واضح آرشیو وب فارسی:فارس: کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل:ضعف انسجام مؤسسات حلقه مفقوده فعالیتهای قرآنی است
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل، ضعف ارتباط و انسجام مؤسسات و خانههای قرآنی شهرستان را حلقه مفقوده فعالیتهای قرآنی در این منطقه دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، روحالله باقری پیش از ظهر امروز در نخستین نشست هماندیشی اتحادیه مؤسسات قرآنی شهرستان آران و بیدگل اظهار کرد: تشکیل اتحادیه مؤسسات قرآنی در شهرستان آران و بیدگل به همافزایی و انسجام فعالیتهای قرآنی این شهرستان کمک میکند. وی افزود: اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی پتانسیل لازم را برای انسجام فعالیتهای قرآنی در سطح جامعه داراست و بهعنوان بازوی ادارات تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی همگام آنان در پیشبرد اهداف قرآنی فعالیت میکند. به گفته باقری در ماه مبارک رمضان و تابستان، طرحهای مختلف قرآنی از سوی این دو نهاد ابلاغ میشود و اتحادیه مؤسسات قرآنی میتواند در نظارت و کیفیتر کردن این برنامهها مؤثر باشد. کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در ادامه ضعف اطلاعرسانی فعالیتهای قرآنی را یادآور شد و افزود: علیرغم ظرفیتهای بسیار زیادی که در شهر نمونه قرآنی آران و بیدگل وجود دارد و فعالیتهای گستردهای که توسط مؤسسات و خانههای قرآن صورت میگیرد، این ضعف محسوس است. باقری گفت: مؤسسات و خانههای قرآن ﺑﺎﯾﺪ ﺿﻌﻒﻫﺎﯼ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻭ با کمک هم ﺑﺮﻃﺮﻑ کنند ﻭ با الگوگیری از ﻧﻘﺎﻁ ﻗﻮﺕ یکدیگر، فعالیتهای قرآنی شهرستان را ﺗﻘﻮﯾﺖ کنند. مسؤول اتحادیه مؤسسات قرآنی آران و بیدگل نیز در این نشست بیان کرد: مؤسسات و خانههای قرآن باید تکیهگاه خود را مردم و حمایت های مردمی قرار دهند. حجتالاسلام حجتالله جلالی، افزود: مؤسسات و خانههای قرآن نباید برای فعالیتهای خود صرفا به مراکز دولتی اتّکا کنند، بلکه خودیاری مردم و شناسایی خیرین قرآنی یکی از مسائل اساسی برای پیشبرد اهداف قرآنی است. مسؤول اتحادیه مؤسسات قرآنی آران و بیدگل افزود: منظور از حمایت از مؤسسات قرآنی مردمی تأمین تمامی مخارج این مؤسسات از سوی دولت یا نهادهای حکومتی نیست، گرچه پیگیری دریافت سهمیه برای دریافت اعتبار دورههای آموزشی از دستگاههای دولتی لازم است. جلالی با اشاره به اینکه اگر یک نهاد دولتی بخواهد تمامی هزینههای یک نهاد مردمی را متقبل شود دیگر این مؤسسه نباید عنوان مردمی را با خود یدک بکشد تصریح کرد: اختصاص بودجه دستگاههای دولتی به فعالیتهای قرآنی نباید مؤسسات را وابسته دولت کند و انتظار حمایت دائمی را ایجاد کند. وی احیای روحیه خدمتگزاری در عرصه قرآن کریم را در جامعه لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: فرهنگسازی خادم افتخاری قرآن و استفاده از توانمندی فعالان قرآنی، شناسایی و بهرهمندی از خیرین قرآنی و احیای فرهنگ وقف در عرصه آموزش و ترویج قرآن از مهمترین اقداماتی است که می تواند ما را در رسیدن به اهدافمان در توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی یاری کند.
انتهای پیام/2406/ط30
95/03/08 :: 13:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]