تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817153201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان پذیر شدن هک مغز انسان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت سایبربان: مهاجمان امکان دسترسی به فعالیت‌های مغزی انسان را با کمک هک تجهیزات متصل به مغز، پیدا کرده‌اند و صاحبان صنایع پزشکی با چالشی تازه روبه‌رو شده‌اند.

 
 
امکان پذیر شدن هک مغز انسان



با ورود فناوری‌های دیجیتالی به صنایع پزشکی، رعایت امنیت سایبری نیز به مقوله مهمی برای صاحبان این صنعت تبدیل شده است. در عصری که کنترل تمام جنبه‌های زندگی به ماشین‌ها سپرده شده است، خطر حمله‌های سایبری به دستگاه‌های کنترل‌کننده فعالیت‌های روزانه بسیار شایع و گسترده شده است. از هک خودروهای هوشمند تا هک لامپ‌های حبابی از مصادیق بارز پیشرفت و تنوع حملات سایبری است.
 
یکی از بخش‌هایی که به تازگی مورد توجه هکرها واقع شده بخش پزشکی و خدمات درمانی است که به دلیل پایین بودن تخصص‌های لازم امنیتی در این بخش، اطلاعات آن بسیار آسیب‌پذیر و سهل‌الوصول است. بعد از هک دستگاه ضربان‌ساز قلب و پمپ انسولین، در تازه‌ترین خلاقیت، هکرها توانستند مغز انسان نیز را هک کنند. در مقاله جدیدی که دانشگاه آکسفورد منتشر کر به موضوع جدیدی در تهدید امنیتی پرداخته شده است: ایمپلنت مغز. کنترل غیرمجاز از ایمپلنت مغز یا «brainjacking»، در داستان‌های تخیلی برای چندین دهه مطرح شده بود و در قرن 21 و با فناوری‌های جدید امکان‌پذیر شده است.

تحریک عمیق مغزی:

رایج‌ترین نوع ایمپلنت مغز، تحریک عمیق مغزی (DBS) است. این کار با کمک الکترود کاشته شده در عمق بدن است که با سیم‌هایی به مغز متصل است و سیگنال‌هایی را از طریق تحریک‌کننده منتقل می‌کند. تحریک‌کننده نیز از یک باتری، یک پردازنده کوچک و یک آنتن ارتباطی بی‌سیم تشکیل شده که پزشکان آن را برنامه‌ریزی می‌کنند. DBS یک ابزار فوق‌العاده برای درمان طیف گسترده‌ای از اختلالات مغزی مانند پارکینسون و بیماری‌های غیر مغزی مانند اسپاسم های عضلانی، درد شدید مزمن و افسردگی کاربرد دارد.
 
این کنترل دقیق بر مغز با استفاده از دستگاه کنترل از راه دور فرصت خوبی به مهاجمان می‌دهد در بیماران، اختلالات مغزی ایجاد کنند. این اختلالات می‌تواند در قالب تغییرات رفتاری مانند هایپر سکشوال یا بازی‌های قمار و همچنین تأثیر محدود بر ذهن مانند اعمال تحریک بر قسمت‌هایی مانند یادگیری با پاداش صورت گیرد. البته انجام این کار نیاز به مهارت بالایی در مسائل پزشکی و فناوری اطلاعات دارد و لازم است تا هکر به اندازه کافی به بیمار نزدیک باشد و بتواند وی را تحت نظر داشته باشد که البته برای یک مهاجم مصمم با انگیزه کافی امکان‌پذیر خواهد بود.

 
امکان پذیر شدن هک مغز انسان



راه‌حل‌های پیشنهادی برای مقاوم‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی زیاد نیستند. این محدودیت‌ها به سه دلیل وجود دارد: اول اینکه سازندگان ایمپلنت‌ها محدودیت‌هایی مانند حجم و ظرفیت باتری مواجه هستند و بسیاری از طرح‌های خام را مورد تردید قرار می‌دهند. دوم اینکه این تجهیزات باید از سادگی خاصی برخوردار باشند تا استفاده آن‌ها برای پزشکانی که تخصص کافی در زمینه فناوری رایانه‌ای و امنیتی ندارند آسان باشد. سوم اینکه وجود درب پشتی در این تجهیزات از موارد لازم و ضروری است؛ چرا که عرصه پزشکی مملو از حوادث پیش‌بینی‌نشده است و در مواقع اضطراری لازم است که پزشکان دسترسی‌هایی فراتر از حد معمول داشته باشند.

صاحبان این صنعت باید در نظر داشته باشند که گسترش روزافزون نفوذ اینترنت و دستگاه‌های هوشمند به صنایع پزشکی تا چه حد می‌تواند از نظر اقتصادی خطرآفرین باشد. تنها یک اتفاق سایبری گسترده می‌تواند اعتماد مردم را نسبت به تجهیزات دیجیتالی از بین ببرد. جذابیت‌های خاص این حوزه برای مهاجمان نیز روز به روز در حال افزایش است. از تحریک مغز سیاستمداران و ثروتمندان گرفته تا بازیگران و غیره، همگی می‌تواند انگیزه‌های غیرقابل کنترلی به هکرهای تحت حمایت دولت‌ها بدهد. این سناریوهای سایبری دیگر در حد برنامه‌های علمی تخیلی باقی نخواهند ماند و به زودی به صدر اخبار امنیت سایبری نفوذ خواهد کرد.





۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن