تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868414174




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«بازاری برای هنر» در خانه هنرمندان ایران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: «بازاری برای هنر» در خانه هنرمندان ایران
خانه هنرمندان ایران به همت موسسه توسعه هنر، به مدت 6 روز آثار هنری را با هدف حمایت از هنرمندان و خانواده ها به نمایش گذاشته است.


به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خانه هنرمندان ایران از جمعه 5 شهریور میزبان بازار هنر  شده است.

در این مجموعه به همت موسسه توسعه هنرهای معاصر آثار گوناگونی از هنرمندان با هدف تقویت بازار هنر با قیمتی تا سقف 500 هزار تومان برای فروش گذاشته شده اند.

رحیم سیاهکارزاده مدیر موسسه توسعه هنر در خصوص این مجموعه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ عنوان کرد: در راستای حمایت از هنرمندانی که اثر خلق می کنند، بر آن شدیم تا این نمایشگاه را برگزار کنیم و قیمتی را مدنظر قرار دهیم که خانواده ها با خرید کارها هنر را به خانه شان ببرند.

وی افزود: با برنامه‌ریزی و فراخوانی که در این راستا انجام شده بود، حدود 15 هزار اثر به دست ما رسید. از بین آن ها 1500 کار انتخاب و به معرض نمایش گذاشته شده است. همچنین در این بین با هنرمندان پیشکسوت و بنامی چون مرتضی اسدی، هدایت و ... نیز صحبت شده تا در نهایت آثار آن ها هم با قیمت مقطوع 500 هزار تومان به فروش گذاشته شود.

وی با اشاره به تاثیرات برگزاری این دست برنامه‌ها عنوان کرد: پیش از اینجا برنامه‌ای را در اسفندماه با رویکرد دیگری در این راستا برگزار کردیم که جواب داد. کم کم به این نتیجه رسیدیم که برگزاری چنین برنامه‌هایی تأثیر بسیاری روی بازار هنر دارد.

سیاهکارزاده در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص دیگر برنامه هایی که موسسه توسعه هنر در پیش دارد، گفت: تلاش ما بر این است تا با برگزاری دوسالانه ها و برنامه های گوناگون، در راستای هنر و توسعه آن قدم برداریم. به همین جهت در آذرماه دوسالانه نگارگری را خواهیم داشت که فراخوان آن در حال حاضر منتشر شده. همچنین دی ماه، برنامه دیگری به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبایی در خانه هنرمندان خواهیم داشت.

سیاهکارزاده افزود: علاوه بر این‌ها جشنواره تجسمی جوانان هم در شهریورماه در سنندج کار خود را آغاز می کند. در این جشنواره 170 هنرمند با آثارشان در 9 رشته با یکدیگر به رقابت می پردازند.
لازم به ذکر است که اختتامیه این جشنواره با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود. در کنار همه این‌ها دوسالانه خوشنویسی نیز کار خود را آغاز کرده و تا26  شهریور به این وسیله در قزوین میزبان هنرمندان و هنردوستان است.

مدیر موسسه توسعه هنرهای تجسمی در پایان راجع به علت ضعفی که گاه به گاه در برپایی مداوم جشنواره و دوسالانه ها صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: بخشی از این مشکلات مربوط به ما نیست و به انجمن ها و پایداری تصمیمات در هر دوره مدیرتی برمی گردد. به همین جهت باید با ایجاد شرایط حمایتی پایدار به برپایی هرچه منظم تر این برنامه ها کمک کرد.






۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن