تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804749394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلویزیون جان دوباره می‌گیرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هنرآنلاین - سمیرا افتخاری: با حضور مدیریت جدید سازمان صداوسیما تقریباً برنامه‌سازی در جعبه جادویی بیشتر شده است و سریال‌ها به‌روزتر شده‌اند.

 درست در قرن 21 ایستاده‌ایم، عصر تکنولوژی و دنیای رسانه‌ها، دنیایی که پر است از انواع و اقسام شبکه‌های تلویزیونی، شبکه‌های خانگی و دائماً از سوی این رسانه‌ها مورد هجوم قرار گرفته‌ایم و به طور مداوم از سوی این شبکه‌ها بمباران اطلاعاتی می‌شویم.


تلویزیون جان دوباره می‌گیرد؟



حال در این وانفسای بمباران اطلاعاتی شبکه‌هایی موفق هستند که به درستی رگ مخاطب خود را پیدا کرده‌اند و همسو با زمان حال پیش می‌روند.

تلویزیون ایران از سال 1337 به شکل جدی فعالیت خود را آغاز کرد. در طی این سال‌ها با پستی‌وبلندی‌های بسیاری روبه‌رو شد و از آنجایی که تنها وسیله ارتباطی مردم با دنیای خارجی بود، همواره مورد استقبال بود. از سوی دیگر تلویزیون را جعبه جادویی می‌نامند، چرا که همیشه جذابیت‌های خاص خودش را برای مخاطب داشته است و به نوعی کارخانه رؤیا سازی بوده است.

تلویزیون ملی ایران تقریباً از همان دهه 30 که فعالیت خود را آغاز کرد، تا اوایل دهه 80 مورد استقبال مخاطبان بود، اما درست از زمانی که ارتباط با دنیای خارج از طریق ماهواره‌ها شکل جدی‌تری به خود گرفت، تلویزیون از گردونه رقابت بازماند.

با وجود افزایش شبکه‌های متعدد در فضاهای مختلف، جعبه جادویی نتوانست انتظارات را برآورده کند و هر روز مخاطبان خود را کمتر و کمتر دید. از سوی دیگر نبود مدیریت صحیح، نداشتن یک چشم‌انداز کلی برای برنامه‌سازی و همچنین نبود بودجه کافی برای تولید برنامه منجر به این شد که تلویزیون توان مقابله با شبکه‌های ضعیفی چون "جم" را هم نداشته باشد و روزبه‌روز این فاصله با مخاطب بیشتر و بیشتر شود.

متأسفانه انتخاب‌های سلیقه‌ای و عدم استفاده از کارشناسان این امر و همچنین برنامه‌سازانی که ایده‌های خلاقه در حوزه برنامه‌سازی داشته باشند، کم و کمتر شد و هنرمندانی که مردم به واسطه حضور آن‌ها پای جعبه جادویی می‌نشستند، نیز از این فضا دور شدند. اغلب به سینما و تئاتر گرایش پیدا کردند و تلاش کردند تا معیشت خود را از طرق دیگر فراهم آورند و حتی اشتیاق حضور در شبکه داخلی را نیز از دست بدهند.

تلویزیون با بدهی‌های فراوان، خط قرمزهایی که در فضایی چون سینما، تئاتر و حتی شبکه نمایش خانگی وجود ندارد، برنامه‌های جهت‌دار شده منجر به این شده است که نه تنها مخاطب بلکه خود هنرمندان نیز از این عرصه فاصله بگیرند و به دیدن همان شبکه‌های ماهواره‌ای علاقه‌مند شوند که تا حدی خواسته مخاطبش را فراهم آورده و اگرچه از نظر محتوا آن‌طور که باید نتوانسته تأمین برنامه داشته باشد، اما خط قرمزهای آزاردهنده نیز ندارد.

این عوامل دست‌به‌دست هم دادند تا فاصله‌ها بیشتر شوند و تلویزیون جا بماند. از شبکه‌های دست چندمی خارجی که امروز تلاش می‌کنند علاوه بر جذب مخاطب ایرانی، هنرمندان آن را نیز به سمت خود جذب کنند.

با تغییر مدیریت سازمان صداوسیما، چشم امیدها به این سمت است که مدیریت جدید بتواند این فاصله‌ها را کمتر کند. با حضور مدیریت جدید تقریباً برنامه‌سازی جانی دوباره در جعبه جادویی یافته است و سریال‌ها به‌روزتر شده‌اند. دیگر سریال‌های دهه 80 که بارها و بارها از شبکه‌های مختلف پخش شده‌اند کمتر دیده می‌شوند و با اینکه جای خالی برنامه‌های خوب و سریال‌های دیدنی که در دهه 70 پخش می‌شدند هنوز هم حس می‌شود، اما ظاهراً مدیریت جدید عزم خود را جزم کرده است تا بتواند مخاطب ازدست‌رفته تلویزیون را دوباره بازگرداند. اینکه چقدر در این زمینه می‌تواند موفق باشد و چقدر در این راه دستش باز گذاشته می‌شود سؤالی است که شاید در چند ماه آینده بتوان به آن پاسخ داد.




۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن