تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819534397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار حاج علی فضلی: شیعه و سنی خونشان برای دفاع از اسلام در هم تنیده شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استان‌ها > کرمانشاه - امروز سه شنبه مراسمی به مناسبت سالگرد آزاد سازی شهر پاوه در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) شهر پاوه برگزار شد.

کوثر فخری - خبرآنلاین کرمانشاه: این مراسم با حضور سردار حاج علی فضلی؛ جانشین بسیج مستضعفان کشور، سردار عظیمی، سردار ریحانی، امیر حاجی لو(جانشین قرارگاه غرب کشور)، حاج ماموستا ملا قادر قادری حجت الاسلام عسکری؛ مدیرکل بیناد شهید استان کرمانشاه، بیسجیان و مردم شهرستان پاوه برپا شد. ماموستا قادری: مسئولین مردم پاوه را فراموش نکنند. در این مراسم حاج ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه شهر پاوه بعد از خوش آمد گویی به حضار گفت: قرآن کریم که منهج حیات ماست از وظیفه آیندگان نسبت به گذشتگان می گوید و در سوره حشر به این مهم اشاره شده است. مفسرین این آیات معتقدند که تفسیر آن اینگونه است که خودمان را اصلاح کنیم تا دچار غفلت و طغیان نشویم، نام گذشته گان را به نیکی یاد کنیم ، نسبت به سابقین دچار کینه نباشیم و با همدیگر مهربان و اهل رحم و مروت باشیم. وی یاد شهدای 26 مرداد را گرامی داشت و از شهید چمران، اصغر وصالی، باباخاص، غالبی، مصطفایی، شیردل و بقیه نام برد و یادشان را گرامی داشت. ایشان از خاطرات خویش در روز 26 مرداد تعریف کرد و گفت: شب 26 مرداد پاوه شب غمگینی بود، با اینکه شهید چمران گفته بودند که شب لیله القدر بود آن شب، من می گویم شب لیله القدر شب آرامش است اما آن شب پاوه غمگین بود. در آن شب متاسفانه فشنگ نبود، تجهیزات نبود و حدود 11 نفر از پاسداران سپاه به خانه ما آمدند و هر دو ساعت 2 نفر نگهبانی می دادند، متاسفانه در آن شب و روز که پنج شنبه و جمعه بود به جای ذکر و عبادت گلوله به شهر ما هدیه می شد. موقعیت بسیار حساسی بود و هنگامی که پیام امام را از رادیو شنیدیم سرو صداها بیشتر شد و باور ما این بود که اثر پیام بوده و احتمالا اینها قصد دارند شهر را به طور کامل قبل از آمدن نیروهای انقلابی به تصرف در بیاورند... اما فردا صبح یک هواپیما چرخی در شهر زد که امید را در دل ما زنده کرد که متاسفانه بعد از یک چرخ در شهر هواپیما سقوط کرد.آن روز ها مردم ما مقاومت کردند و شاهد این مدعا امنیتی است که ما الان در این شهر شاهد آن هستیم.
سپس ماموستا قادری به وفای به عهد در اسلام اشاره کرد و گفت: مردم ما به این چهار بصیرت رسیده اند که ثبات قدم دارند، وحدت را حفظ کرده اند، از رهبر تبعیت کرده و در امور بصیرت دارند. ماموستا قادری در پایان سخنانش به بیانات بنیانگذار انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: امام خمینی(ره)فرمودند که بدون فوت وقت و با تمام تجهیزات به طرف پاوه حرکت کنید. ما در پاوه بیش از 600 شهید، 843 جانباز و 30 آزاده داریم. خواست ما این است که مردم شریف پاوه با این سابقه درخشان را فراموش نکنیم و از مسئولان هم می خواهیم مردم شریف پاوه را فراموش نکنند. سردار حاج علی فضلی: شیعه و سنی خونشان برای دفاع از اسلام در هم تنیده شد. سردار حاج علی فضلی که ملبس به پوشش کوردی چوخورانه ک بودند، پس از بیانات ماموستا قادری به ایراد سخنرانی پرداخت. وی گفت: برای من توفیقی است که در میان مردم پاوه دراین مراسم گرامیداشت حضور دارم. سردار فضلی ادامه داد: استان کرمانشاه در دل خود حماسه های زیادی را جای داده است.حادثه استقبال از آزادگان سلحشور، حماسه بزرگ عملیات مرصاد و حماسه آزاد سازی شهر پاوه...وی با اشاره به توطئه های اوایل انقلاب به توطئه های تجزیه طلبی در گنبدکاووس، تبریز، خوزستان، پاوه و کردستان پرداخت و گفت:دشمن در اوایل انقلاب فضای سختی را برای مردم فراهم کرد اما شیعه و سنی خونشان برای دفاع از اسلام در هم تنیده شد. وی اوج حماسه را در 26 مرداد شهر پاوه خواند و گفت: فرمان امام برای همه تکلیف را مشخص کرد که باید به یاری مردم پاوه بیایند. روح استقامت و پایداری در پاوه در جوشش بود. سردار فضلی بااشاره به درگیری های هشت سال دفاع مقدس در مرزهای کشور گفت: در اوایل جنگ ایران و عراق 1608 کیلومتر از مرزها به تصرف دشمن بعثی درآمد و در برخی از جاها تا صد کیلومتر نیز پیشروی کردند. این دفاع مقدس آزمونی برای شیعه و سنی بود و در نهایت پذیرش قطعنامه 598 بزرگترین حادثه در درون انقلاب بود. بعد از پذیرش قطعنامه دشمن بعثی طمع ورزی کرده و تنها سه روز پس از پذیرش قطعنامه در 31 تیرماه حمله گسترده ای را بوسیله منافقین ساماندهی کرد. اما خوشبختانه در تنگه مرصاد این توطئه نیز خنثی شد. در پایان سردار علی فضلی گفت: امام جمعه پاوه، شخصیتی که در دفاع و حماسه، بیداری و روشنگری جامعه سهم بزرگی را دارند، و این مجاهد خستگی ناپذیر و مهمتر از همه بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری که دوست قدیمی ما هستند،مورد عشق و علاقه معظم له است، افتخاری برای مردم شهرستان پاوه است. سردار علی فضلی در پایان گفت: امام جمعه پاوه، شخصیتی که در دفاع و حماسه، بیداری و روشنگری جامعه سهم بزرگی را دارند، و این مجاهد خستگی ناپذیر و مهمتر از همه بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری که دوست قدیمی ما هستند،مورد عشق و علاقه معظم له است، افتخاری برای مردم این شهرستان است. در این مراسم شعری به زبان هورامی در وصف حماسه 26مرداد قرائت شد و گروه ذاکرین به سرپرستی اردشیر منوچهری به اجرای سرود پرداختند.  

    ۴۸




سه شنبه 26 مرداد 1395 - 17:19:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن