تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827627575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجراي استخدام‌هاي گسترده قاچاقچيان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ماجراي استخدام‌هاي گسترده قاچاقچيان
اگرچه مسئولان مي‌گويند هيچ كالاي قاچاقي اجازه فروش در شبكه توزيع كشور را ندارد، اما به نظر مي‌رسد قاچاق زير پوست شهر لانه كرده و قاچاقچيان اقدام به استخدام گسترده نيروي كار دستفروش كرده‌اند.


به گزارش مهر، همين چند وقت پيش بود كه مقام معظم رهبري در سخنراني خود به صراحت هشدار دادند كه كالاهاي قاچاق نبايد در گردونه خريد و فروش‌هاي بازار قرار گيرد. حتي ايشان اعلام كردند كه كالاهاي قاچاق بايد آتش زده شوند تا قاچاقچي ريسك واردات غيررسمي كالا را نپذيرد. به موازات اين‌هم، در آيين‌نامه‌اي كه دولت به تازگي براي مبارزه با قاچاق كالا ابلاغ كرده است، به صراحت ذكر شده كه كالاهاي قاچاق كشف شده به هيچ عنوان نبايد وارد چرخه بازار شده و خريد و فروش شوند؛ اما بازار اين را نمي‌گويد.

گشت و گذاري در ميان دستفروشاني كه هر روز يك نقطه از شهر را انتخاب كرده و كالاهاي خارجي را با نرخي كمتر از آنچه كه در مغازه‌ها عرضه مي‌شود می‌فروشند، نشانگر اين است كه قاچاقچيان، واسطه‌هايي براي توزيع مويرگي كالاهاي قاچاق خود پيدا كرده‌اند و افرادي را براي فروش اين كالاها به صورت دستفروش استخدام كرده‌اند تا بلكه بتوانند با ريسك كمتري، به عرضه كالاهاي وارداتي خود بپردازند.
 
در اين ميان فروشندگاني هم هستند كه كالاها را از مبادي عمده خريد كرده و به فروش مي‌رسانند و خود نيز نمي‌دانند اين كالاها به صورت غيررسمي و از مبادي غيرمجاز وارد كشور مي‌شوند؛ اما در مقابل برخي هم هستند كه به دليل ركود و مشكلات ناشي از فروش در بازار يا ورشكسته شده‌اند يا مجبورند كه براي گذران زندگي خود، دست به همكاري با واسطه‌هاي قاچاقچيان در توزيع كالاها بزنند.
يكي از دستفروشان كه در راسته خيابان جمهوري به فروشندگي مشغول است، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مي‌گويد: از مدت‌ها قبل به دنبال كار بودم و در جريان پرس و جو براي پيدا كردن كار، با افرادي آشنا شدم كه به طور عمده پوشاك مي‌فروختند و به نوعي توزيع‌كننده كالا بودند، اما كم كم پي بردم كه آنها اجناسي را مي‌فروشند كه خارجي هستند و به صورت كيلويي وارد كشور مي‌شود؛ بعدها متوجه شدم كه اين كالاها قاچاق هستند.

وي مي‌افزايد: برخي از افرادي كه متوجه مي‌شوند اين كالاها قاچاق هستند، از خريد آنها براي دستفروشي خودداري مي‌كنند و به خريد از توليدي‌هاي پوشاك داخلي مي‌پردازند، اما در مقابل افرادي هم هستند كه به خاطر كسب سود بيشتر، اقدام به خريد از اين واسطه‌ها مي‌كنند؛ بنابراين به راحتي كالاهاي قاچاق در بازار عرضه مي‌شود.

البته برخي از دستفروشان هم يا اطلاعي در مورد قاچاق بودن كالاها ندارند يا نمي‌خواهند اطلاعي بدهند، اما به نظر مي‌رسد كه توزيع مويرگي كالاهاي قاچاق در بازار به صورت گسترده وجود دارد و قاچاقچيان از هر راهي براي فروش كالاهايشان استفاده مي‌كنند كه نمونه آن، توزيع گسترده ميان دستفروشان، فروش از طريق سايت‌هاي اينترنتي يا عرضه در قالب فروشگاه‌هاي بزرگ و لوكس سطح شهر است كه اتفاقاً به قيمت‌گزافي هم به دست مصرف‌كنندگان مي‌رسد، اما اين توزيع كالاهايي كه از مبادي غيررسمي وارد كشور شده است، آنقدر براي عده‌اي سود دارد كه حتي حاضرند كه اجاره‌بهاي بسيار گرانقيمت مغازه‌هاي لوكس شمال شهر را بپردازند و كالاي خود را با صرف هزينه بسيار براي دكور و آراستن مغازه، به فروش رسانند.

اين در شرايطي است كه مسئولان، خبر از كاهش آمار قاچاق از ۲۵ ميليارد دلار سال ۹۲ به 5/15 ميليارد دلار در سال ۹۴ مي‌دهند و معتقدند كه در سال ۹۵ و در همين مدت زمان پنج ماهه گذشته از سال، ميزان قاچاق بسيار كم شده است، البته آنها به اين نكته هم اذعان دارند كه بيشتر كاهش آمار قاچاق، مربوط به كاهش خروج كالاهايي همچون سوخت از كشور بوده و هنوز تا رسيدن به حد قابل قبولي از تجارت غيررسمي، راه درازي در پيش است. نكته حائز اهميت در اين ميان آن است كه مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، به شدت از عدم‌همكاري واحدهاي صنفي در عرضه كالاهاي قاچاق گلايه‌مند هستند. آنها مي‌گويند كه اصناف، همكاري لازم را براي جلوگيري از توزيع كالاهاي قاچاق نداشته‌اند و همچنان يكي از عمده‌ترين عرضه‌كنندگان كالاهاي قاچاق، برخي واحدهاي صنفي هستند. اين در شرايطي است كه تاكنون طرح‌هاي ضربتي بسياري براي مقابله با دستفروشي اجرا شده است، اما هنوز هم اين پديده مشاهده مي‌شود كه البته به خاطر بدي شرايط كسب و كار هم است، اما حداقل بايد جلوي توزيع كالاهاي قاچاق گرفته شود.

منبع : مهـــر



تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن