار الانوار، ج 78، 364)
** هرچه کنی به خود کنی!
دین اسلام در همه ابعاد برای ما راه را نشان داده و با عمل به آن می توان حتی در زندگی دنیوی نیز موفق و سربلند بود. در آیه آیه ۱۶۵ سوره آل عمران می خوانیم: «آيا هنگامی که آسيبی به شما رسيد که شما خود دو چند آن رسانده بوديد، گفتيد: اين آسيب از کجا رسيد؟ بگو: از جانب خودتان هر آينه خدا بر هر چيزی تواناست.» آری، آسیب ها و مشکلات از خود ماست نه از جای دیگر. اگر به تعالیم دینی به دقت توجه کنیم بسیاری مشکلات زندگی مرتفع خواهند شد.
*** درس امام به فرزندش
در روایات آمده که وقتی شریک اسماعیل فرزند امام صادق (ع) سر او کلاه گذاشت و او برای حل مشکل و بازگشت پولش کنار خانه خدا دعا می کرد حضرت فرمودند دعایت مستجاب نمی شود و خدا هم هیچ عوضی در برابر پولت به تو نمی دهد!  گفت چرا؟ حضرت فرمود برای اینکه در انتخاب شریک دقت نکردی و با فردی شریک شدی شدی که شارب الخمر بود. گفت نمی دانستم. فرمود: تو نمی دانستی، به مومنین اطمینان می کردی و از آنها می پرسیدی. این روایات بدین معناست که انسان باید در کار تجارت و کسب، انتخاب شریک و امور دیگر آینده نگر و اهل مشورت باشد و در غیر این صورت خداوند به او کمکی نخواهد کرد زیرا مسبّب مشکلات مطابق آیه فوق خود اوست!









زمانبندی انتشار: 9 شهريور 1395 - 05:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن