تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828729360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای درمان بحران آب دیر نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر نیرو: برای درمان بحران آب دیر نشده است معاون وزارت نیرو در امور آب و آبفا گفت: بحران مزمن آب در کشور باید درمان شود و هنوز هم دیر نیست.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ مرداد ساعت 15:49

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا رحیم میدانی روز یکشنبه در کارگاه بین المللی همکاری های تحقیقاتی در زمینه مدیریت پایدار آب کشاورزی و نخستین جلسه هیات مدیره گره منطقه ای ایران که در هتل پارس اهواز برگزار شد اظهار کرد: شرایط ناپایدار در مدیریت آب کشور باید به سمت شرایط پایدار برود.
وی گفت: اگر به دنبال پایداری سرزمین هستیم باید به اندازه ظرفیت اکولوژیک به منابع آبی فشار آوریم و اگر این فشار بیش از اندازه شود گرفتار ناپایداری در کیفیت و کمیت منابع آبی خواهیم شد.
میدانی با بیان اینکه باید هر چه سریع تر تصمیمات بزرگی گرفته و آنها را اجرا کنیم تا به وضعیت متعادل برسیم افزود:جمعیت کشور ما 80 میلیون نفر شده و متوسط بارندگی دراز مدت 243میلیمتر اما در هشت سال اخیر به 203 میلیمتر کاهش یافته است؛ همچنین دمای هوا یک درجه سانتیگراد افزایش یافته که موجب افزایش تبخیر می شود.
معاون وزارت نیرو در امور آب و آبفا بیان کرد: بیشتر مصارف آب سطحی و زیرزمینی مربوط به کشاوزی است و هشت و نیم درصد مربوط به صنعت است. وضعیت مصرف آب کشاورزی در کشور ما پیام تکان دهنده ای را به همراه دارد.
او اظهار کرد: از 37میلیون هکتار برای کشت و زرع شش میلیون و 100 هزار هکتار به صورت آبی و پنج میلیون و 700 هزار هکتار به صورت دیم داریم.
میدانی گفت: 92درصد از تولیدات زراعی و باغی از زمین های آبی است که وابستگی ما را نشان می دهد. کشاورزی مصرف کننده بزرگی است و بیش از نود درصد آب را مصرف می کند.
او بیان کرد: راندمان آبیاری 46 و شش دهم درصد است. 86 درصد از منابع آب تجدیدپذیر را مصرف می کنیم. در حالی که سازمان ملل گفته بالاتر از 40 درصد حتما عواقب و عوارضی در پی خواهد داشت و باید مصرف خود را کاهش دهیم.
وی گفت: کاهش شدید آب در پیکرهای آبی، از بین رفتن سفره های زیرزمینی، تولید و انتشار ریزگردها، قرار گرفتن 78 درصد منابع آب های زیر زمینی در وضعیت بحران، فرونشست زمین، افت کیفیت منابع سطحی و زیرزمینی، آسیب دیدن قطعی کشاورزی و ناپایداری در تامین آب، بیکاری بسیاری از کشاورزان و... از جمله عواقب ادامه روند استفاده بیش از حد از منابع زیرزمینی است.
میدانی با اشاره به راهکارهای رفع ناپایداری و رسیدن به توسعه پایدار توضیح داد: در حالت کلی راه حل، "مدیریت بهم پیوسته منابع آبی" است یعنی باید از بخش نگری دوری کرده و کار تیمی و جمعی انجام دهیم البته بدون تعصبات بخشی و با دید مصلحت ملی و منافع دراز مدت مردم کار کنیم.
او با اشاره به اقدامات انجام شده توضیح داد: یکی از اقداماتمان این بود که در دولت فعلی شورای عالی آب را فعال کنیم. همچنین تلاش در استقرار مدیریت بهم پیوسته که برای نخستین بار در دولت یازدهم انجام شد و شورای هماهنگی حوضه های آبریز را در کشور تشکیل دادیم.
وی افزود: توجه به حق آبه زیست محیطی، توجه به وضعیت کیفی منابع آب، تغییر رویکرد اقدامات سازمانی به اقدامات مدیریتی و استفاده از شیوه های نوین آبیاری، ایجاد حمایت از تشکل های آب و... ازدیگر اقدامات در این زمینه است.
میدانی با بیان اینکه آب در کشور ما باید ارزش اقتصادی خودش را پیدا کند گفت: در برنامه ششم توسعه بنا شد که باید 11 میلیارد متر مکعب در مصرف آب زیرزمینی کم کنیم. در این حالت پس از 20سال سفره های زیرزمینی ما احیا، و به حالت اولیه خودشان برمی گردند. البته فرونشست ها قابلیت برگشت ندارند.
او با اشاره به اولویت قرار دادن 18حوضه آبریز کشور اظهار کرد: در بعضی از حوضه های آبریز هشت استان ذی نفع آن هستند. ما باید منافع هشت استان را برای آب به صورت عادلانه توزیع کنیم.
وی با اشاره به برنامه پروژه احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی کشور گفت: این برنامه عملیاتی و با اهداف کمی پیش می رود و هدف گذاری انجام شده است. همچنین طرح تعادل بخشی باید با کمک وزارت جهاد کشاورزی و همکاری کشاورزان حل شود.
او با بیان اینکه رها سازی حق آبه محیط زیستی یکی از کارهای بسیار مهم است اظهارکرد: در دولت یازدهم با دو سال کار به این جمع بندی رسیدیم که 80 میلیارد متر مکعب می توانیم مصرف کنیم که 10میلیارد و 700میلیون مترمکعب آن سهم محیط زیست است.
میدانی ادامه داد: از این رقم 64میلیارد و 700 میلیون متر مکعب سهم کشاورزی است که بزرگترین مصرف کننده هستیم.
وی اضافه کرد: آب زیرزمینی حدود 50 درصد منابع آب قابل برنامه ریزی ما را تشکیل می دهد.
در این همایش دو روزه نمایندگانی از کشورهای کره جنوبی، روسیه، مالی،عراق، حضور داشتند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن