واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: اقتصاد > بازارکار - ایرنا نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت تدبیر و امید، رفاه و تامین اجتماعی اثربخش و کارآمد را دنبال می کند و سیاست مبارزه با انواع فقر از جمله فقر آموزشی در اولویت است.
علی ربیعی روز سه شنبه در سمینار فنی منطقه ای اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی در جنوب آسیا افزود: مطالعات نشان می داد که بیماران صعب العلاج به خاطر هزینه های درمانی از یک دهک به دهک پایین تر، فرومی افتادند بنابراین بزرگ ترین طرح اجتماعی دولت در سال های نخست ، گسترش بیمه های درمانی بود. ربیعی افزود: با قرار گرفتن یک سازمان بیمه گر دیگر (بیمه سلامت ایران ) در کنار تامین اجتماعی ، 11 میلیون از افرادی که بیمه نبودند از جمله حاشیه نشینان با سرانه 36 هزار تومان، بیمه شدند.
وی ادامه داد: ما توانستیم بیمه درمانی فقرا را پیگیری کنیم و امروز نیز در حال پیگیری فراگیرکردن بیمه اجتماعی هستیم. توسعه اقتصادی بدون تامین اجتماعی میسر نیست وزیر رفاه اظهار کرد: تامین اجتماعی علاوه بر یک حرفه و شغل، حوزه ای است که با عواطف انسانی، آینده، زندگی بهتر و همچنین آلام مردم سر و کار دارد. اگر توسعه را به معنای رشد سرمایه گذاری بدانیم ، بالا رفتن نرخ رشد اقتصادی در کشور بدون تامین اجتماعی میسر نخواهد بود . ربیعی خاطرنشان کرد: اگر توسعه را به مفهوم افزایش درآمد بدانیم نتیجه ای جز ایجاد طبقات خاص نخواهد شد؛ نظریه های بازتوزیع نیز به دلیل ساختارهای ضعیف نتوانست جامعه را در کشورهای جهان سوم به سمتی ببرد که حداقل های تامین در زندگی مردم به وجود آید . وی تاکید کرد: طرح های مهم اقتصادی و تصمیم گیری های سخت برای اصلاح ساختارهای اجتماعی بدون زیرساخت های مناسب تامین اجتماعی با شکست مواجه می شوند به عنوان نمونه ، ایران، اجرای قانون هدفمندی یارانه ها را تجربه کرد اما این اصلاح بدون تامین اجتماعی ، دولت ها را ناتوان از اجرا خواهد کرد. وزیر رفاه گفت: تامین اجتماعی باید چنان گسترش یابد که افراد پایین دست جامعه احساس زندگی سخت را در نتیجه تحولات ساختاری، تجربه نکنند؛ اتخاذ سیاست های رفاهی و ساختارهای پوپولیستی بدون تامین اجتماعی چیزی به زندگی فقرا جز لذت های مقطعی و کوتاه مدت اضافه نمی کند و در طولانی مدت نیز زندگی کارگران را سخت تر می کند. ربیعی افزود: ما نیازمند اتخاذ سیاست های تامین اجتماعی براساس عقلانیت و اثرگذاری درازمدت هستیم ؛ به طورمثال اتخاذ سیاست پیشی گرفتن مزد نسبت به تورم ، یک شبه نبوده است.
170 هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور شناسایی شدند ربیعی ادامه داد: متاسفانه سالانه تعداد زیادی از افراد در کشورهای آسیایی و آمریکای جنوبی در میانه راه از تحصیل بازمی مانند و در ایران نیز اگرچه تا مقطع دبیرستان، تحصیل ، رایگان پیشی بینی شده است اما موانع زندگی و اقتصادی موجب بازماندن برخی افراد از تحصیل می شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: 170 هزار کودک بازمانده از تحصیل، شناسایی شده اند که قرار است ساماندهی شوند. وی در ادامه به میلیون ها مهمان از کشورهایی مانند افغانستان و عراق و کشورهای آسیای جنوب شرقی در ایران اشاره کرد و گفت: امسال به عنوان وظیفه اخلاقی خود مصوب کردیم که فرزندان این مهاجران خارجی نیز در مدارس ایران ، تحصیل رایگان داشته باشند. سمینار دو روزه فنی منطقه ای اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی در جنوب آسیا با عنوان «سمینار فنی کارایی اجرایی و عملیاتی» صبح امروز ، سه شنبه با حضور نمایندگان پنج کشور به میزبانی سازمان تأمین اجتماعی در هتل همای تهران آغاز شد. مسائل مختلف مرتبط با رفاه و تأمین اجتماعی از جمله فن آوری اطلاعات و ارتباطات ، منابع انسانی، ساختار سازمانی و گسترش دامنه پوشش ازم موضوعات مورد توجه این سمینار به شمار می آید. آشنایی با محدوده وسیع طرح های تامین اجتماعی، بهره گیری از دیدگاه ها و تجربیات کشورهای مختلف، بررسی مقوله حکمرانی خوب و استفاده بهینه از ICT در تامین اجتماعی و تسهیم دانش در خصوص مقوله افزایش پوشش بیمه ای در این سمینار مطرح می شود. نمایندگان سازمان های بیمه گر از کشورهای مالزی، هند، نپال، سوئیس و کره جنوبی در این سمینار فنی منطقه ای حضور دارند . 22335
سه شنبه 9 شهریور 1395 - 15:30:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]