تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827723407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیروزی‌های المپیک را به نام چه کسی می‌نویسیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پیروزی‌های المپیک را به نام چه کسی می‌نویسیم؟
حدادی آشکارا و به هزار دلیل خودزنی کرد، اما همین امروز هم اگر قرار باشد برای شکست او دنبال مقصر بگردیم، احتمالا نام خودش را پایین‌تر از رئیس‌فدراسیون و کمیته ملی المپیک و فدراسیون و چه بسا رئیس‌جمهور می‌نویسیم.
با آغاز موفقیت در کاروان ایران بازهم قضاوتها نسبت به مدیریت ورزش تغییری نخواهد کرد .


به گزارش "ورزش سه"، قضاوت بیشتر ما مثل همیشه است. پیروزی‌ها را به حساب ورزشکار و مربی می‌نویسم و شکست را به نام مدیران می‌زنیم.


1-  احسان حدادی، از المپیک 2012 لندن به این طرف، مختصاتی بزرگتر از یک ورزشکار معمولی پیدا کرد، آن‌قدر بزرگ که دیگر در چارچوب هیچ یک از برنامه‌‌ریزی‌های فدراسیون دوومیدانی قرار نمی‌گرفت. خودش بود و خودش. هر گاه دلش می‌خواست تمرین می‌کرد و دلش اگر نمی‌خواست نه تمرین می‌کرد نه مسابقه می‌داد. با این وجود اما او همچنان قهرمان ستایش شده ما بود. همچنان اگر لازم بود در هر جدلی، منطق نیم‌بند او را به استدلال‌های فدراسیون و کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش ترجیح می‌دادیم. نتیجه چی شد؟


حدادی آشکارا و به هزار دلیل خودزنی کرد، اما همین امروز هم اگر قرار باشد برای شکست او دنبال مقصر بگردیم، احتمالا نام خودش را پایین‌تر از رئیس‌فدراسیون و کمیته ملی المپیک و فدراسیون و چه بسا رئیس‌جمهور می‌نویسیم.


2-   تا پیش از بازگشت علی مرادی، از فدراسیون وزنه‌برداری، جز حسین رضازاده و چند قهرمان عاصی و مصدوم و محروم چیزی باقی نمانده بود. وزارت ورزش و جوانان در دولت حسن روحانی، پای‌اش را توی یک کفش کرد که رضازاده باید بین شورای شهر و ریاست فدراسیون یکی را انتخاب کند، احتمالا با علم به اینکه انتخابش فدراسیون نخواهد بود. رضازاده که رفت، وزنه‌برداری جان دوباره گرفت. بهداد و کیانوش و ...که کارشان به قهر و اعتصاب کشیده بود، لبخند زدند. سهراب مرادی که خدا می‌داند چرا و چگونه محروم شده بود، برگشت و طلای المپیک گرفت.


3-  در تیراندازی دو دختر ایرانی نابورانه به فینال المپیک می‌رسند، در شمشیربازی، فاصله قهرمان ما با فینال یک امتیاز می‌شود، فقط به اندازه یک ثانیه غفلت. دونده 100 متر ایران برای اولین بار در تاریخ از مرحله مقدماتی صعود می‌کند و به نیمه‌نهایی می‌رسد، والیبال در اولین تجربه المپیکی‌اش سزاوارانه به مرحله یک چهارم نهایی می‌رود... اما در قضاوت‌های ما هیچ کدام از این موفقیت‌ها ربطی به مدیران ورزش ندارد. ما قضاوت‌های‌مان را قبل از المپیک و قبل از هر مسابقه‌ای کرده‌ایم؛ موفقیتی اگر باشد مال ورزشکار است و اگر نباشد مدیران باید جوابگو باشند.


4-  سال‌هاست با همین معیارهای دوگانه به هر اتفاقی نگاه می‌کنیم. علی دایی اگر به جایی برسد، تلاش خودش بوده و اشتباهی اگر بکند، مدیران مواظبش نبوده‌اند و مهره‌سوزی کرده‌اند. بدبینی ذاتی‌ ما نسبت به مدیران حکایت امروز و دیروز نیست. گودرزی و سجادی و مرادی که سهل است، صفایی‌فراهانی را هم وقتی رئیس‌فدراسیون بود، با همین بدبینی ذاتی قضاوت می‌کردیم. آرشیوها شهادت می‌دهند که بر سر او که امروز بهترین مدیر تاریخ فوتبال مملکتش می‌نامیم، چه آوردیم. فقط به یک دلیل ساده، به خاطر یک پیش‌داوری، یک بدبینی که در وجود بیشترمان نهادینه شده و بهمان می‌گوید هیچ مدیر خوبی وجود ندارد!


تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - 14 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن