تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814253604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نان‌آور بودن برای مردان استرس‌زا و برای زنان غرورآفرین است!


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نقش‌های جنسیتی سنتی در چند دهه اخیر تغییر کرده که به گفته محققان، تغییر بسیار سودمندی بوده است چرا که ایفای نقش نان‌آور خانه به تنهایی برای سلامت مرد خطرناک است.

به گزارش تراز ،جامعه‌شناسان دانشگاه کنکتیکات در صد و یازدهمین نشست سالانه انجمن جامعه‌شناسی آمریکا اظهار کردند که نقش مردان در یک خانواده به عنوان نان‌آور برای آنها مضر بوده و باعث کاهش سلامت روانی و تندرستی آن‌ها می‌شود.

در مقابل، نتایج این تحقیق نشان داده که اگر زنان این نقش را به تنهایی ایفا کنند، اثری معکوس داشته و سلامت آن‌ها ارتقا می‌یابد.

این تحقیق هنوز در هیچ مجله‌ای منتشر نشده، اما ایده‌های جالبی را بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده بین سال‌های 1997 تا 2011 از مطالعه طولی ملی جوانان مطرح کرده است.

محققان به رهبری کریستین مونش، دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه کنکتیکات، داده‌های گروهی از زنان و مردان متاهل را در یک دوره یکسان زمانی ثبت کردند. در سال‌هایی که مردان تنها نان‌آور خانه بودند، میزان تندرستی آن‌ها تا پنج درصد کاهش یافت و سلامت‌شان بطور میانگین تا 3.5 درصد کم شد.

مونش در بیانیه‌ای مطبوعاتی اظهار کرد: مردانی که نسبت به همسرشان درآمد بیشتری دارند، ممکن است به مسئولیت نان‌آوری یک حس تعهد پیدا کرده و در مورد آن دغدغه داشته باشند. از سوی دیگر، زنان ممکن است با یک حس فرصت یا انتخاب به نان‌آور بودن بنگرند. زنان نان‌آور ممکن است حس غرور نیز داشته باشند و نگران نظر دیگران در مورد عدم موفقیت آنها در این راه نباشند.

محققان همچنین تلاش کردند تا سایر فاکتورها مانند سن، تحصیلات و درآمد کلی را نیز در این تحقیق در نظر بگیرند، اما دریافتند که این عوامل هیچ تاثیری بر روی یافته‌ها نداشت.

بطور کلی، این مقاله با کاستی‌هایی روبرو است اما ایده‌های جالبی را در مورد نقش جنسیتی و میزان مضر بودن آن برای مردان و زنان مطرح کرده است.

تحقیق دیگری که توسط محققان دانشگاه هاروارد منتشر شده نیز نشان داده که ممکن است عواقب منفی با این نوع نقش‌ها همراه باشد چرا که به نظر می‌رسد ارتباطی بین اشتغال مرد و نرخ طلاق وجود دارد. احتمالا طلاق در بین زوج‌هایی که شوهر بیکار است، یک سوم بیشتر است 
 
 



منبع: ایلنا







زمانبندی انتشار: 31 مرداد 1395 - 23:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن