تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خوش نیت باشد روزیش زیاد می شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827762752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه یک خانواده با کرامت داشته باشیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 چگونه یک خانواده با کرامت داشته باشیم؟
چگونه یک خانواده با کرامت داشته باشیم؟ بعضی از خصیصه ها طوری هستند که هر انسانی در اعماق وجودش دوست دارد با آنها شناخته بشود. یکی از این خصایص، کرامت است. شما چقدر انسان با کرامتی هستید؟ و فکر می کنید که برای ترویج این خصیصه نیکو در خانواده تان باید چه کارهایی بکنید؟


به گزارش فرهنگ نیوز، بعضی از خصیصه ها طوری هستند که هر انسانی در اعماق وجودش دوست دارد با آنها شناخته بشود. یکی از این خصایص، کرامت است. شما چقدر انسان با کرامتی هستید؟ و فکر می کنید که برای ترویج این خصیصه نیکو در خانواده تان باید چه کارهایی بکنید؟

دانه های باران که از آسمان به سوی زمین رها می شوند، حسی از آرامش را هم با خود به همراه می آورند. شاید مهم ترین دلیل این آسودگی خیال، پیامی است که این پدیده زیبا برای ما انسان ها و حتی موجودات دیگر می آورد؛ پیام گستردگی بی پایان سفره کرامت خداوند. کرامت، در معنی لغوی آن به معنای بزرگواری، سخاوت، احسان و جوانمردی است. منظور ما هم از کرامت در این یادداشت همین معنی است چرا که دستیابی به این معنی از کرامت برای اکثر ما امکان پذیرتر است. کرامت ورزیدن نسبت به دیگران، یک مصداق مثالی از باران است که بی منت و بی شرط و شروط بر سر همه به طور یکسان می بارد، اول از همه هم بر کسی که در زندگی اش کرامت ورزیدن را مورد توجه قرار می دهد.
چه کنیم که خانواده مان اهل کرامت باشند؟

شاید برای شما جالب باشد که بدانید خصیصه های مثبت چقدر در سلامتی و طول عمر ما موثر هستند. یافته های دانشمندان نشان داده است که کسانی که اهل کرامت و سخاوت هستند قلب سالم تری دارند، کمتر به بیماری های روانپزشکی دچار می شوند، استرس و افسردگی کمتری دارند و شادتر هستند. پس اگر می خواهید دست کم خانواده سالم تری داشته باشید، از ترویج کرامت در بین اعضای خانواده خود غفلت نکنید. برای اینکه بتوانید کرامت ورزیدن را در خانواده تان جا بیندازید، می توانید راهکارهای زیر را امتحان کنید:
عالم با عمل باشید

اگر شما به عنوان پدر یا مادر، اهل کرامت ورزیدن باشید می توانید امیدوار باشید که فرزندانتان هم به کرامت توجه نشان بدهند.
از کودکی شروع کنید

اگر می خواهید فرزندان با کرامتی داشته باشید، زمان را غنیمت بشمرید و از زمانی که آنها کودک هستند، با قصه و بازی ایشان را با کرامت و اهمیت آن آشنا کنید. برای مثال اگر کودک شما در پارک با اسباب بازی ای بازی می کند که یک بچه دیگر هم نسبت به آن علاقه نشان می دهد، او را برای به اشتراک گذاشتن اسباب بازی اش با آن کودک تشویق کنید.
تأثیر کرامت را بروز بدهید

اگر شما با فرد دیگری با کرامت و سخاوت رفتار کنید و بتوانید احساس خوب بعد از این رفتار را به صورت عملی به فرزندتان و یا دیگر اعضای خانواده نشان بدهید، احتمال بیشتری وجود خواهد داشت که فرزندان شما و یا دیگر اعضای خانواده تان بخواهند از شما الگو بگیرند. برای مثال اگر فرزند شما ببیند که حال شما بعد از کرامت ورزیدن، بهتر شده مثلاً آرام تر یا شادمان تر شده اید، تلقی مثبتی از این رفتار پیدا خواهد کرد و نسبت به آن رغبت بیشتری نشان خواهد داد.
کارهای کوچک را دست کم نگیرید

برای اینکه بتوانید کرامت کردن را به دیگر اعضای خانواده تان منتقل کنید، لازم نیست که کار بزرگ و عجیبی انجام بدهید. همین که متوجه اطرافتان باشید، به نیازهای دیگران توجه نشان بدهید و از خودتان بیرون بیایید کار بزرگی کرده اید. برای مثال اگر همسر شما به خاطر نگهداری از مادر بیمارش چند روزی است که خواب درستی نداشته می توانید با به عهده گرفتن چند ساعت مراقبت از مادر او و دادن فرصت یک خواب آرام به او کرامت خودتان را به مرحله عمل برسانید. یا مثلاً اگر رازی درباره کسی می دانید که گفتنش موجب آبروریزی از او می شود و شما با وجود اینکه از دست او به شدت عصبانی و دلخور هستید اما رازش را فاش نمی کنید، قدم دیگری در مسیر کرامت برداشته اید. اگر هم وسع مالیتان آنقدر است که از لحاظ مادی به دیگران ببخشید که دیگر فبها! اما به طور کلی آن چه که مهم است، این است که شما برای کرامت ورزیدن حرکت کنید حالا چه به صورت معنوی و چه به صورت مادی.
طرح های کرامت ورزی خانوادگی بریزید

برای مثال اگر کسی در فامیل و یا همسایگی تان است که می دانید مشکل دارد با خانواده تان صحبت کنید تا با مشورت و کمک هم بتوانید راهی برای رفع و یا تسکین مشکل آن فرد پیدا کنید. در کرامت ورزیدن، رازداری(205147) و آبروداری حرف اول را می زند. فرزندانتان را با این موضوع نیز آشنا کنید که کرامت وقتی معنای واقعی پیدا می کند که قبل از اینکه طرف مقابل برای درخواستی خودش را کوچک کند ما برای رفع نیاز او کاری کرده باشیم. می توانید از وسایل ارتباطی جدید هم برای اطلاع رسانی به سایر اعضای خانواده تان استفاده کنید.
از کرامت بچه هایتان الگوبرداری کنید

این یک واقعیت است که بچه ها زودتر و راحت تر از پدر و مادرهایشان بخشش و سخاوت می کنند. موقعیت هایی پیش آمده که در آنها پدر و مادری که خودشان اهل سخاوت و کرامت بوده اند، با کرامت های بزرگتر فرزندانشان مواجه شده اند. برای مثال پسر بچه هشت ساله ای که برای هزینه اجاره خانه ی کسی که نمی شناخت و فقط شنیده بود که پدر و مادرش با کمک فامیل و دوستان دارند برای کمک به او پول جمع می کنند، تمام پولی را که در طی یکسال به زحمت برای خرید تبلت جمع کرده بود بخشید. هیچگاه از یاد گرفتن غفلت نکنید و از این موقعیت ها برای تقویت فضای عاطفی در خانواده تان استفاده کنید.
 

منبع: تبیان


95/5/17 - 07:35 - 2016-8-7 07:35:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن