تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805185966




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف بدافزاری پیشرفته و پنهانی پس از ۵ سال


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: متخصصان امنیت سایبری از کشف بد‌افزاری به شدت مخرب خبر دادند که دست کم برای پنج سال به صورت مخفیانه فعال بوده‌است.


براساس گزارش ساينس الرت، محققان مي‌گويند پروژه سائورون نام بد‌افزاري به شدت پيشرفته‌ و مدرن است كه تنها مي‌توان ساخت آن را به گروه‌‌هاي سايبري نسبت داد كه توسط يك دولت يا يك سازمان اطلاعاتي پشتيباني شده‌اند.


اين بد‌افزار از سال 2011 فعال بوده‌است و شبكه‌هايي بسيار حساس در روسيه، چين، سوئد و ديگر كشورها را هدف گرفته‌است. محققان شركت‌هاي امنيتي سايمنتك و كسپزسكي اين بدافزار را در ماموريتي مشترك رديابي كرده و اعلام كردند در بيش از 30 وب‌سايت از جمله وب‌سايت يك شركت هواپيمايي در چين، يك سفارت در بلژيك و يك سازمان در سوئد رديابي شده‌است.


برخلاف ديگر بدافزارهاي رايانه‌اي كه رايانه‌هاي روميزي را هدف مي‌گيرند،‌پروژه سائورون كه با نام Remsec نيز شناخته مي‌شود،‌ متمركز‌تر است، اگرچه سكوي فعاليت آن ويندوز مايكروسافت است. اين بدافزار با هدف نفوذ به شبكه‌هاي رايانه‌اي سازماني از قبيل شبكه‌هاي دولتي، وب‌سايت‌هاي ارتش، پژوهشگاه‌هاي علمي و سيستم‌هاي آي‌تي برنامه ريزي شده‌است تا بتواند در اين شبكه‌ها به جاسوسي پرداخته و مسيري پنهاني را براي نفوذ به آنها، دستكاري سيستم‌ها، دستيابي به رمز‌هاي عبور با استفاده از رديابي حركت كليد‌هاي صفحه‌كليد، سرقت اطلاعات شخصي مانند اعتبارنامه و رمزهاي عبور كاربران ايجاد كند.


نام پروژه سائورون برگرفته از كد سائورون در بدافزار است و شركت سايمنتك معتقد است اين بدافزار توسط گروهي ناشناخته از هكرها به نام استرايدر ساخته شده‌است. يكي از دلايل طولاني شدن رديابي اين بدافزار اين است كه پروژه سائورون به صورت نامرئي طراحي شده‌است و هكرها براي حمله به هر هدف از كد‌هايي منحصر‌به‌فرد استفاده مي‌كنند. اين به آن معني است كه بدافزار ردپايي از خود به جا نمي‌گذارد.


باوجود اينكه بدافزار از سال 2011 فعال بوده‌است، كسپرسكي سال 2015 به فعاليت هكرها پي برد،‌زماني كه يكي از مشتريانش از اين شركت درخواست كرد تا ترافيك غيرعادي شبكه‌اش را بررسي كند. به گفته محققان كسپرسكي،‌هكرها ميدانند كه محققان امنيتي همواره به دنبال يك الگو هستند، از اين رو با برداشتن اين الگو، رديابي آنها دشوارتر خواهد شد.


سايمنتك مي‌گويد پروژه سائورون از مسير USB از قابليت آلوده‌سازي رايانه‌هايي كه به اينترنت متصل نيستند نيز برخوردار است. اين بدافزار هرگز روي حافظه طولاني مدت رايانه ذخيره نمي‌شود و همين موضوع رديابي آن را دشوارتر مي‌سازد و نشان مي‌دهد گروه استرايدر از هكرهايي به شدت حرفه‌اي تشكيل شده‌است.


با اين‌همه كسپرسكي مي‌گويد به دليل رديابي وب‌سايت‌هاي آلوده به اين بد‌افزار، فعاليت آن در سال جاري به شكلي گسترده متوقف شده‌است، اما هيچ تضميني وجود ندارد كه شرايط به همين شكل باقي بماند. زيرا ساخت چنين بدافزار پيچيده‌اي به سرمايه، زمان و پشتيباني دولتي نيازمند بوده‌است و بعيد به نظر مي‌رسد پس از اين همه تلاش، هكرها به همين سادگي از آن دست بكشند.


كسپرسكي مي‌گويد چنين حمله برنامه‌ريزي‌شده و پيچيده‌اي با هدف سرقت اطلاعات محرمانه تنها با پشتيباني يك دولت يا سازمان دولتي امكان‌پذير است و اين بدافزار نيز با حضور گروه‌هايي حرفه‌اي از هكرها و صرف ميليون‌ها دلار سرمايه ايجاد شده‌است. تاكنون آلودگي 30 سازكان به اين بدافزار آشكار شده‌است، اما ممكن است اين تعداد تنها جزئي از يك كل بزرگتر باشد.


۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن